Μελομακάρονα γεμιστά με σοκολάτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Μελομακάρονα γεμιστά με σοκολάτα από τον Άκη Πετρετζίκη για να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει! Τα μελομακάρονα είναι σίγουρα από τα αγαπημένα μας χριστουγεννιάτικα γλυκά και τώρα που τα Χριστούγεννα έρχονται, καιρός να τα τιμήσουμε!

Φέτος τα Χριστούγεννα θα φτιάξουμε τα δικά μας μελομακάρονα και θα κλείσουμε μία για πάντα την πόρτα στα αγοραστά! Γιατί αυτά τα γεμιστά μελομακάρονα με σοκολάτα από τον αγαπημένο μας Έλληνα chef Άκη Πετρετζίκη σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν.

Δείτε ακόμα ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΓΕΜΙΣΤΑ να ρεει το σιρόπι δαγκωνοντας το !!Σούπερ επιτυχημένα.Δεν την αλλάζω με καμιά!!!! Παλιά συνταγή από τις πρώτες της Βεφας

Μέσα στην γλύκα, νιώθεις την απόλαυση του σιροπιού, του μελιού και της σοκολάτας! Η σοκολάτα είναι όσο πρέπει για να είναι η γεύση της διακριτική όμως συνάμα τόσο πεντανόστιμη! Έχουμε μία αδυναμία στην σοκολάτα και ήρθε η στιγμή να ενώσουμε αυτές τις δυο αδυναμίες σε μία!

Φτιάξτε λοιπόν τα δικά σας σπιτικά μελομακάρονα με γέμιση σοκολάτας. Μία υπέροχη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη που την επιχειρήσαμε κι εμείς και είχε πλήρης επιτυχία! Σίγουρα θα ενθουσιαστεί όλη η οικογένεια στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι! Δείτε την εκτέλεση της συνταγής σε βίντεο παρακάτω:

Δείτε την εκτέλεση για τα μελομακάρονα γεμιστά  με σοκολάτα στο site του Άκη Πετρετζίκη με ένα κλικ εδώ

Μελομακάρονα γεμιστά με σοκολάτα από τον Άκη Πετρετζίκη Μελομακάρονα γεμιστά με σοκολάτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Μελομακάρονα γεμιστά με σοκολάτα από τον Άκη Πετρετζίκη Μελομακάρονα γεμιστά με σοκολάτα από τον Άκη Πετρετζίκη Μελομακάρονα γεμιστά με σοκολάτα από τον Άκη Πετρετζίκη Μελομακάρονα γεμιστά με σοκολάτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε όλες τις υπέροχες συνταγές μας για μελομακάρονα

Close