28η Οκτωβρίου 2022: Τι καιρό θα κάνει;

Ο Τάσος Αρνιακός μας δίνει  μια πρώιμη εκτίμηση για τον καιρό το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου . Τι καιρό θα κάνει λοιπόν σύμφωνα με τον μετεωρολόγο. 

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου πλησιάζει και μικροί και μεγάλοι θέλουν να έχει καλό καιρό. Τα παιδάκια θα παρελάσουν, τιμώντας την χώρα τους και σίγουρα αυτό δεν θα γίνει με τόσο μεγάλη επιτυχία αν βρέχει ή έχει χαμηλές θερμοκρασίες.

Ο κύριος Παναγιώτης Γιαννόπουλος λοιπόν γνωστός μετεωρολόγος της ΕΡΤ, αναφέρει αναλυτικά τι καιρό θα έχει το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου; Θα βρέχει; Θα έχει λιακάδα ή μήπως…να κατεβάσουμε από τώρα τα χειμωνιάτικα ρούχα; Διαβάστε παρακάτω:

Δεν θα υπάρξει κάτι αξιοσημείωτο από πλευράς βροχοπτώσεων σύμφωνα με το ieidiseis.gr . Θα επικρατεί ηλιοφάνεια, με τις θερμοκρασίες να είναι ανάλογες με αυτές που επικρατούν σήμερα, περίπου δηλαδή στους 20 βαθμούς.

Αλλά και ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος ανέφερε πως το επόμενο 10ήμερο ο καιρός θα είναι καλός και με αυτές τις συνθήκες θα πορευτούμε έως τις 25 τουλάχιστον Οκτωβρίου.

Δείτε επίσης : Σεισμός Κορινθιακός: Μυστήριο με τα νερά που τραβήχτηκαν στον Κορινθιακό μετά το σεισμό  Αγωνία για μεγάλο σεισμό

Υπάρχουν βέβαια και τα μερομήνια, τα οποία έχουν κάνει ήδη την πρόβλεψη τους για τον καιρό την 28η Οκτωβρίου.

Τα μερομήνια αμφισβητούνται από την επίσημη μετεωρολογία, η οποία υποστηρίζει ότι μακροχρόνιες προβλέψεις δεν είναι δυνατόν να γίνουν. Έχει, όμως, πολυάριθμους υποστηρικτές ανάμεσα στους γεωργούς, τους κτηνοτρόφους και γενικά τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στην ύπαιθρο.

Τι προβλέπουν τα Μερομήνια για τον καιρό τον Οκτώβριο και 28η

1- 10 Οι ζεστές μέρες υπερισχύουν δροσίζοντας τις νυχτερινές ώρες θερμοκρασία (22- 29 οC).

Δείτε επίσης : Μερομήνια 2023: Τι καιρό θα κάνει; Χιονοπτώσεις μέχρι Μάρτη

11- 15 Δυτικοί άνεμοι θα ρίξουν τη θερμοκρασία και φέρουν Φθινοπωρινό καιρό θερμοκρασία (18 – 26 οC) .

16-19 Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες (28- 30 οC) .Χαμηλότερες θερμοκρασίες με τη δύση του ήλιου (12 – 28 οC) . Τοπικά φαινόμενα χωρίς μεγάλες διαφορές.

20- 27 Πτωτικά θα κινηθεί η θερμοκρασία (19-25 οC). Μπόρες βροχές, καταιγίδες που γρήγορα θα απομακρυνθούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close