Δίκη Πάτρα: Η κατάθεση της παιδίατρου του Καραμανδάνειου -“Ήταν ανεξήγητο – Δεν έχω ξαναζήσει περιστατικό σαν αυτό της Τζωρτζίνας”

Τις τραγικές στιγμές της ανάνηψης της Τζωρτζίνας μετά την «ανεξήγητη» ανακοπή που υπέστη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας, περιγράφει με την κατάθεσή της, η παιδίατρος.

Δίκη Πάτρα: Η κατάθεση της παιδίατρου του Καραμανδάνειου -“Ήταν ανεξήγητο – Δεν έχω ξαναζήσει περιστατικό σαν αυτό της Τζωρτζίνας”

Δείτε ακόμα: Πέθανε ο δημοσιογράφος, νομικός και συγγραφέας Ξενοφών Μαυραγάνης

«Θα περίμενα να φωνάξει» είπε για την κατηγορούμενη

Για ένα «ανεξήγητο και αιφνίδιο» περιστατικό μίλησε αναφερόμενη στην ανακοπή που υπέστη στο Καραμανδάνειο η Τζωρτζίνα, η οποία οδήγησε στην εγκεφαλοπάθεια, καταθέτοντας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, η παιδίατρος Διονυσία Δημητροπούλου.

Η γιατρός αναφέρθηκε αναλυτικά στις ώρες νοσηλείας του παιδιού αλλά και τις δραματικές στιγμές που βίωσαν όταν το παιδί βρέθηκε στο κρεβατάκι του «νεκρό» και μετά από ανάνηψη περίπου 50 λεπτών επανήλθε στη ζωή.

 

Δείτε ακόμα: Τραγωδία : 5 χρονος πυροβόλισε και σκότωσε τον 16μηνων αδελφο του

 

«Για εμάς ήταν ανεξήγητο, αιφνίδιο. Δεν το περιμέναμε δεν ήταν αναμενόμενο. Δεν μπορούσα να καταλάβω πώς το παιδί ήταν σε αυτή την κατάσταση. Θα περίμενα να υπάρχει επιδείνωση συμπτωμάτων» ανέφερε η μάρτυρας περιγράφοντας πως εκείνο το απόγευμα η Ρούλα Πισπιρίγκου χτύπησε την πόρτα του γραφείου των γιατρών λέγοντας «ελάτε στο δωμάτιο χτυπάει το οξύμετρο».Ανακαλώντας στη μνήμη της την εικόνα ενός «νεκρού παιδιού», που αντίκρυσε, σχολίασε την αντίδραση της κατηγορούμενης, που διαψεύδει τη στιχομυθία, αναφέροντας πως «θα περίμενα να φωνάξει».

«Πολλοί γονείς ουρλιάζουν για μικρότερα πράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια σημείωσε: «με τέτοιο αιφνίδιο περιστατικό δεν έχω έρθει ποτέ αντιμέτωπη στην καριέρα μου. Αυτό το αιφνίδιο δεν το έχω ξαναζήσει. Να με φωνάζει σε ένα σταθερό παιδί, ένα καλό παιδί και να το βρίσκω σε αυτή την κατάσταση; Ήταν απρόσμενο… Δεν έχω ξαναζήσει να με φωνάζει ξαφνικά η μητέρα και να είναι το παιδί σε αυτή την κατάσταση νεκρό! Ποτέ! Ποτέ!».

 

Δείτε ακόμα: Γιάννης Παπαμιχαήλ : Μήνυση κατά του Γιώργου Λιάνη μετά τις δηλώσεις για την μητέρα του Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Ήταν μια χαρά»

Η μάρτυρας σύμφωνα με το www.dikastikoreportaz.gr έδωσε λεπτομέρειες για τις επισκέψεις της στο θάλαμο του παιδιού, κατά τη διάρκεια των εφημεριών της, περιγράφοντας ότι ήταν «μια χαρά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close