Η εξομολόγηση του Νίκου Πολυδερόπουλου: «Έκανα 1 χρόνο να περπατήσω κανονικά, συνέχεια ήμουν στο νοσοκομείο»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος εξομολογήθηκε μεταξύ όλων των άλλων για ένα περιστατικό που σημάδεψε τη ζωή του, καθώς ένα ατύχημα τον άφησε με πρόβλημα στο πόδι για περίπου ένα χρόνο.

Το γεγονός αυτό που συνέβη σε νεαρή ηλικία τον έκανε να εκτιμήσει τα σημαντικά της ζωής, σύμφωνα με το olagiatingunaika.gr.

Δείτε επίσης Τα πιο τρυφερά λόγια του Λευτέρη Σουλτάτου για την γυναίκα του που μας κάνει να «λιώνουμε»

«Στα 21 είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή. Δούλευα σε οικοδομή και είχα κατέβει στην Πάτρα στο νυχτερινό μαγαζί που δούλευα, ώστε να βγάλω κάποια χρήματα για να ανέβω στην Αθήνα. Είναι αυτά που γίνονται και στα ανατρέπουν όλα! Ήταν μάθημα για μένα γιατί ενώ έγινε αυτό ξαφνικά και έπεσα εγώ είχα πάντα στο μυαλό μου το που θέλω να πάω. Έπεσα τον Αύγουστο του 2009 και ξαναπερπάτησα τον Σεπτέμβρη του 2010.

Ήμουν με ένα πόδι. Μετά το ατύχημα έκανα ένα χρόνο να περπατήσω κανονικά! Έκανα επικίνδυνα πράγματα! Συνεχεία ήμουν στο νοσοκομείο, έχω σπάσει όλα μου τα άκρα. Δεν πρέπει να αλλάζουμε τον στόχο μας από τα πράγματα πέφτουν στην καθημερινότητα μας, πρέπει να ξέρουμε που θέλουμε να πάμε! Εγώ ήξερα που θέλω να πάω, εντάξει μου έτυχε μια αναποδιά, θα σηκωθώ, θα είμαι πιο προσεκτικός την επομένη φορά, θα γίνω πιο δυνατός! Πρέπει να εκτιμάμε ότι είμαστε υγιείς», εξομολογήθηκε.

Δείτε επίσης Πάνος Ζάρλας: Η Στέλλα Μιζεράκη λύνει τη σιωπή της

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Close