Πάτρα-Μάνα-Αδερφή-Πισπιρίγκου

Πάτρα: Η μήνυση στο δικηγόρο της σπιτονοικοκυράς απο την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

Μήνυση απο την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου στον δικηγόρο Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, καθώς αναφέρουν πως μπήκε στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη και πώς πήρε κάποια αντικείμενα. Δείτε παρακάτω:

Έντονη ήταν η αντίδραση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου για το γεγονός πως δικηγόρος μπήκε στο σπίτι της οδού Μπιζανίου, ενώ ισχυρίζονται πως πήρε προσωπικά αντικείμενα της Τζωρτζίνας.

Πάτρα-Πραγματα-Τζωρτζίνας

Δείτε ακόμη Φως στο Τούνελ: Η υπόθεση στη Πάτρα λύθηκε

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου η Δήμητρα Πισπιρίγκου μαζί με την μητέρα της και συγγενικά της πρόσωπα πήγαν στο ακίνητο της οδού Μπιζανίου, ενώ κάλεσαν και την Αστυνομία.

Γιατί πως ανέφεραν ο ένας εκ των δικηγόρων που εκπροσωπούν τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς μπήκε στον πρώτο όροφο του σπιτιού και πήρε την σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας. Η τσάντα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε χθες μέσα στο σπίτι , αλλά τώρα έχει χαθεί.

Μάλιστα η μάνα και η αδελφή της Ρούλας Πισπσιρίγκου, πήραν κάποια πράγματα από το σπίτι που ανήκαν στα 3 παιδιά, προφανώς σε συνεννόηση με την Ρούλα.

Δείτε ακόμη Πάτρα: «Τζωρτζίνα κοίτα τη μαμά… μπράβο!».-Το εξοργιστικό βίντεο της Ρούλας

Λίγα λεπτά αργότερα η Δήμητρα Πισπιρίγκου μετέβη στην Ασφάλεια Πατρών, προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά του δικηγόρου, γιατί όπως υποστήριξαν μπορεί να είχε το δικαίωμα να εισέλθει στο ακίνητο ως νόμιμος εκπρόσωπος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του newsit, Δεν θα μπορούσε ωστόσο να πάρει πράγματα που ανήκαν στην οικογένεια της Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δηλώνει άγνοια για την αφαίρεση της τσάντας της 9χρονης Τζωρτζίνας, μέσα από το σπίτι. Είχε αναφέρει πως χτες υπήρχαν ίχνη παραβιάσεων στο διόροφο της οδού Μπιζανίου.

Πάτρα-Σπίτι-Ρούλας-Μάνου

Δείτε ακόμη Πάτρα  Νοσηλευτήρια Τζωρτζίνας : Είχε βιώσει πολύ άσχημες καταστάσεις η Τζωρτζίνα

Νωρίς το μεσημέρι οι δικηγόροι που εκπροσωπούν συγγενείς της σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα πήγαν στο διώροφο όπου έμενε και οι οικογένεια Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου και με την βοήθεια κλειδαρά μπήκαν στο σπίτι.

Αναφέρεται πως χωρίς να έχει εκδοθεί η απόφαση, μετά τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων για να παραδοθούν τα κλειδιά από το ακίνητο της οδού Μπιζανίου, οι δικηγόροι, Κωνσταντίνος Λέων και Ανδρέας Θεοδωρόπουλος άνοιξαν την κεντρική είσοδο.

Πάτρα-Σπίτι-Ρούλας-Μάνου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Μαλένας  Tα νέα δεδομένα

Όπως υποστήριξαν ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου βρήκαν παραβιασμένη την πόρτα, δεν συνέχισαν προς τον 2ο όροφο και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες και η είσοδος του 2ου ορόφου όπου διέμενε η σπιτονοικοκυρά έχει παραβιαστεί, δεδομένου ότι οι κλειδαριές είναι παλαιού τύπου και εύκολα μπορούν να παραβιαστούν.

Πάτρα-Σπίτι-Ρούλας-Μάνου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η Ρούλα είχε εμμονή με τον Μάνο λέει ο πατέρας του Μάνου

Πάντως όπως δείχνουν φωτογραφίες που εξασφάλισε το tempo24 από τον πρώτο όροφο του ακινήτου , στον χώρο που είναι σχεδόν άδειος υπάρχουν μόνο ορισμένα παιδικά παιχνίδια. Θυμίζουμε πως τον συγκεκριμένο χώρο χρησιμοποιούσε ο Μάνος Δασκαλάκης ως στούντιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close