Η-Ρούλα-Πισπιρίγκου-είχε-εξωσυζυγική-σχέση-

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση. Ραγδαίες οι εξελίξεις με το θρίλερ της Πάτρας, αφού αποκαλύφθηκε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση. 

Ο Μάνος Δασκαλάκης προχώρησε χθες σε μία αποκλειστική συνέντευξη στον Πέτρο Κουσουλό όπου αποκάλυψε πως λίγες μέρες πριν φύγει από την ζωή η μόλις 6 μηνών Ίριδα είχε φύγει από το σπίτι, αλλά επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και δεν ήθελε να δώσει παραπάνω πληροφορίες.

Όμως φαίνεται πως μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 έγινε γνωστό ότι ο  Μάνος Δασκαλάκης έφυγε από το σπίτι τότε διότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση. Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινοπώρου, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση. Συγκεκριμένα:

Η-Ρούλα-Πισπιρίγκου-είχε-εξωσυζυγική-σχέση-

Δείτε ακόμα Πάτρα: Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη βγαίνοντας από την ανακρίτρια

«Μάρτιος του 2021, έχει ήδη χαθεί η Μαλένα, δεν έχει χαθεί ακόμα η Ίριδα. Ο Μάνος μαθαίνει για μια εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας, μία σύντομη σχέση που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με κάποιον άνδρα από την Πάτρα.

Η επαφή είχε γίνει στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς, δηλαδή, συνευρέθηκαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται ακριβώς επάνω από το σπίτι τους. Ο Μάνος Δασκαλάκης το έμαθε, την ρώτησε και η Ρούλα Πισπιρίγκου το ομολόγησε. Εκείνο το χρονικό διάστημα βρισκόταν και ο Μάνος σε παράλληλη σχέση.

Η-Ρούλα-Πισπιρίγκου-είχε-εξωσυζυγική-σχέση-

Δείτε ακόμα Πάτρα: Το σοκαριστικό σκίτσο που κολλήθηκε στο παράθυρο των παιδιών

Φεύγει ο Μάνος από το σπίτι, πηγαίνει σε δικηγόρο και γίνεται μια πρώτη συζήτηση για αίτηση διαζυγίου. Δεν προλαβαίνει όμως, γιατί 21 Μαρτίου 2021 η Ίριδα βρίσκεται νεκρή μέσα στην κούνια της. Ο Μάνος επιστρέφει στο σπίτι για 2-3 μέρες και ξαναφεύγει.

Λίγες ημέρες μετά, 5 με 7 Απριλίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου εξαφανίζεται από το σπίτι, πηγαίνει την Τζωρτζίνα σε φιλικό σπίτι κι εκείνη πηγαίνει σε ξενοδοχείο, απειλεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της.

Δείτε ακόμα Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου καταθέτει αίτηση αποφυλάκισης

Ο Μάνος Δασκαλάκης αδιαφορεί, πηγαίνει για δεύτερη φορά στον δικηγόρο για το διαζύγιο και στις 8 Απριλίου 2021 η Τζωρτζίνα μπαίνει στο Καραμανδάνειο με σπασμούς και στις 11 Απριλίου βρίσκεται στη ΜΕΘ με σοβαρότατη βλάβη στον εγκέφαλο»

Η-Ρούλα-Πισπιρίγκου-είχε-εξωσυζυγική-σχέση-

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close