Πάτρα: Νέες διώξεις στην Ρούλα Πισπιρίγκου έως τέλη Ιουλίου

Πάτρα: Στο θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδία της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη θα υπάρξουν νέες διώξεις στην Ρούλα Πισπιρίγκου έως τέλη Ιουλίου- Το ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού.

Μέχρι τα τέλη Ιουλίου αναμένεται να έχουν ασκηθεί οι νέες διώξεις στην ήδη προφυλακισθείσα, Ρούλα Πισπιρίγκου, για τις υποθέσεις θανάτων Μαλένας και Ίριδας.

Όπως πληροφορείται το eReportaz μετά και την κατάθεση του υπομνήματος της Πισπιρίγκου η υπόθεση θεωρείται «περαιωμένη» σε ότι αφορά την εισαγγελική Αρχή.

Πάτρα: Το απολογητικό υπόμνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Το απολογητικό υπόμνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Δικαστικές πηγές έκαναν λόγο για μια πολύ δεμένη υπόθεση η οποία δεν μπορεί να κλονιστεί από τα επιχειρήματα που παρουσίασε στις εγγραφές εξηγήσεις της η κατηγορούμενη (ουσιαστικά δεν συνεισέφερε κάτι νέο και επέμεινε στα παθολογικά-γονιδιακά αιτία τα οποία όμως δεν υφίστανται).

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Απίστευτο ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε μήνυση στο γιατρό Ανδρέα Ηλιάδη

Εντύπωση προκαλεί ότι στο υπόμνημα της (το οποίο θα μπορούσε να περιγράφει και ως αναδρομή στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη) δεν μπόρεσε ΚΑΝ να απαντήσει στα όσα ενδιαφέροντα αποκάλυψε η αδερφή της Δήμητρα για τα σημάδια στο εσωτερικό του στόματος της Ίριδας που δεν υπήρχαν το προηγούμενο βράδυ και δεν προκλήθηκαν από την ΚΑΡΠΑ.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα : Τα μηνύματα Πισπιρίγκου Δασκαλάκη επιβεβαιώνουν δραματικά τις υποψίες Ηλιάδη

Μάλιστα, σύμφωνα με το ereportaz, κατά τις ίδιες πληροφορίες εάν δεν υπήρχε ένα διαδικαστικό θέμα στην εισαγγελία οι διώξεις ενδεχομένως να ασκούνταν ακόμη και αύριο.

Διαβάστε όλο το συγκλονιστικό ρεπορτάζ στην «ΜΠΑΜ στο Ρεπορταζ» που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close