Πάτρα: Τί είπε ο Κατερινόπουλος για την υπόθεση

Υπόθεση Πάτρα. Τί είπε ο αξιότιμος Θανάσης Κατερινόπουλος για την υπόθεση στην εκπομπή που προβάλλεται στο youtube Ίχνη στο σκοτάδι.

Η εκπομπή Ίχνη στο σκοτάδι είναι μια διαδικτυακή εκπομπή που προβάλλεται καθαρά στο Youtube. Ασχολείται με ανεξιχνίαστες υποθέσεις, εξαφανίσεις, κλοπές και δολοφονίες.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε στην εκπομπή για την υπόθεση που μας έχει συγκλονίσει τις τελευταίες ημέρες  με τα 3 παιδάκια στη Πάτρα.

Ο Κύριος Κατερινόπουλος μεταξύ άλλων είπε πως «Για κάθε θάνατο και μάλιστα για κάθε αιφνίδιο θάνατο, βεβαίως και ασχολείται το ανθρωποκτονιών και δεν σημαίνει επειδή ασχολείται το ανθρωποκτονιών είναι και δολοφονία. Μπορεί όμως και να είναι…»

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε ο Κύριος Κατερινόπουλος στην εκπομπή.

Πάτρα: Καταθέτουν 25 άτομα για τους θανάτους των 3 παιδιών

Εικοσιπέντε άτομα αναμένεται να καταθέσουν στους Αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την υπόθεση για τους περίεργους θανάτους των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Τα στελέχη του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής θα προσπαθήσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να διακριβώσουν τις συνθήκες θανάτου – μέσα σε 32 μήνες – των τριών αδελφών, ηλικίας έξι μηνών, τριάμισι και εννέα ετών.

Αυτό που ερευνάται, είναι η περίπτωση του να υπάρχει όχι ιατρική αμέλεια, αλλά κάποιος εξωτερικός παράγοντας.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις-Τα 10 ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν

Το Ανθρωποκτονιών δεν έχει στοχοποιήσει κάποιον, διερευνά με μεγάλη προσοχή την υπόθεση για να βρει εξηγήσεις.

Το γεγονός ότι μέχρι στιγμής η έρευνα δείχνει ότι κανένας γιατρός δεν λειτούργησε έξω από το πρωτόκολλο, είναι ένα από τα στοιχεία που ώθησε την Εισαγγελία Πατρών να αποστείλει τον φάκελο της υπόθεσης στην Αθήνα..

 

Close