Πετράλωνα :  Η μάνα περιέγραφε τα εκτρώματα που γινόντουσαν σαν φυσιολογικά

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση στα Πετράλωνα και φανερώνουν τη φρίκη που ζούσαν τα αδέρφια στο σπίτι τους όπου ο πατέρας, με τις πλάτες της μάνας τα βι@ζε . Η μάνα περιέγραφε τα εκτρώματα που γινόντουσαν σαν φυσιολογικά-μήπως αυτά τα προκαλεί ο γιος μου επειδή είναι όμορφος

Όπως αναφέρει: «Η υπόθεση έχει ξεκινήσει το 2017 από μία καταγγελία που έγινε στην Εισαγγελία Ανηλίκων, όταν για πρώτη φορά μίλησε ο 17χρονος. Ο εφιάλτης των βιασμών έχει ξεκινήσει για το κάθε παιδί από πολύ μικρή ηλικία, για το συγκεκριμένο αγόρι στη Β’ δημοτικού όταν ήταν 7 χρονών. Το παιδί μίλησε για το τι βίωνε στον άνθρωπο που στάθηκε σε όλη την οικογένεια, και έκανε κάποια μαθήματα στα παιδιά. Ο άνθρωπος αυτός το ανέφερε στη μητέρα και της είπε ότι εφόσον δεν το γνωρίζει, γιατί όλοι θεωρούσαν ότι κάτι συμβαίνει, αυτά πρέπει να καταγγελθούν» είπε και συνέχισε:

«Τα παιδιά δεν κινούνταν φυσιολογικά. Η κινησιολογία τους έδειχνε ότι έχουν εκτεθεί σεξουαλικά».

Δείτε επίσης : Πέθανε η γνωστή ηθοποιός Μαργαρίτα Λαμπρινού

Στη συνέχεια η κ. Πλαστήρα περιέγραψε ότι: «Τέλος Ιανουαρίου, αρχές Φεβρουαρίου του 2018 διατάχτηκε παιδοψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για το ανήλικο παιδί. Στο μεταξύ και η πιο μικρή κόρη, σήμερα είναι κάτω των 12 ετών, είπε ότι κι αυτή είχε δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση. Τα παιδιά πέρασαν από τους πέντε ψυχιάτρους και μετά από αυτό το επόμενο βήμα ακολούθησε κλήση των θυμάτων και όλων εμπλεκομένων στη ΓΑΔΑ, το 2018, για να ξεκινήσουν οι καταθέσεις. Τα παιδιά όλο αυτό το διάστημα παραμένουν με την μητέρα, ο πατέρας έχει αποχωρήσει».

Η κ. Πλαστήρα είπε ακόμα σύμφωνα με το ertnews.gr ότι το αγόρι είχε παρατηρήσει ότι βιντεοσκοπούνταν οι βιασμοί και ότι είχαν δει και άλλα παιδιά να κακοποιούνται πριν από αυτά.

«Τα παιδιά έφυγαν όταν ενηλικιώθηκε η μεγάλη, το 2019, και τότε καταγγέλλει και αυτή ότι είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση. Φεύγει και το ανήλικο παιδί και από το 2020 μένει στο σπίτι και φιλοξενείται στην οικογένεια του ανθρώπου που του στάθηκε. Μένει στο σπίτι, το μικρότερο παιδί με τη μητέρα.

Για την ιατροδικαστική εξέταση είπε ότι «έγινε το 2018 δύο χρόνια και κάτι μετά από την τελευταία καταγγελλόμενη κακοποίηση. Ο ιατροδικαστής αποφαίνεται ότι μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορεί να επιβεβαιώσει, ούτε όμως να απορρίψει το γεγονός ότι μπορεί να έχουν υποστεί υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Δείτε επίσης : Παλαιό Φάληρο : Συγκλονίζει η μητέρα του βιαστή με το τατουάζ  Έτσι έγινε η σύλληψη του γιου μου

Όσο για το τι έχει γίνει αυτά τα 3,5 χρόνια, οι γονείς κλήθηκαν, απολογήθηκαν, αφέθηκαν ελεύθεροι και ο μοναδικός περιοριστικός όρος που μπήκε στον πατέρα είναι να μην πλησιάζει και να μην έχει επικοινωνία με τα ανήλικα.

Μήνυση κατά της μητέρας

«Τον Μάιο του 2022 τα παιδιά, έχουν καταθέσει μήνυση κατά της μητέρας για συγκάλυψη και συνενοχή των όσων βίωναν. Περίμεναν και περίμεναν τόσο χρονικό διάστημα μήπως αυτεπάγγελτα επιληφθεί η δικαιοσύνη, κατόπιν όλων αυτών που έχουν καταθέσει και κατά της μητέρας. Δυστυχώς όμως τα άφησε υπό την γονική μέριμνα των γονέων αυτών και τα παιδιά είδαν και απόειδαν και λένε θα τα κάνουμε και αυτή την κίνηση εμείς» καταλήγει η κ. Πλαστήρα.

Δείτε επίσης : Νεκρός γνωστός Ράπερ  Τον πυροβόλησαν

«Το παιδί το συνάντησα όταν ήταν εννιά στα 10. Αυτό ήταν το καλοκαίρι του 2015, αρχίζει ουσιαστικά η επαφή που είχα με τα αδέρφια. Εναν χρόνο πριν από αυτό η μεγάλη αδερφή με τον αδερφό της περνούσαν από το καφενείο μιας φίλης μου, στο οποίο είμαι θαμώνας και η ίδια πρώτη, πριν από εμένα, είχε παρατηρήσει τις περίεργες συμπεριφορές αυτών των παιδιών. Από τη μία το ένα παιδί επιδείκνυε αντικοινωνικότητα ή επιθετικότητα, από την άλλη, ο γιος, μια ακραία φοβικότητα και μία διαρκή παρουσία σεξουαλικών εκφράσεων στην κινησιολογία του» είπε χαρακτηριστικά στο Open.

Η «μάνα» που εξέθετε τα παιδιά της σε όλη τη γειτονιά

Και συνέχισε: «Κατά τα τέλη του καλοκαιριού το ’15, στις αρχές του φθινοπώρου, ερχόμαστε σε μία πιο κοντινή σχέση με τη μητέρα, επί της ουσίας εννοώ επαφή, πέραν του πελατειακού που είχε με την ιδιοκτήτρια του καφέ. Περίεργη συμπεριφορά, εξέθετε όσα συνέβαιναν στο σπίτι της, μιλούσε όλο και περισσότερο για τον σύζυγό της, για τον γιο της έβγαζε ακραία αρνητικά ζητήματα.

Δείτε επίσης : Σεπόλια: Απολογείται η μητέρα της 12χρονης  Ποιοι θα καταθέσουν υπέρ της

Πολύ πριν από αυτό, ένα έτος, περιφερόταν στην γειτονιά και διέδιδε ότι το παιδί έπαιρνε φάρμακα, κατανάλωνε διάφορες ουσίες όταν το άφηνε μόνο». Αυτό που έκανε ήταν «να περιφέρεται στην γειτονιά, να πηγαίνει από φαρμακείο σε φαρμακείο, από καφέ σε καφέ, όπως και στην εν λόγω φίλη και να λέει ότι “του κάνω πλύση στομάχου, τον τρέχω στα νοσοκομεία και δεν μπορώ να τον ξαναπάω, γιατί του έχω κάνει ήδη δύο πλύσεις και μετά θα μου πάρουν την επιμέλεια…».

Το σπίτι – κολαστήριο

Ο άνδρας που διατήρησε την ανωνυμία του, βλέποντας όλη την περίεργη κατάσταση, θέλησε να βοηθήσει την οικογένεια και δη τα παιδιά σύμφωνα με το dikaiologitika.gr . «Προτείναμε εγώ και η φίλη να βοηθήσουμε την οικογένεια και τα παιδιά, να αναλάβουμε τα δύο πρώτα παιδιά στα μαθήματα. Γενάρη του ’16, όταν μπήκα στο σπίτι αυτό, το πρώτο ήταν να αρχίσω να τακτοποιώ το δωμάτιο του παιδιού. Ήταν ένας σκουπιδότοπος, με τα ρούχα βρώμικα και ατημέλητα, τα δόντια του κατακίτρινα, τα χείλη του σκασμένα με πύον. Η μητέρα έλεγε με απόλυτη φυσικότητα τα εκτρώματα που συνέβαιναν στο σπίτι της».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως η μητέρα αρχικά μιλούσε «για την έκφυλη συμπεριφορά της οικογένειας του άντρα της, ότι ο άνθρωπος αυτός γυρνούσε γυμνός στο σπίτι και φιλούσε στο στόμα τα παιδιά, κυκλοφορούσε γυμνός αυτός και ο αδερφός του, κάνανε μπάνιο γυμνοί μαζί».

«Το καλοκαίρι του 2017 το αγόρι άρχισε να συγκεκριμενοποιεί το τι συνέβαινε. Ξεκίνησε να μιλάει πολύ συγκεκριμένα για το τι του έκανε ο πατέρας και ο αδερφός του στην Άσσυρο της Θεσσαλονίκης (σ.σ. ο θείος του αγοριού) ο οποίος είναι πατέρας και αυτός 2 ή 3 κοριτσιών. Ειδοποιήσαμε την μητέρα ότι όσα υποψιαζόμασταν με βάση όσα μας έλεγες είναι αλήθεια, η μητέρα άκουσε ατάραχη και μάλιστα μία από τις ατάκες της ήταν “μήπως αυτά τα προκαλεί ο γιος μου επειδή είναι όμορφος;”» είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close