Πνιγμός 6χρονης στην Κορινθία: Έτρωγε ξύλο αποκαλύπτει φίλη της άτυχης 6χρονης

Πνιγμός 6χρονης στην Κορινθία: Έτρωγε ξύλο αποκαλύπτει φίλη της άτυχης 6χρονης. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, αναζητώντας λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου της και για τις σχέσεις των γονέων της.

Σε κλίμα οδύνης, κηδεύτηκε στην Αλβανία, η 6χρονη Αμέλια, που πνίγηκε στη θάλασσα στο Καλαμάκι Κορινθίας, ενώ είχε πάει για μπάνιο με τον πατέρα της.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, αναζητώντας λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου της και για τις σχέσεις των γονέων της.

Δείτε ακόμη Μερομήνια 2023: Τι καιρό θα κάνει; Χιονοπτώσεις μέχρι Μάρτη

Το 6χρονο κορίτσι που περίμενε πως και πως να ξεκινήσει το σχολείο ώστε να βρεθεί με τις φίλες της βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά της γης των προγόνων της στην Αλβανία.

Η τραγική μητέρα της που ζούσε και δούλευε μόνο για το παιδί της θα μείνει, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1, κοντά στους δικούς της καθώς στην Ελλάδα δεν έχει πλέον τίποτα να την κρατά.

Δείτε ακόμη Απίστευτη καταγγελία μητέρας: Μέσα σε τυχερή σακούλα περιπτέρου είχε κάρτες πορνό!

Τα λόγια της έξω από το νεκροτομείο του νοσοκομείου Κορίνθου όπου αναγνώρισε το παιδί της δίνουν μια διαφορετική διάσταση στις τελευταίες ώρες της 6χρονης…
«Έλεγε πάρα πολλά ότι δεν ήταν καλά μαζί του, ότι δεν περίμενε να το κάνει αυτό, καθότανε και έπινε. Την προηγουμένη μέρα είχαν πάει σε μια βάφτιση και καθόταν και έπινε.

Δείτε ακόμη Θεσσαλονίκη: Νέες αποκαλύψεις για τους εξορκισμούς που ισχυρίζονται πως θεραπεύουν μέχρι τον καρκίνο

Ήταν σε άθλια κατάσταση. Της δώσανε ηρεμιστικά και δεν την είχαν πιάσει. Έλεγε γιατί, γιατί το παιδάκι μου. Τι έφταιξε το παιδάκι μου; Γιατί το έκανε αυτό στο παιδάκι μου και δεν το έκανε σε εμένα;», λέει φίλη της μητέρας της 6χρονης.

Η Αμέλια βρέθηκε νεκρή κάτω από την καρίνα μιας βάρκας στη θαλάσσια περιοχή Καλαμάκι Κορίνθου.

Ο πατέρας δήλωνε ότι το παιδί του γλίστρησε μέσα από το σωσίβιο και χάθηκε στο βυθό ενώ ο ίδιος δεν μπορούσε να βουτήξει καθώς υποφέρει από άσθμα. «Δεν θα έκανα κακό στο παιδί, το λάτρευα.

Το λάτρευα το παιδί μου, ήταν η δύναμή μου. Όταν ερχόταν το παιδί στο σπίτι έπαιρνα δύναμη. Με τη σύζυγό μου δεν έχουμε πρόβλημα, ούτε κατηγορίες έχουμε μεταξύ μας. Είμαστε μαζί σε αυτό που μας συνέβη. Εγώ το παιδί το είχα ένα μήνα συνέχεια. Ερχόμουν κάθε απόγευμα από τη δουλειά και το έπαιρνα», υποστήριξε ο πατέρας της 6χρονης.

Δείτε ακόμη Επιστροφή στον μεσαίωνα: Επιστρέφουν το ξύλο σε σχολεία ως τιμωρία

Οι δηλώσεις της μητέρας όμως – σύμφωνα με μαρτυρίες – δίνουν μια διαφορετική διάσταση στη ζωή του ζευγαριού που τον τελευταίο καιρό δεν ζούσε μαζί. «Η συνάντηση αυτή δεν ήταν προγραμματισμένη. Ήρθε και μου λέει…”Θα πάρω το παιδί σήμερα γιατί είμαι σπίτι”. Δεν τον περίμενα» είπε η μητέρα της 6χρονης.

«Πρέπει να ανοίξουν τα στόματα»

«Έφυγε ένα αγγελούδι ας βοηθήσουμε τη μητέρα. Πρέπει να ανοίξουν τα στόματα, να μιλήσουν εκεί πέρα στο χωριό. Ότι είχε περάσει άθλιες καταστάσεις. Ότι έτρωγε ξύλο. Δεν είχε ούτε ρεύμα.

Το γάλα του παιδιού πήγαινε και το ζέσταινε στη γειτόνισσα» καταγγέλλει φίλη της μητέρας της 6χρονης. Πλέον το Λιμενικό μελετά ενδελεχώς όλες τις φωτογραφίες από το σημείο τη στιγμή του εντοπισμού της Αμέλιας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close