Σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου : Αυτός είναι ο 56χρονος γιατρός που καταδικάστηκε

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για τον πασίγνωστο γιατρό, αναπτυξιακό εργοθεραπευτή! Μετά από Διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, ήρθαν στο φως τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ημεδαπού, καταδικασθέντος με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών σε ποινή κάθειρξης για τα εγκλήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο και της κατάχρησης ανηλίκου.

Πρόκειται για τον :

ΜΑΝΤΟΥΔΗ Στυλιανό του Γεωργίου και της Ελένης, γεννηθέντα την 27-2-1965 στην Αθήνα

Δείτε επίσης : Αστυνομία προς γονείς: Πώς να σώσετε τα παιδιά σας από την σεξουαλική κακοποίηση!

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των ανωτέρω αδικημάτων που τέλεσε ο ανωτέρω.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476270 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 2-6-2021, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Τονίζεται ότι ο καταδικασθείς εργαζόταν ως αναπτυξιακός εργοθεραπευτής για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Το 2014 τον είχε καταγγείλει πατέρας ανήλικου αγοριού για ασέλγεια στον γιο του, το 2019 καταδικάστηκε και το 2020 αποφυλακίστηκε.

Σημειώνεται ότι μόλις βγήκε η δικαστική εντολή για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, πράξη που έχει επαναλάβει δύο φορές στο παρελθόν.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση από την αστυνομία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close