ΣΟΚ: 3χρονο παιδί ξύπνησε στην κηδεία του

ΣΟΚ: 3χρονο παιδί ξύπνησε στην κηδεία του. Συγκεκριμένα 3χρονο  παιδί ξύπνησε στην κηδεία του, το πήγαν άρον άρον στο νοσοκομείο.

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Μεξικό με 3χρονο κοριτσάκι που ξύπνησε ξαφνικά στην κηδεία του αλλά κατέληξε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

Το τραγικό περιστατικό με την Καμίλα Ροξάνα Μαρτίνεζ Μεντόσα άρχισε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν σύμφωνα με την μητέρα της, άρχισε να έχει πόνους στο στομάχι, ανέβασε πυρετό και έκανε εμετό.

ΣΟΚ: 3χρονο παιδί ξύπνησε στην κηδεία του

Δείτε ακόμη Πέθανε η γνωστή ηθοποιός Βάσω Μεριδιώτου

Όπως είπε στην El Universal την πήγε στο παιδίατρο, ο οποίος την συμβούλευσε να την πάει στο νοσοκομείο, καθώς υπέφερε από αφυδάτωση. Η Μαρί Τζέιν Μεντόσα Περάλτα όντως την πήγε στο κοντινό νοσοκομείο όπου έβαλαν στην μικρή υπόθετα και της κάλυψαν το πρόσωπο με υγρές πετσέτες.

Δείτε ακόμη Μερομήνια 2023: Τι καιρό θα κάνει; Χιονοπτώσεις μέχρι Μάρτη

«Μετά από μία ώρα μου την έδωσαν πίσω, λέγοντας ότι είναι μια χαρά. Μου συνταγογράφησαν δύο φακελάκια διαλύματος επανυδάτωσης και 30 σταγόνες παρακεταμόλης», είπε χαρακτηριστικά, όμως δεν είδαν κάποια βελτίωση.

Δείτε ακόμη Επίθεση από αγέλη: H συγκλονιστική εξομολόγηση του πατέρα από τη Χαλκίδα που πάλεψε να σώσει τα παιδιά του

Έτσι, η οικογένεια αποφάσισε να απευθυνθεί σε άλλον γιατρό που έδωσε διαφορετικά φάρμακα, όμως η μικρή Καμίλα δεν μπορούσε να κρατήσει τίποτα στο στομάχι της λόγω των συνεχόμενων εμετών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close