Θεσσαλονίκη: 26χρονη kόρη μαχαίρωσε τον 57χρονο πατέρα της

Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε τον πατέρα της επειδή την θώπευσε. Ο πατέρας την βγάζει ψεύτρα.

Ο 56χρονος ανέφερε ότι φιλοξενούσε στο σπίτι του την κόρη του, γιατί αυτή βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της. Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας είχαμε- ακόμα ένα- στη Θεσσαλονίκη, με μια 26χρονη kόρη να μαχαιρώνει τον 57χρονο πατέρα της, γιατί όπως τον κατηγόρησε, την θώπευσε.

ΣΟΚ: Τον σκότωσαν στην μέση του δρόμου – Για συμβόλαιο θανάτου πιστεύει η αστυνομία

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η Μαλένα δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει από τη ζωή εάν δεν δολοφονούνταν μέσω ασφυξίας

Όπως αναφέρει αναλυτικά το GRTimes.gr αμφότεροι, παραπέμφθηκαν Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για να δικαστούν. Εις βάρος και των δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακη επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Κουκάκι-Αστυνομία

Δείτε ακόμη ΣΟΚ: Ηθοποιός έπεσε από τον 6ο όροφο με τη σύζυγό του

Επιπλέον ο πατέρας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή και για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ενώ η κόρη κατηγορείται και για οπλοχρησία.

Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης γιατί οι κατηγορούμενου ζήτησαν να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους και να βρουν δικηγόρους για να τους εκπροσωπήσουν.

Ασθενοφόρο

Δείτε ακόμη Έφυγε από τη ζωή η πρώην βουλευτής της ΝΔ

Ο 56χρονος ανέφερε ότι φιλοξενούσε στο σπίτι του την κόρη του, γιατί αυτή βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της. Αρνήθηκε ότι τη θώπευσε λέγοντας ότι «λέει ψέματα. Έχει πρόβλημα διπολικής διαταραχής».

Τελικά το δικαστήριο ήρε την κράτηση τους, επιβάλλοντας στον 58χρονο τον περιοριστικό όρο της μη προσέγγισης της 26χρονης σε απόσταση μικρότερη των 150 μέτρων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close