10-έξυπνα κόλπα-για-την-καθημερινότητα-

Υπάρχουν 10 συνήθειες στην καθημερινότητα που όλα αυτά τα χρόνια κάναμε λάθος. Ποιες είναι αυτές; Οι άνθρωποι έχουν αρκετές συνήθειες στην καθημερινότητα που ως επί το πλείστον τους γλιτώνουν από κόπο και χρόνο. Μπορεί όμως κάτι να μας φαίνεται πιο εύκολο και γρήγορο, όμως δεν είναι αναγκαστικά σωστό. Μερικές φορές οι λάθος συνήθειες στην καθημερινότητα μπορούν να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

Δείτε ακόμα 3 απίστευτοι τρόποι να διώξετε τις κατσαρίδες απο το σπίτι

Για παράδειγμα, μπορούν να χαλάσουν την αγαπημένη σου συσκευή ή εν τέλει να σου κάνουν την ζωή πιο περίπλοκη, ακόμη κι αν δεν το αντιλαμβάνεσαι. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε μαζί 10 συνήθειες στην καθημερινότητα που όλα αυτά τα χρόνια κάναμε λάθος και τι πρέπει να κάνουμε κανονικά. Διαβάστε παρακάτω: 

Ελέγξτε αν έχετε κακή αναπνοή γλείφοντας τον καρπό σας.

Οι περισσότεροι από εμάς εκπνέουμε στις παλάμες μας για να ελέγξουμε αν η αναπνοή μας μυρίζει καλά, αλλά δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο το να γλείφουμε τον καρπό σας με το μεσαίο μέρος της γλώσσας σας και να τον μυρίζουμε.

Αποθηκεύστε τα τουρσιά ανάποδα.

Για να αποτρέψετε την ανάπτυξη μούχλας, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα τουρσιά σας ανάποδα για να είναι φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Καθαρίστε το πληκτρολόγιό σας από τη σκόνη χρησιμοποιώντας ένα πινέλο μακιγιάζ.

Είναι πιο εύκολο να το καθαρίσετε με αυτόν τον τρόπο παρά χρησιμοποιώντας χαρτοπετσέτες ή κάτι παρόμοιο, ώστε να μην πατήσετε κατά λάθος τα πλήκτρα.

Όταν πακετάρετε, ρολάρετε τα ρούχα σας αντί να τα διπλώνετε.

Όταν ρολάρετε τα ρούχα εξοικονομείτε περισσότερο χώρο στην βαλίτσα. Επιπλέον βοηθάει τα ρούχα να μην τσαλακωθούν, σε αντίθεση με το κλασικό δίπλωμα.

10-έξυπνα κόλπα-για-την-καθημερινότητα-

© Ansy Dupiton / Flickr, © CC BY-ND 2.0

Βουτήξτε τα νύχια σας σε παγωμένο νερό ώστε το βερνίκι νυχιών να στεγνώσει πιο γρήγορα.

Αφού αφήσετε το βερνίκι σας να στεγνώσει για περίπου 1 λεπτό, βουτήξτε τα νύχια σας σε ένα μπολ με παγωμένο νερό. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε το βερνίκι νυχιών σας στο ψυγείο τόσο για γρηγορότερο στέγνωμα όσο και για καλύτερα αποτελέσματα κατά την εφαρμογή του.

Τυλίξτε το μπουκάλι με ένα υγρό χαρτί κουζίνας πριν το βάλετε στην κατάψυξη για λίγα λεπτά — θα κρυώσει πιο γρήγορα.

Εάν το ρόφημά σας είναι σε θερμοκρασία δωματίου και θέλετε να είναι κρύο, αυτός είναι ένας υπέροχος και εύκολος τρόπος για να το κάνετε πιο κρύο, πιο γρήγορα.

10-έξυπνα κόλπα-για-την-καθημερινότητα-

Χρησιμοποιήστε το χαλάκι γιόγκα σας ως προσκέφαλο όταν κάνετε μπάνιο.

Τα χαλάκια γιόγκα είναι αδιάβροχα και αρκετά άνετα. Δεν θα χρειάζεται πλέον να νιώθετε την κρύα μπανιέρα ή τον τοίχο όταν προσπαθείτε να χαλαρώσετε.

Φορέστε τα καινούρια σας παπούτσια ευκολότερα χρησιμοποιώντας πιστολάκι μαλλιών πάνω τους.

Όταν αγοράζουμε ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια, τις περισσότερες φορές, μέχρι τα παπούτσια να εφαρμοστούν στο πόδι μας, μας χτυπάνε. Υπάρχει όμως λύση!

Δείτε ακόμα Κοιμηθείτε σαν πουλάκια χωρίς κλιματισμό την περίοδο καύσωνα

Θα χρειαστεί να φορέσετε χοντρές κάλτσες, να φορέσετε τα παπούτσια σας και να φυσήξετε ζεστό αέρα πάνω τους. Στη συνέχεια, αφήστε τα παπούτσια να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου ενώ τα φοράτε. Θα τα κάνει πιο ελαστικά σε χρόνο μηδέν.

Βγάλτε το τηλέφωνό σας από τη θήκη του ενώ το φορτίζετε.

Όταν τα τηλέφωνά μας φορτίζονται, μπορεί να ζεσταθούν και οι θήκες να “τυλίξουν” τη θερμότητα. Η υπερθέρμανση μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη της μπαταρίας.

10-έξυπνα κόλπα-για-την-καθημερινότητα-

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κοντάρι για να μεταφέρετε τα ψώνια σας.

Τα μπαστούνια λακρός λειτουργούν επίσης τέλεια σε αυτήν την περίπτωση, καθώς τίποτα δεν θα γλιστρήσει από αυτά.

All photos via: brightside.me 

Διαβάστε όλα τα έξυπνα κόλπα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close