Προσέλκυσε χρήματα: Βάλε αυτό το αντικείμενο στο πορτοφόλι σου_

Προσέλκυσε χρήματα: Βάλε αυτό το αντικείμενο στο πορτοφόλι σου. Σήμερα θα δούμε πως ένα απλό αντικείμενο είναι σε θέση να μαγνητίσει τα χρήματα και να κάνει τα έσοδά σου να ανέβουν. Αν πιστεύεις στις ενέργειες του σύμπαντος, τότε σίγουρα αυτό το άρθρο θα σου αρέσει πολύ.

Όσοι πιστεύουν στις ενέργειες του σύμπαντος, θεωρούν ότι μερικά αντικείμενα είναι σε θέση να μαγνητίσουν χρήματα, καλοτυχία, ηρεμία, κακοτυχία και άλλα. Επίσης υπάρχουν μέχρι και ενεργειακές πέτρες που είναι σε θέση να ηρεμήσουν τα νεύρα των ανθρώπων και να προσφέρουν γαλήνη.

Δείτε ακόμα Το κόλπο μιας γυναίκας για να ανακαλύψει αν την απατά ο άνδρας της! Το viral βίντεο του TikTok

Στο παρακάτω άρθρο όμως, θα δούμε πως αυτό το αντικείμενο αλλά και μερικά άλλα, αν τοποθετηθούν με τον σωστό τρόπο και στο σωστό σημείο, είναι σε θέση να προσελκύσουν χρήματα. Αν λοιπόν θέλεις να δεις τα έσοδά σου να ανεβαίνουν, δεν έχεις τίποτα να χάσεις από το να το δοκιμάσεις. Διαβάστε παρακάτω: 

Έξυπνα κόλπα για να προσελκύσεις περισσότερα χρήματα με την βοήθεια του σύμπαντος.

Το πρώτο κόλπο είναι να πάρετε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και να βάλετε μέσα λίγο μπαχάρι ή λίγη κανέλα. Αφού το τυλίξετε προσεκτικά το βάζετε στο πορτοφόλι ή στην ταμειακή σας μηχανή. Αυτό το κόλπο θα βοηθήσει να δείτε τα έσοδά σας να ανεβαίνουν.

Υπάρχουν όμως κι άλλοι τρόποι να προσελκύσετε περισσότερα χρήματα. Το χαμομήλι ας πούμε βοηθάει στην προσέλκυση της τύχης. Αν λοιπόν θέλετε να παίξετε κάποιο τυχερό παιχνίδι με σκοπό να κερδίσετε χρήματα, μπορείτε να φτιάξετε ένα ρόφημα χαμομήλι, να πιείτε λίγο και να ραντίσετε τα χρήματα ή το τυχερό λαχνό με λίγο από το χαμομήλι.

Επίσης μπορείτε να βάλετε λίγο ελαιόλαδο στο μάτι της κουζίνας και να το αφήσετε να σιγοβράζει. Μέσα στο ελαιόλαδο ρίξτε φρέσκα φύλλα μέντας. Αφήστε το μείγμα για 30 λεπτά περίπου. Στην συνέχεια ρίχνετε το μείγμα σε ένα γυάλινο μπουκάλι ή σε ένα γυάλινο βάζο.

Τοποθετήστε αυτό το δοχείο σε ένα ασφαλές μέρος όπως είναι ένα γραφείο ή πάνω σε ένα ράφι. Δεν πρέπει να καλύψετε το βάζο ή το μπουκάλι με το καπάκι του. Αν το αφήσετε ανοιχτό θα προσελκύσει περισσότερη ευημερία.

Μπορείτε επιπλέον να θυμιατίζετε το σπίτι σας με μερικά στικ δάφνης καθημερινά. Με αυτόν τον τρόπο θα προσελκύσετε την ευημερία στο σπίτι μας. Αν κάνετε κάποια εμπορική συναλλαγή μπορείτε να εισπνεύσετε και λίγο από τον καπνό δάφνης, γιατί αυτό σας υπόσχεται επιτυχία.

Ένα άλλο κόλπο είναι να πάρετε μερικά αιθέρια έλαια που να είναι όμως αγνά και όχι χημικά. Αυτά τα αιθέρια έλαια μπορεί να κοστίζουν λίγο παραπάνω όμως πραγματικά αξίζουν τον κόπο. Βάλτε λοιπόν λίγο λάδι στο δάχτυλό σας και τρίψτε το πάνω στα χρήματά σας.

Κρατήστε τα χρήματα με το αιθέριο έλαιο στο πορτοφόλι σας και αυτό θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα. Αν έχετε ανάγκη από αφθονία στην ζωή σας μπορείτε να πάρετε κίτρινα κρύσταλλα. Οι χαλαζίες είναι κιτρινωπά χρωματιστά κρύσταλλα και είναι φθηνά.

Οι χαλαζίες μπορούν να μαγνητίσουν την ευημερία σε εσάς και την οικογένειά σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι καλύτερο να πάρετε ακατέργαστους λίθους. Η τραχύτητα συμβάλλει στην δημιουργία της τριβής που ενεργοποιεί τις κατάλληλες ενέργειες.

Επίσης οι χαλαζίες γενικά βοηθούν πολύ στην έλξη της καλής τύχης, της ευημερίας αλλά και των χρημάτων. Αν διασκορπίζετε τους χαλαζίες στο σπίτι ή στην δουλειά σας θα δείτε να δημιουργείται μία άλλη ατμόσφαιρα γύρω σας.

Οι χαλαζίες αξίζει να σημειωθεί ότι όταν τοποθετούνται γύρω από το σπίτι και μέσα σε γλάστρες που βρίσκονται κοντά στην είσοδο του σπιτιού, έλκουν περισσότερη αφθονία. Αν θέλετε λοιπόν λίγη παραπάνω θετική ενέργεια και πλούτο στο σπίτι σας, δεν έχετε να χάσετε τίποτα, από το να δοκιμάσετε αυτά τα ενεργειακά κόλπα.

Διαβάστε όλα τα έξυπνα κόλπα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close