Πάνος-Κοκκινόπουλος

Πάνος Κοκκινόπουλος: Αύτη είναι η νέα εγκληματική σειρά του γνωστού σκηνοθέτη Πάνου Κοκκινόπουλου. Τι θα δούμε απο αυτήν την σειρά;

Ο γνωστός σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος που σκηνοθέτησε μεγάλες σειρές όπως ο «Κόκκινος Κύκλος», η «10η Εντολή», ετοιμάζει τα καινούρια του σχέδια. Ποια είναι αυτά; Διαβάστε παρακάτω:

Ακόμα ένα τηλεοπτικό project ετοιμάζει ο Πάνος Κοκκινόπουλος, πέρα από την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου του Αυγούστου Κορτώ «Μισό παιδί».

Πάνος-Κοκκινόπουλος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα spoiler της Ελένης για τη σειρά

Ο ταλαντούχος δημιουργός με τη «σκοτεινή σκηνοθετική ματιά», ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο Facebook πως δουλεύει πάνω σε μία νέα σειρά αυτοτελών επεισοδίων -που από ό,τι εύκολα μπορεί κανείς να καταλάβει είναι στα πρότυπα των σειρών.

«Ανατομία ενός Εγκλήματος», «Κόκκινος Κύκλος», «10η Εντολή», «3ος Νόμος» και «Ου Φονεύσεις»-, η οποία θα φέρει τον πρωτότυπο τίτλο «Η Αλίκη στη σκοτεινή πόλη».

Πάνος-Κοκκινόπουλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μπαμπάς της Στέλλας δέχεται για γαμπρό το Γεράσιμο

Το πρώτο επεισόδιο λέγεται «Μελίνα», με τον σκηνοθέτη να μας χαρίζει ένα μικρό μόνο κομμάτι της έναρξης αυτού.

Πάνος-Κοκκινόπουλος-Αλίκη-στη-σκοτεινή-πολη

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Η Ρένα δωροδοκεί τον Ξανθό

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιο κανάλι θα καταλήξει το νέο αυτό σήριαλ, ωστόσο η εταιρεία παραγωγής Frenzy Films Productions βρίσκεται σε συζητήσεις με περισσότερους από δύο τηλεοπτικούς σταθμούς. Εξάλλου, ο Πάνος Κοκκινόπουλος, σύμφωνα με το dailynews,  έχει συνεργαστεί με όλα τα μεγάλα κανάλια, με τις πόρτες επικοινωνίας να είναι διάπλατα ανοιχτές.

Close