Η Γη της Ελιάς: Αυτoι είναι οι 2 φόνοι στο τέλος της σειράς

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτoι είναι οι 2 φόνοι στο τέλος της σειράς

Αφήστε τα κουμπούρια κάτω Ρεεεε και Βαλτέ Αρετή με Χάιδω να πάνε αγκαζε στο γάμο των παιδιών!!!

Η «Γη της Ελιάς» ήταν μια από τις σειρές που σημείωσαν επιτυχία τη φετινή σεζόν και θα συνεχιστεί και την επόμενη.

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης αποφυλακίζεται και η Μαρίνα με την Ευτυχία τρέμουν

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου ολοκληρώθηκαν και έτσι έδωσε ένα δυνατό spoiler για το φινάλε.

Αντρέας Γεωργίου – Το spoiler που έδωσε για το φινάλε της πώτης σεζόν της «Γη της Ελιάς»

«Ρε παιδιά διαβάζω συνέχεια σπόιλερ για την “Γη της Ελιάς”. Επειδή διαβάζω συνέχεια πολλά που δεν ισχύουν μήπως να δώσω εδώ ένα καλό σπόιλερ για το φινάλε της πρώτης σεζόν. Δύο φόνοι. Ένας γάμος. Μια σύλληψη», έγραψε ο Αντρέας Γεωργίου στο Instagram.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο βασικός ήρωας πεθαίνει

Η Γη της Ελιάς: Αυτό θα είναι το τέλος της σειράς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος έχει προβλήματα με το νέο ελαιοτριβείο του

Η Γη της Ελιάς: Αυτό θα είναι το τέλος της σειράς.

Εμείς υποψιαζόμαστε πως ο γάμος είναι Βασιλικής και Φιλίππου, η σύλληψη είναι του Αλέξη που θα σκοτώσει τον Στέφανό και ο άλλος ο φόνος θα είναι του Δήμητρη. Να δούμε ; Θα πέσει μέσα το daddy- cool.gr;

Η Γη της Ελιάς: Αυτoι είναι οι φόνοι στο τέλος της σειράς

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας;

«Η γη της ελιάς» έρχεται από την Κυριακή 15 έως και την Πέμπτη 19 Μαΐου, κάθε βράδυ στις 21:00, στο MEGA, με ένοχα μυστικά, έντονα συναισθήματα, σφοδρές αντιπαραθέσεις αλλά και αφίξεις που θα φέρουν νέα δεδομένα στις ζωές ηρώων.

Όσα θα δούμε από την Κυριακή 15 Μαΐου έως και την Πέμπτη 19 Μαΐου:

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 195β στις 15/05/2022

Επεισόδιο 195β

Η Αθηνά λέει για μία ακόμη φορά ψέματα στην Αναστασία ότι θα βρεθεί με την Μαργαρίτα, προκειμένου να συναντήσει τον Ιάκωβο. Όμως, η Αναστασία θα δει τη Μαργαρίτα έξω από το νοσοκομείο και θα καταλάβει το ψέμα της.

Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος έχει προβλήματα με το νέο ελαιοτριβείο του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αλκμήνη ταράζει τη Μάνη

Όλοι περιμένουν ένα καλό νέο για το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου, αλλά οι γιατροί παίρνουν μια απόφαση η οποία προκαλεί πανικό στη Βασιλική.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 196 στις 16/05/2022

Επεισόδιο 196

Ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα εμφανίζεται με σκοπό να απολογηθεί, αλλά η Βασιλική ξεσπάει πάνω του. Αυτή η επίσκεψη τη βάζει σε σκέψεις, καθώς συνειδητοποιεί πως ο Φίλιππος είναι συνυπεύθυνος, γιατί όφειλε να κοιτάξει πολύ προσεκτικά προτού διασχίσει τον δρόμο.

Ο Στάθης δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό της κόρης του και η Εύα δείχνει κατανόηση. Η Ευτυχία ανακοινώνει στον Αποστόλη πως θα κρατήσει μόνη της το μωρό και δεν σκοπεύει να τον παντρευτεί. Η Άννα στηρίζει την απόφαση της φίλης της, κάνοντας τον Αποστόλη ακόμα πιο έξαλλο.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μπλέκει με την μαφία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω κινδυνεύει με φυλάκιση

Η Αναστασία καταλαβαίνει πως η Αθηνά της «σερβίρει» το ένα ψέμα πίσω από το άλλο και έτσι αποφασίζει να το ψάξει. Ο Ισίδωρος γνωστοποιεί στην Αντιγόνη πως την αποκλήρωσε, αλλά εκείνη δεν δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον γι’ αυτό. Η Ελένη κάνει μία ακόμα συνεδρία με τον Αλέξη, αλλά η συμπεριφορά του αρχίζει να την προβληματίζει.

Η Μυρτάλη και η Ισμήνη καλωσορίζουν στο εργαστήριο καλλυντικών, την Αλκμήνη (Αγγελική Κιντώνη), τη νέα χημικό. Η Βασιλική αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στον Φίλιππο για την κατάσταση της υγείας του μωρού.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 197 στις 17/05/2022

Επεισόδιο 197

Ο Φίλιππος καταρρακώνεται όταν μαθαίνει σε πόσο μεγάλο κίνδυνο βρίσκεται το μωρό και ρίχνει ευθύνες στον εαυτό του για την απροσεξία του. Η Βασιλική είναι ψυχρή απέναντί του, λέγοντάς του ότι κάτι ανάλογο δεν θα συνέβαινε ποτέ σε εκείνη. Οι γυναικολογικές εξετάσεις της Ιουλίας δείχνουν πρόβλημα στα ωάρια και το ζευγάρι προχωρά σε ενέσιμη ορμονοθεραπεία.

Η Αντιγόνη ξεκαθαρίζει στον Μάνο πως το θέμα της περιουσίας δεν την αφορά. Του ζητά όμως να κρατήσει τον πατέρα τους μακριά από την οικογένεια που υιοθέτησε το παιδί της, ώστε να μην ταραχθεί. Ο Ισίδωρος, ωστόσο, έχει τα δικά του σχέδια, καθώς εντοπίζει το παιδί και ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα προκειμένου να το δει από κοντά.

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος μαθαίνει τι ενώνει Αντιγόνη και Μαρία και γίνεται χαμός

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Φανή απομακρύνει το παιδί από τους Βρεττάκους

Η Ευτυχία έχει μια ομαλή εγκυμοσύνη και εξηγεί στον Αποστόλη πως δεν θα του στερήσει τα δικαιώματά του, αλλά μέχρι να γεννήσει δεν επιθυμεί εντάσεις μεταξύ τους. Ο Στάθης απογοητεύει κατά κάποιο τρόπο την Εύα όταν της δηλώνει πως δεν σκοπεύει να μετακομίσει στο σπίτι της, μιας και είναι φρεσκοχωρισμένος και το χωριό θα αρχίσει να τον σχολιάζει.

Ο ανιψιός του Λυκούργου, ο Χρήστος (Βασίλης Μίχας), έρχεται στο χωριό και ετοιμάζεται να αγοράσει την ταβέρνα της Ελένης. Την ίδια ώρα, η Ελένη βιώνει μια δυσάρεστη εμπειρία, καθώς ο Αλέξης βγαίνει εκτός εαυτού και την διεκδικεί με άκομψο τρόπο, νομίζοντας πως είναι η Μυρτάλη.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 198 στις 18/05/2022

Επεισόδιο 198

H δύσκολη κατάσταση της υγείας του μωρού τούς κλονίζει όλους, με τη Βασιλική και τον Φίλιππο να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Η Ελένη καταγγέλλει τον Αλέξη για σεξουαλική παρενόχληση ενώ, στη συνέχεια, επικοινωνεί και με τον Σύλλογο Ψυχολόγων. Αργότερα, ο Αλέξης οδηγείται στο Τμήμα και ο Κουράκος τού ζητά εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του.

Ένταση επικρατεί ανάμεσα στη Βασιλική και τον Φίλιππο, καθώς εκείνη τον θεωρεί εν μέρει υπεύθυνο για το ατύχημα. Στο μεταξύ, η Ευτυχία ξεκαθαρίζει στον Αποστόλη ότι δεν θα παντρευτούν και ότι θέλει να μεγαλώσει το μωρό μόνη της. Ακάλεστοι εμφανίζονται η Ιουλία και ο Γιώργης στο σπίτι του Ιάκωβου την ώρα που εκείνος βρίσκεται κρυφά εκεί με την Αθηνά.

Η-Γη-της-Ελιάς-Φίλιππος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τί φοβάται η Φανή;

Μια ακόμη ληστεία ταράζει την Αρεόπολη, καθώς ο Δημήτρης μπαίνει σε ένα σπίτι με όπλο και κλέβει 250 χιλιάδες ευρώ. Παράλληλα, κάτι συμβαίνει στη Μυρτάλη που την κάνει να αμφιβάλλει για πολλά πράγματα και μιλά γι’ αυτό στη Μαρίνα. Ο Χρήστος συναντά την Ελένη και η διαπραγμάτευση για την αγορά της ταβέρνας ξεκινά.

Ο Ισίδωρος σκέφτεται να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος και ανακοινώνει την απόφασή του στον Μάνο. Ο Ανέστης αφήνεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και ο Κουράκος δεν μπορεί να το πιστέψει.

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Δεν έφταιγα εγώ

Ο Δημήτρης παραδέχεται ότι έκανε τη ληστεία και ο Κωνσταντίνος του λέει πως από εδώ και πέρα τον θεωρεί εχθρό του. Ο Ισίδωρος κλείνει ραντεβού με τη γυναίκα που υιοθέτησε το μωρό της Αντιγόνης, και ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα για να τη βρει.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 199 στις 19/05/2022

Επεισόδιο 199

Ο χρόνος κυλά βασανιστικά για τη Βασιλική και τον Φίλιππο, οι οποίοι με μεγάλη αγωνία περιμένουν ένα καλό νέο για το μωρό τους. Ο Φίλιππος παίρνει εξιτήριο, αλλά είναι ακόμα πολύ καταπονημένος και ο γιατρός τού δίνει εντολή να γυρίσει στο σπίτι του μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Οι τύψεις του για το ατύχημα τον έχουν καταβάλει, ενώ η Βασιλική καταλαβαίνει ότι δεν είναι αυτός υπεύθυνος για το ατύχημα και μαλακώνει απέναντί του.

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το τραγικό φινάλε του Ανέστη

Ο Ισίδωρος είναι πολύ αναστατωμένος με την υπόθεση του παιδιού της Αντιγόνης. Δείχνει τη φωτογραφία της μικρής στην Ιουλία και τον Ιάκωβο, ενώ έχει κλείσει ραντεβού με τη θετή μητέρα της. Η Ιουλία και ο Ιάκωβος ανησυχούν μήπως η επιμονή του Ισίδωρου αναστατώσει τη ζωή του παιδιού.

Η Μαργαρίτα κάνει έναν μεγάλο καβγά με τον Αλέξη για όσα συνέβησαν με την Ελένη. Ο Αλέξης επιμένει ότι η Ελένη είναι ερωτευμένη μαζί του, σύμφωνα με το fthis, αποδεικνύοντας πως μέσα στο μυαλό του υπάρχει μεγάλη σύγχυση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close