Σασμός: Μία νέα βεντέτα ξεκινά

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού μία νέα, τρομαχτική βεντέτα ξεκινά. 

Δεν θα ξέρουμε από που έρχονται οι μπαλοθιές σε λίγο ρε παιδιά…

Δείτε ακόμα Σασμός: Το τέλος στις 5 Ιουλίου – Τι έχει συμβεί;

Ο Άγγελος είναι γνωστό ότι θέλει να καταστρέψει οικονομικά τους Σταματάκηδες, αφού θέλει να πάρει ό,τι του χρωστούν και…λίγο παραπάνω. Έτσι παρόλες τις προειδοποιήσεις της Στέλλας, ότι πρέπει να είναι λίγο πιο ψύχραιμος αν θέλει να κερδίσει τον στόχο του, εκείνος περνά στην αντεπίθεση.

Δείτε ακόμα Σασμός: Γι’ αυτόν τον λόγο ο Αστέρης πλησιάζει τον Σταύρο

Σασμός-Άγγελος-

Διεκδικεί λοιπόν ένα χωράφι από τους Σταματάκηδες, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την οικογένεια. Αυτή η κίνηση θα φέρει πίσω οικονομικά τους Σταματάκηδες οπότε αν το ζητούσε από την Καλλιόπη, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα του έβγαζε…όπλο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Γεράσιμος εξομολογείται τα πάντα στη Στέλλα

Ο Άγγελος ξέρει τι κάνει λοιπόν και προσεγγίζει τον Αστέρη. Ο Αστέρης πρώτον θέλει να βοηθήσει τον ξάδερφό του διότι θεωρεί πως έχει δίκιο και δεύτερον θέλει να βοηθήσει τον Άγγελο διότι με αυτόν τον τρόπο θεωρεί πως θα σταματήσει η βεντέτα και θα εξιλεωθεί έστω και λίγο για το κακό που δημιούργησε στους Βρουλάκηδες.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο γάμος Μαρίνας Αντώνη είναι γεγονός

Σασμός-Αστέρης-

Τα δύο ξαδέρφια συναντιούνται και η απόφαση να πουλήσει το χωράφι ο Αστέρης στον Άγγελο παίρνεται αμέσως. Ο Αστέρης κρυφά από την μητέρα του ξεκινά τις διαδικασίες της πώλησης ενώ η καημένη η γιαγιά Ειρήνη προειδοποιεί τον Άγγελο να σταματήσει τις διαδικασίες γιατί θα τους βρει μεγαλύτερο κακό.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 145 , 146 , 147 , 148

Η Καλλιόπη όταν το μαθαίνει γίνεται έξαλλη. Άλλωστε αυτή η γυναίκα γίνεται και εύκολα έξαλλη. Λέει στον Αστέρη, πως αυτή η πώληση δεν θα ηρεμήσει τα πνεύματα, αλλά αντιθέτως θα φέρει μεγαλύτερες συγκρούσεις ανάμεσα στις δύο οικογένειες και φυσικά την έναρξη μίας νέας βεντέτας.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθιός και Βασιλική ετοιμάζουν τον γάμο τους

Σασμός-Αστέρης-Καλλιόπη-

Ο Αστέρης όμως αγνοεί την μητέρα του και το χωράφι πωλείται στον Άγγελο. Η Καλλιόπη νιώθει πως χάνει διαρκώς έδαφος στην αναμέτρησή της με τον Άγγελο. Δεν θέλει αυτός ο άντρας να μπαίνει άλλο εμπόδιο στα συμφέροντα των παιδιών της και της οικογένειάς της γενικότερα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Το τραγικό φινάλε της σειράς με δύο θανάτους και έναν χωρισμό

Κι επειδή η Καλλιόπη είναι…της παλιάς σχολής, δεν έχει μάθει να λύνει τους λογαριασμούς της στα δικαστήρια ή με τα λόγια. Στήνει δολοφονικό καρτέρι στον Άγγελο και οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι τρομαχτικές με μία νέα βεντέτα να σηματοδοτείται μετά τον θάνατο του Άγγελου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close