Άκρως Οικογενειακόν: Δείτε πως είναι σήμερα η μικρή Λίλα

Η Λίλα όπως την γνωρίσαμε απο την πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 Άκρως Οικογενειακόν όπου ήταν 10 ετών. Η Μαρία Γαλέτα αποκαλύπτει για τα παιδικά της χρόνια ως ηθοποιός. 

Η Μαρία Γαλέτα θυμάται πως όταν πρωταγωνιστούσε στην πετυχημένη σειρά «Άκρως Οικογενειακόν» ήταν μόλις 10 ετών. «Έπρεπε να συνδυάσω το σχολείο και τα γυρίσματα και αυτό ήταν πολύ δύσκολο» δηλώνει. Περιγράφει πως στο σχολείο λόγω του ρόλου της είχε πέσει θύμα bullying, γεγονός που ως παιδί την τραυμάτισε.

Άκρως Οικογενειακόν: Δείτε πως είναι σήμερα η μικρή Λίλα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική πλακώνει την Ειρήνη

«Τα παιδιά που μου έκαναν bullying θεωρούσαν ότι επειδή έπαιζα στη σειρά θα καβαλούσα το καλάμι ή ότι δεν θα τους μιλάω» συμπληρώνει.

Άκρως Οικογενειακόν: Δείτε πως είναι σήμερα η μικρή Λίλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική νιώθει να πνίγεται μέσα στον γάμο της

Αποκαλύπτει πως υπάρχουν φορές που και σήμερα τη ρωτάνε για τον ρόλο και απαντά πως δεν είναι εκείνη καθώς νιώθει αμηχανία. «Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη ήταν μέντορες για πολλούς, ειδικά για εμένα που είχα πρωτοξεκινήσει στον χώρο, θεωρώντας πως θα συνέχιζα σε αυτόν» λέει.

Άκρως Οικογενειακόν: Δείτε πως είναι σήμερα η μικρή Λίλα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα εξετάζεται εξονυχιστικά για την αλήθεια

Ερωτώμενη για τυχόν ευτράπελα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αποκαλύπτει πως δεν υπήρχαν, σύμφωνα με το gossip, ωστόσο πολλές από τις ατάκες που λέγονταν προέκυπταν τυχαία, «πάνω στον χαβαλέ».

«Είχα κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις μετά το «Άκρως Οικογενειακόν», δεν τις δέχτηκα ωστόσο γιατί ήθελα να κάνω άλλα πράγματα στη ζωή μου» δηλώνει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Θέμης αποκληρώνει τον Πέτρο

Σήμερα η Μαρία Γαλέτα εργάζεται ως φαρμακοποιός, μία ειδικότητα που σπούδασε, ενώ όπως λέει η ίδια με πολλή περηφάνια το σημαντικότερο συμβάν στη ζωή της ήταν η γέννηση της κόρης της.

 

Close