Σασμός-Βασιλική-Μαθιός

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Βασιλική νιώθει να πνίγεται μέσα στον γάμο της

Βρε τι παθαμεεε…

Λίγο καιρό μετά τον γάμο τους, ένας άντρας έχει αποφασίσει να μπει ανάμεσά τους και να τους οδηγήσει σε συγκρούσεις. Ο Ευθύμης Φαρμάκης δεν σταματά να ενοχλεί τη Βασιλική στον χώρο του δουλεύει, φέρνοντάς τη σε δύσκολη θέση.

Η αθώα ψυχή της Βασιλικής δεν παραξενεύτηκε όταν είδε μπροστά της, στον χώρο που δουλεύει, τον Ευθύμη Φαρμάκη, ο οποίος μάλιστα είχε έρθει και απρόσκλητος στον γάμο της με τον Παύλο Βρουλάκη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Πάει για Τρίτη σεζόν η σειρά;

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης αποκαλύπτει τα πάντα στην Θοδώρα

Τον καλωσόρισε με ευγένεια, φορώντας το πιο πλατύ της χαμόγελο και τον εξυπηρέτησε με καλοσύνη. Ακόμα και όταν εκείνος άρχισε να πλησιάζει απειλητικά κοντά της, η Βασιλική δεν έχασε την ψυχραιμία της αλλά φρόντισε να κρατήσει την απόστασή της.

Όμως ο Ευθύμης δεν θα σταματήσει να την πολιορκεί. Αφενός γιατί το μέρος που η Βασιλική δουλεύει είναι το μέρος που γνώρισε και ερωτεύτηκε τη γυναίκα του, αφετέρου γιατί θέλει να μπει ανάμεσα στο ζευγάρι.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο συγγραφέας της σειράς μας δίνει spoiler για το τέλος Αστέρη – Αργυρώ

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης κοντά στο τέλος

Ο Μαθιός είναι ένας από τους βασικούς εχθρούς του αδελφικού του φίλου Παύλου και θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί ανάμεσα στο νιόπαντρο ζευγάρι.

Είναι καιρό τώρα που ο μεγάλος γιος της καπετάνισσας έχει αρχίσει να αντιδρά με την πρόθεση του Νικηφόρου να συνεργαστεί με τον Ευθύμη Φαρμάκη και μάλιστα του έχει τονίσει πως πρέπει να τον προσέχει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Σε πόλεμο η οικογένεια των Σταματάκηδων

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική ανάμεσα σε Μαθιό και Ευθύμη

Όταν όμως καταλάβει πως ο δεύτερος έχει βάλει για τα καλά στο μάτι την οικογένειά του και δεν χάνει ευκαιρία να βρεθεί κοντά στη Βασιλική, τα πράγματα ξεφεύγουν.

«Δεν ξέρω πού το πας, Φαρμάκη, αλλά δεν θέλω να σε ξαναδώ γύρω από τη γυναίκα μου. Λες να μην έχω μάθει ότι την περιτριγυρίζεις με κάθε ευκαιρία;», του επισημαίνει, αλλά ο Ευθύμης δείχνει να μην καταλαβαίνει τι ακούει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη τα τελειώνει όλα

Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί την αγάπη του για Βασιλική στον Νικηφόρο

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Δημήτρης βλέπει την Αιμιλία στο κρεβάτι με τον Παύλο

«Δεν καταλαβαίνω τι λες! Στο ξενοδοχείο αυτό πηγαίνω για συναισθηματικούς λόγους και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μου απαγορεύσεις την είσοδο. Ούτε εσύ, ούτε ο ιδιοκτήτης του. Κοντά τα λόγια σου, Σταματάκη».

Ο Μαθιός θα γίνει έξαλλος και η ρήξη μεταξύ τους δεν θα αργήσει να έρθει και να φέρει στην επιφάνεια τη μεγάλη και ατελείωτη κόντρα Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων.

Δείτε ακόμη Σασμός: Εχθροί για τα μάτια μιας γυναίκας

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι πήρε το σπίτι της Καλλιόπης φωτιά

Ίδια αντιμετώπιση θα έχει όμως και η Βασιλική, που θα νιώσει να πνίγεται μέσα στον γάμο της όταν συνειδητοποιήσει ότι ο Μαθιός απομακρύνει τον κόσμο γύρω της και ειδικά στον χώρο που δουλεύει.

«Δεν σου έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα, όχι να πιστέψεις αλλά ούτε καν να φανταστείς ότι θα προδώσω εσένα ή την οικογένειά μας, ειδικά μετά από όσα έχουμε περάσει, άρα δεν σου επιτρέπω να κάνεις κουμάντο ποιους θα εξυπηρετώ και ποιους όχι στον χώρο εργασίας μου», του τονίζει αφήνοντάς τον εμβρόντητο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close