Μαύρο-Ρόδο-Θέμης-Πέτρος

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Θέμης αποκληρώνει τον Πέτρο.

Καλά Θέμη το έχεις χάσει τελείως αγόρι μου…

Ο Λευτέρης τον τελευταίο καιρό παρατηρεί ότι η σύζυγος του, η Πολυξένη συμπεριφέρεται με έναν αλλόκοτο τρόπο τόσο απέναντι στον ίδιο όσο και στην κόρη της, την Όλγα. Μάλιστα όταν η Πολυξένη αρχίζει να του λέει διάφορα ψέματα εκείνος την υποψιάζεται.

Σύντομα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA οι υποψίες του Λευτέρη για την Πολυξένη βγαίνουν αληθινές. Όλα ξεκινούν όταν ο Θέμης φτάνει εσπευσμένα στην Γερακιάνη και ζητάει από την Πολυξένη να συναντηθούν.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ηγουμένη καλύπτει την Αυξεντία για τoν φόνο του Διακοσάββα

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία αργοπεθαίνει και αποκαλύπτει το μυστικό της Παλιόβρυσης στην ηγουμένη

Εκείνη δέχεται, αγνοώντας όμως πως ο Λευτέρης την παρακολουθεί. Ο τελευταίος πιάνει στα πράσα τη γυναίκα του με τον Θέμη να φιλιούνται και σοκάρεται!

Στη συνέχεια μαζεύει τα κομμάτια του και πηγαίνει στο μαγειρείο της Ευτυχίας και αρχίζει να πίνει κρασί προκαλώντας την ανησυχία της Τασούλας καθώς και της Όλγας που τον ψάχνει για να μιλήσουν. Ο Λευτέρης σκέφτεται όσα είδε να συμβαίνουν ανάμεσα στην σύζυγό του και τον Καστρινό αλλά κάποια και προφητικά λόγια που του είχε πει για αυτήν η Ισμήνη, η πρώτη σύζυγος του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα φοβάται για την μάνα της

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος συλλαμβάνεται

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το παρελθόν του Παράσχου τον έχει φέρει σε αυτήν την θέση

Εντωμεταξύ η οικογένεια Καστρινού πηγαίνει στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης και η ένταση ανάμεσα στα μέλη της είναι μεγάλη. Αιτία, φυσικά, η παράνομη είσοδος του Πέτρου στο μοναστήρι, με σκοπό να συναντήσει την Ελισάβετ, και η καταγγελία από την ηγουμένη εναντίον του.

Αργότερα αποσύρεται η καταγγελία και οικογένειά επιστρέφει στην Πάτρα. Ωστόσο, ο Θέμης παίρνει δραστικά μέτρα για να εμποδίσει τον Πέτρο να συναντάει την Ελισάβετ. Του ανακοινώνει λοιπόν ότι τον αποκληρώνει και τον διώχνει από το σπίτι.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ θα αποκαλύψει τα πάντα ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο: Αγγελική και Θέμης παίρνουν διαζύγιο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης βρίσκει το νέο του θύμα

Έτσι αν θέλει να κάνει τη ζωή του θα πρέπει να βρει δουλειά και δικά του χρήματα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο Σαράντος συναντάει την Αυξεντία ζητώντας της να του πει την αλήθεια για τον πατέρα του και κυρίως γιατί τον σκότωσαν.

Εκείνη, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ, δεν αντέχει την πίεση, λιποθυμάει και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Έκτοτε κάθε μέρα που περνάει η κατάσταση της υγείας της επιδεινώνεται…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close