Χρήστος-Μάστορας

Χρήστος Μάστορας: Μετά τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ήρθε και η σειρά του Χρήστου Μάστορα να του πετάξουν σουτιέν, μόνο που ο γνωστός τραγουδιστής απο τις Μέλισσες δεν δέχτηκε μόνο ένα .

Μετά τον Κωνσταντίνο Αργυρό, περίμενε μία «έκπληξη» και τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος δέχτηκε δώρα επί σκηνής από θαυμάστριες του. Και πώς να μην έχει άλλωστε, αφού έχει πληθώρα θαυμαστριών που τον ακολουθούν σε κάθε συναυλία του και μαζί του παραληρούν.

Χρήστος-Μάστορας

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη προσγειώνει την Μυρτάλη

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συναυλίας του συγκροτήματος «Μέλισσες» στη Λάρισα κι ενώ ο τραγουδιστής ερμήνευε μια από τις επιτυχίες του, κοπέλες από το κοινό, του πέταξαν το σουτιέν τους.

Χρήστος-Μάστορας

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός τρελαίνεται λίγο πριν το τέλος του

Αν και στην αρχή ο Χρήστος Μάστορας φάνηκε να ξαφνιάζεται, στη συνέχεια δεν έδειξε καμία δυσαρέσκεια, μίας και όπως θα δείτε στο βίντεο χαμογέλασε, τα πήρε στα χέρια του και συνέχισε κανονικά το τραγούδι του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αλέξης και Χρήστος σφάζονται για την Μυρτάλη

Οι πρώτες συναυλίες έγιναν αμέσως sold out, με τις Μέλισσες, να χαρίζουν ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές σε χιλιάδες θεατές και να γράφει ιστορία στα συναυλιακά χρονικά, σύμφωνα με το gossip-tv.gr, με μία άρτια και φαντασμαγορική παραγωγή και ρεκόρ εισιτηρίων.

Close