Ελένη Μενεγάκη: Σοκ με τον μισθό της παρουσιάστριας –  Εξαψήφιο το μηνιαίο και επταψήφιο το ετήσιο ποσό

Σίγουρα η πρόταση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση θα ήταν άκρως δελεαστική για να πει το ναι η παρουσιάστρια.  

Η αλήθεια είναι πως η απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από την συχνότητα του Mega, μόλις έναν χρόνο μετά το αντίο της προκάλεσε πολλές εντυπώσεις!

Η ίδια τόνισε πως της έλειψε αλλά η αλήθεια είναι λίγο εώς πολύ διαφορετική! Όπως καταλαβαίνετε σε μια τέτοια απόφαση τεράστια επιρροή είχε το οικονομικό κομμάτι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε το μεγάλο deal, εξασφαλίζοντας την υπογραφή της “βασίλισσας” με ένα υπέρογκο ποσό, με το οποίο θα μπορούσε να φέρει κάποιον star επιπέδου Champions League στον Ολυμπιακό!

Το Athensmagazine.gr “τρύπωσε” τις κεραίες του στα γραφεία του “Μεγάλου Καναλιού” και έμαθε λεπτομέρειες! Η Ελένη Μενεγάκη σίγουρα για να επιστρέψει στην τηλεόραση, μόλις έναν χρόνο μετά το αντίο, κατάφερε να εξασφαλίσει ένα τρομερό μισθό ως μηνιαίο της μισθό!

Δείτε επίσης : Μετά την Τούνη η Ελένη Μενεγάκη : Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος της Ελένης για ένα post στο instagram

Ελένη Μενεγάκη: Τι μισθό παίρνει από το Mega

Όπως θα έχετε διαβάσει από τον τίτλο του άρθρου μας η Ελένη Μενεγάκη παίρνει ένα ποσό κοντά σε εκείνο που εξασφαλίζει ο νικητής του Survivor κάθε χρόνο, αφού πληροφορίες μας κάνουν λόγο για εξαψήφιο νούμερο! Μάλιστα το ποσό αυτό είναι ως μηνιαίως μισθός και όχι ως ετήσιος!

Όσον αφορά τον χρόνο, όπως μπορείτε να καταλάβετε το συνολικό ποσό ξεπερνάει το εκατομμύριο και είναι σίγουρα επταψήφιο! Ότι ψωνίζεις παίρνεις λέει μια παροιμία και αυτή φαίνεται πως ταιριάζει γάντι στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος σύμφωνα με το athensmagazine.gr μπροστά στην επιτυχία φαίνεται να μην λογαριάζει το χρήμα! Άλλωστε η βόμβα της επιστροφής της Ελένης Μενεγάκη στην ελληνική τηλεόραση ήταν τέτοια που έφερε έσοδα και από… χορηγούς στο κανάλι!

Δείτε επίσης : Γιάννης Λάτσιος: Η έκπληξη στην Ελένη Μενεγάκη και το φιλί έξω από το στούντιο! (εικόνες)

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως μεγάλο ρόλο στην απόφαση της παρουσιάστριας να πει το ναι στο Mega έπαιξε και το γεγονός πως είναι καλή φίλη και κουμπάρα με την Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον ισχυρό άνδρα του καναλιού, αφού είναι γνωστό πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει γράψει και την επιτυχία “Έξαψη” που ερμηνεύει η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια!

 

Close