Φώτης Σεργουλόπουλος: Έχω κάνει κουβέντα με τον γιο μου – Ξέρει τα πάντα

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος  καλεσμένος στην εκπομπή Dot  μίλησε για όλα  και φυσικά αναφέρθηκε και στον 7,5 ετών γιο του και την καθημερινότητα τους.  Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε το γιο του μαζί στο πλατό.

Δεν παίρνω πάντα μαζί μου τον Γιώργο, αλλά ήξερα πως είναι εδώ η Σόφη. Ως γονιός προσαρμόζεις το πρόγραμμά σου με τις ανάγκες του παιδιού. Ειδικά όταν φτάνει μετά τα 5 με 6. Αυτό που είπα και τήρησα είναι ο σεβασμός. Ό,τι δεν μπορεί να κάνει τα πάντα και υπάρχουν όρια. Υπάρχουν μερικές αρχές. Να είναι ένας άνθρωπος που να μη δημιουργεί πρόβλημα στους γύρω. Αυτό το έχω καταφέρει.

Δείτε επίσης : Φώτης Σεργουλόπουλος: Οι ομοφυλόφιλοι είμαστε γόνιμοι και έχουμε δικαίωμα να κάνουμε παιδιά

Σε σχέση με τη μονογονεϊκή οικογένεια, τα θέματα είναι λυμένα. Έχω κάνει κουβέντα με τον μικρό. Ξέρει που βρίσκεται, ξέρει την οικογένειά του. Ξέρει τα πάντα. Είναι εύκολο. Όσο μεγαλώνουν ρωτάνε. Απαντάς σωστά και κανονικά. Αυτό που σε ρωτάει. Όταν λες αλήθεια, είναι ο καλύτερος τρόπος να μη θυμάσαι τι έχεις πει. Δε χρειάζεται να πεις μετά ότι δε θυμάσαι τι έχεις πει. Γιατί έχεις πει την αλήθεια.

Δεν ήταν γενναίο που απέκτησα παιδί. Ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το έκανα επειδή ήθελα. Και μένα με έχει βοηθήσει να μιλάω περισσότερο για αυτό. Έκανα αυτό που έλεγε η ψυχούλα μου. Και το δικό μου παράδειγμα έβαλε το λιθαράκι για να γίνει η επιτροπή για τα gay δικαιώματα. Υπάρχουν πολλά παιδιά σαν το δικό μου, που πρέπει να τα προστατέψει η πολιτεία.

Δείτε επίσης : Ένταση ανάμεσα σε Σεργουλόπουλο και Γερμανού: «Σου θυμώνω γιατί δεν καταλαβαίνω»

Με είχε συγκινήσει ένα μήνυμα που μου είχε στείλει μια γυναίκα που έχασε τον πατέρα της. Μου είπε πως λυπήθηκε πολύ, γιατί δεν τον έζησε. Ότι χώρισε με τη μαμά της και εξαφανίστηκε. Και η μαμά της δεν της μιλούσε καθόλου για εκείνον. Και ξαφνικά έμαθα πως πέθανε. Και έμαθα μετά τον θάνατό του ότι ο πατέρας μου ήταν gay και η μητέρα μου τον έδιωξε. Μου τον στέρησαν και έμεινα χωρίς μπαμπά. Αυτό είναι συγκλονιστικό» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος που  άκουσε άσχημα πράγματα για τη γέννηση του γιου του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close