Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η εμφάνιση της χωρίς την μάσκα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η εμφάνιση της Ιωάννας χωρίς την μάσκα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία συνεχίζει να δίνει αγώνα για να επουλωθούν τα εγκαύματα που έχει στο σώμα της μετά την επίθεση με βιτριόλι που είχε δεχθεί, έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της με περίσσιο θάρρος και όρεξη για ζωή.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Ιωάννα-Παλιοσπύρου-Χωρίς-Μάσκα

 

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: Ο Αλέξης δολοφονεί τον αδελφό του

Η ίδια είχε αποκαλύψει πριν από λίγες μέρες ότι θα αφαιρέσει τη μάσκα της αρκεί να νιώσει έτοιμη γι’ αυτό.

Πρόσφατα ανέφερε ότι δεν έχει περάσει ποτέ κρίση πανικού, ενώ σχετικά με την αυτοπεποίθησή της, αναφέρει πως οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω της φροντίζουν να είναι στα ύψη, ακόμα κι όταν εκείνη χάνει το κουράγιο της.

Όσο για αν θα έρθει ποτέ η ώρα που θα βγάλει τη μάσκα, απαντά: “Ναι, θα γίνει σύντομα, γιατί έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα. Είναι απαραίτητο βήμα για τη διαδικασία της αποδοχής του εαυτού μου και για να νιώσω πως προχωράω τη ζωή μου. Νιώθω φόβο… αλλά θα το αντιμετωπίσω”.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η εμφάνιση της χωρίς την μάσκα

 

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ουρανία φεύγει για Αμερική

Σύμφωνα με το gossip.gr, η ίδια λοιπόν ανήρτησε στο Instagram φωτογραφίες από τη γυμναστική που κάνει με τη γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου και στις εν λόγω φωτογραφίες φαίνεται να μη φορά τη μάσκα της και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει.

 

Close