Ιωάννα Τούνη: Δείχνει για πρώτη φορά την φουσκωμένη κοιλιά της στην κάμερα, μετά την αποκάλυψη

Ιωάννα Τούνη: Η γνωστή Θεσσαλονικιά  influencer Ιωάννα Τούνη  καθισμένη στον καναπέ μαζί με τον κολλητό της φίλο Steve όπου και τράβηξε βίντεο την φουσκωμένη κοιλίτσα της αποκαλώντας την… πεπονακι.

Η Ιωάννα Τούνη μετά την ανάρτηση της για την εγκυμοσύνη της έχει κυριολεκτικά τρελάνει τα social media και όλοι περιμένουν μία φωτογραφία ή ένα βίντεο με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Χωρισμός Τούνη – Αλεξάνδρου; Έπεσε το instagram

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ισοβίτισσά που θα στηρίξει την Αθηνά

Η Θεσσαλονίκη influencer διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της με την ίδια να κάνει αναρτήσεις γεμάτες χαμόγελο και ευτυχία με καλούς φίλους στο πλευρό της. Αυτή τη φορά αποφάσισε να δείξει την κοιλιά της για πρώτη φορά μπροστά σε κάμερα και φυσικά για ακόμα μία φορά τρέλανε το διαδίκτυο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το φιλί που θα ανατρέψει την σειρά

Έτσι καθισμένη στον καναπέ μαζί με τον κολλητό της φίλο Steve μιλήσαμε για την εγκυμοσύνη της με την ίδια να δείχνει τις ευτυχισμένη και με τον στενό της φίλο να τραβάει βίντεο την φουσκωμένη κοιλίτσα της αποκαλώντας την… πεπονακι.

Φυσικά αυτό που προκαλεί πολλά ερωτηματικά για το τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και το Δημήτρη Αλεξάνδρου είναι το γεγονός ότι δεν έχουν κάνει καμία κίνηση ανάρτηση για το χαρμόσυνο γεγονός.

Ιωάννα Τούνη: Ξεσπά λόγω των ενοχλητικών μηνυμάτων για την εγκυμοσύνης της

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ομολογεί την αλήθεια στον Αντώνη

Πολύ πάντως είναι εκείνοι που πιστεύουν πως όλο αυτό συμβαίνει για λόγους προβολής και δημοσιότητας θέλοντας να δημιουργήσουν αναμονή κοινού και σασπένς για τους επόμενους μήνες στους χρήστες του διαδικτύου αλλά και στα site. Σύμφωνα με το ciao.

Close