Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής ανέβασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τα πρώτα ρουχαλάκια της κορούλας του με τη Κατερίνα Καινούργιου που σε λίγο καιρό έρχεται.
Είναι γνωστό πως η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής θα γίνουν πολύ σύντομα γονείς και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Πριν από λίγες μέρες, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας ολοκλήρωσαν τις προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο της μπέμπας, ενώ ήδη έχουν αγοράσει και τα πρώτα ρουχαλάκια της μικρής, που πιθανότατα θα γεννηθεί κοντά στο Πάσχα. Η ανάρτηση του Παναγιώτη Κουτσομπή που μας έκανε να λιώσουμε.
Η ανάρτηση του Παναγιώτη Κουτσουμπή
Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης (24/2/2026), ο Παναγιώτης Κουτσουμπής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τα πρώτα ρουχαλάκια της κόρης τους. Στην εικόνα βλέπουμε ένα εντυπωσιακό ροζ φορεματάκι αλλά και ένα μικροσκοπικό παπουτσάκι με φιόγκο.
Ενώ η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής φαίνεται πως ζουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους, προετοιμάζοντας με αγάπη κάθε λεπτομέρεια για τον ερχομό της μικρής τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γνωστός επιχειρηματίας φαίνεται πως δε βλέπει την ώρα να κρατήσει στην αγκαλιά του την κόρη του και αυτό αποδεικνύεται από μια ανάρτηση που έκανε πριν από λίγο καιρό στο Instagram προκειμένου να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για το 2025.
Δείτε ακόμα Σία Κοσιώνη: Η συγκινητική υποδοχή των συνεργατών της μετά τη περιπέτεια της υγείας της
Δείτε παρακάτω:
