Λύγισε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Μου έπιανε το χέρι σφιχτά κι η νοσοκόμα ήρθε να με βγάλει έξω αλλά η μητέρα μου με κρατούσε με όλη την δύναμη

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα λύγισε μιλώντας για την απώλεια τη μητέρας της στη εκπομπή Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη .Η δημοσιογράφος μίλησε για τις στιγμές που έζησε στο νοσοκομείο ενώ  νοσηλευόταν η μητέρα της που έπασχε από καρκίνο.

Ήξερα ότι θα πεθάνει η μητέρα μου, είχε καρκίνο στο αίμα. Φτάνω στον Βόλο κι είπα δεν με ενδιαφέρει θα την δω την μητέρα μου παρόλο που δεν άφηναν λόγω covid. Λέω πεθαίνει. Πήρα τηλέφωνο κι έκανα έναν ψιλοκαβγά. Έκανα τεστ covid, μπήκα και την είδα, δεν μπορούσε να μιλήσει, η εικόνα ήταν αξέχαστη. Την είδα μόνο 5 λεπτά και δεν θα το ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου γιατί ήταν η πιο δύσκολη στιγμή. Μιλήσαμε με τα μάτια» είπε στην Ελεωνόρα Μελέτη.

Δείτε επίσης : Εκπληκτική ομοιότητα: Η Χρύσα Μιχαλοπούλου ποζάρει με την αδερφή της και είναι ολόιδιες! (εικόνα)

«Μου έπιανε το χέρι σφιχτά κι η νοσοκόμα ήρθε να με βγάλει έξω αλλά η μητέρα μου με κρατούσε με όλη την δύναμη που είχε. Γιατί εγώ να φύγω στα 5 λεπτά που την μάνα μου την έβλεπα για τελευταία φορά στην ζωή μου; Γιατί να με τραβούν έξω; Με τραβούσαν, την χαιρετούσα και με κρατούσε σφιχτά» πρόσθεσε. «Δεν θα την ξαναδώ και δεν θα την ακουμπήσω ξανά. Δεν έπλυνα το χέρι μου για 24 ώρες. Βγήκα σε δραματική κατάσταση από εκεί. Πέρασε όλη η ζωή μπροστά μου. Χίλιες ζωές να είχα, θέλω την ίδια μάνα και τον ίδιο πατέρα»

Το χάσιμο των κιλών και η οξεία εκκολπωματίτιδα

Επίσης η Τζωρτζέλα Κόσιαβα μίλησε για τα κιλά που έχασε και για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

Δείτε επίσης : 10 κανόνες υγιεινής που όλοι ακολουθούμε αλλά μπορεί να βλάψουν την υγεία μας

«Είχα πολλά μηνύματα από κόσμο στα social media για το πως έχασα τα κιλά μου. Άλλοι είπαν ότι έχω κάνει λιποαναρροφήσεις, άλλοι γαστρικό bypass κι άλλοι δαχτυλίδι στο στομάχι. Παρασκευή και 13 είχα φρικτούς πόνους, σπαστική κολίτιδα. Πήρα χάπια, δεν περνούσε με τίποτα και πονούσε όλη η αριστερή πλευρά μου και πίσω στην πλάτη φρικτοί πόνοι. Λέω στον άντρα μου φοβάμαι τα νοσοκομεία αλλά πρέπει να πάω. Πάω στο Γεννηματά, έκανα αξονική και μου είπαν ότι είμαι για νοσηλεία. Μου είπαν αν δεν πας, θα πάθεις διάτρηση εντέρου. Έχεις οξεία εκκολπωματίτιδα» είπε.

Όπως είπε το πρόβλημα «μπορεί να προέλθει από κακή διατροφή, παχυσαρκία ή άγχος και στρες. Ξέσπασε ο οργανισμός μου λόγω επαγγελματικών και προσωπικών. Νοσηλεύτηκα δέκα ημέρες με ενδοφλέβιες αντιβιώσεις. Φοβήθηκα πάρα πολύ».

 

Close