Πέτρος Λαγούτης – Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Αχώριστο το ζευγάρι

Παγιδευμένοι: Φουντώνουν οι φήμες πως είναι ζευγάρι οι δύο πρωταγωνιστές. Οι εξοδοι χέρι χέρι και οι κοινές εμφανίσεις (φωτογραφίες)

Δύο διαφορετικές κοινές εμφανίσεις στο κέντρο της Αθήνας με διαφορά λίγων ημερών πραγματοποίησε ο Πέτρος Λαγούτης με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ. Ο φακός του ΟΚ! απαθανάτισε τον γνωστό ηθοποιό μαζί με την 28χρονη συμπρωταγωνίστριά του στην επιτυχημένη σειρά «Παγιδευμένοι», που επιστρέφει από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στον ΑΝΤ1.

Οι δυο τους συμμετείχαν μαζί στην πρόσφατη πορεία διαμαρτυρίας των καλλιτεχνών στο κέντρο της πρωτεύουσας κατά της υποβάθμισης των πτυχίων τους. Όπως περιγράφει πρόσωπο που τους είδε
από κοντά, «μετά τη συγκέντρωση αποχώρησαν παρέα και περπατούσαν στον δρόμο πιασμένοι από το χέρι».

Δείτε επίσης : Παγιδευμένοι: Σταυρός και Ιωάννα το νέο ζευγάρι της σειράς

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OK! Magazine Greece (@okmag.gr)

Αποχώρησαν πιασμένοι από το χέρι μετά το τέλος της πορείας διαμαρτυρίας των καλλιτεχνών στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Δύο μέρες αργότερα οι τηλεοπτικοί Ανδρέας και Άννα (Πέτρος Λαγούτης και Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ) εντοπίστηκαν πάλι μαζί στην οδό Βουκουρεστίου, αυτή τη φορά για βόλτα και αγορές. Ο 47χρονος ηθοποιός καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 είχε δηλώσει: «Όσο μεγαλώνω, γίνεται πιο δύσκολο να ερωτευτώ. Όσο μεγαλώνεις, δεν ενθουσιάζεσαι όπως όταν είσαι πιτσιρικάς, δεν έχεις άγνοια κινδύνου».

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Αυτός ήταν στο δάσος την ώρα του φόνου

Πέτρος Λαγούτης – Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Αχώριστο το ζευγάρι

Δείτε επίσης : Παγιδευμένοι: Ενας Serial Killer βάζει στόχο την Άννα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OK! Magazine Greece (@okmag.gr)

«Οι δυο τους έκαναν μαζί τις αγορές τους και βγαίνοντας από το Attica ήταν διαχυτικοί μεταξύ τους» περιγράφει πρόσωπο που τους συνάντησε από κοντά στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου.

Στην ίδια συνέντευξη ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει: «Δεν θα ήθελα να κάνω άλλα παιδιά. Έχω την οικογένειά μου, ακόμη και αν έχω χωρίσει με τη Μυρτώ» αναφερόμενος στους γιους του, τον 20χρονο Δημήτρη και τον 17χρονο Γιώργο, που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του Μυρτώ Αλικάκη.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το μεγάλο κυκλωμα ναρκωτικών και ο αρχηγός του

Close