Παγιδευμένοι: Σταυρός και Ιωάννα το νέο ζευγάρι της σειράς

Παγιδευμένοι : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ενδιαφέρουσες καθώς θα δούμε Σταυρό και Ιωάννα το νέο ζευγάρι της σειράς

Δωστε το ΕΓΚΡΙΝΩ

Οι παγίδες του Άγγελου Χατζή κρατούν τους πρωταγωνιστές της σειράς Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 δέσμιους των ένοχων μυστικών τους σε έναν φαύλο κύκλο γύρω από όσα έχουν συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν τους. Η ιστορία των Παγιδευμένων ξεκινά με καταιγιστικές εξελίξεις και όσα θα έρθουν στο φως στα νέα επεισόδια θα αφορούν περισσότερες αλήθειες,διλήμματα και λάθη. Ανατρεπτικές αποκαλύψεις καθηλώνουν τους τηλεθεατές από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 22:00.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ενας Serial Killer βάζει στόχο την Άννα

Παγιδευμένοι: Σταυρός και Ιωάννα το νέο ζευγάρι της σειράς

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι : Η Κλειώ ανάβει φωτιά στις έρευνες

Στο επεισόδιο της Δευτέρας: Η αποκάλυψη που κάνει ο Δημήτρης στην Άννα μετατρέπει την αγάπη της σε θυμό και ανατρέπει τα δεδομένα της σχέσης τους. Οι εκβιασμοί του Άγγελου έχουν πανικοβάλει όλους όσοι κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν τα μυστικά τους. Ο Θοδωρής προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό, ενώ ο Άκης που τον βοηθάει κρύβει κι αυτός ένα μυστικό που δεν θέλει να αποκαλυφθεί.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η εισαγγελέας που θα ταράξει τα νερά

Παγιδευμένοι: Σταυρός και Ιωάννα το νέο ζευγάρι της σειράς

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης τους παρατάει όλους και όλα για την Άννα

Ο Ανδρέας, σοκαρισμένος από την αποκάλυψη ότι η Δανάη είναι κόρη του, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει στην απειλή του Άγγελου. Η Κατερίνα δεν αντέχει στην ιδέα ότι θα τα χάσει όλα και πιέζει τον Σταύρο να κάνει κάτι για να τη σώσει. Η Κλειώ συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι του Άγγελου, σ’ ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο. Πόσο καλά οργανωμένο είναι, όμως, αυτό το σχέδιο που αν πετύχει θα τους διαλύσει όλους;

Καθώς η τελική προθεσμία που έχει δώσει ο Άγγελος πλησιάζει, όλοι βρίσκονται σε μεγάλη ένταση. Ο Ανδρέας απαιτεί από τη Νατάσσα να αποκαλύψει στη Δανάη την αλήθεια, χωρίς να ξέρει ότι τους παρακολουθεί ο άντρας της, ο Βλάσσης. Η Λίνα, μετά τη μεγάλη της νίκη στην κολύμβηση, θα λάβει ένα απειλητικό σημείωμα, το οποίο θα την οδηγήσει στα άκρα. Θα προλάβουν η Χρύσα και ο Νίκος να παρέμβουν;

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 27 , 28 , 29

Παγιδευμένοι: Σταυρός και Ιωάννα το νέο ζευγάρι της σειράς

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το μεγάλο ψέμα του Γεράσιμου

Η Άννα και ο Δημήτρης προσπαθούν να προλάβουν τη Θάλεια πριν να είναι αργά για το παιδί της. Ο Αλέκος κινδυνεύει να καταστραφεί και, σε μία ύστατη προσπάθεια να σώσει την καριέρα του, θα επισκεφτεί τον Άγγελο στη φυλακή. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της επίσκεψης; Ο Σταύρος ψάχνει την Κατερίνα, η οποία έχει εξαφανιστεί. Ο Άγγελος παραλαμβάνει στη φυλακή ένα δέμα, το οποίο περίμενε με αγωνία. Ένα δέμα που θα ανατρέψει τις εξελίξεις για όλους.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης: Η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται και πάλι κοντά χάρη σε μια σειρά γεγονότων, που θα επηρεάσουν τους ίδιους, αλλά και τους δικούς τους ανθρώπους. Ο Άγγελος βρίσκεται αναίσθητος στο κελί του. Κι ενώ ο χρόνος που έχει δώσει σε όλους για τις αποκαλύψεις εκπνέει, το σχέδιό του φαίνεται να ναυαγεί.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Β κύκλος ξεκινα με την σύλληψη της Αννας για το φόνο του Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Σταυρός και Ιωάννα το νέο ζευγάρι της σειράς

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα θυμάται τις τελευταίες στιγμές με τον Άγγελο

Ή μήπως όχι; Ο Γεράσιμος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να σώσει τον Θοδωρή. Η Λίνα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η Άννα φέρνει την Κλειώ προ των ευθυνών της για τη βοήθεια που έχει προσφέρει ως τώρα στον Άγγελο κι εκείνη βρίσκεται πια αντιμέτωπη με τον εαυτό της. Η Κατερίνα φεύγει από το σπίτι του Σταύρου με τη βοήθεια του Μάρκου.

Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στον Σταύρο τη λίστα με τα ονόματα των ανθρώπων που εκβιάζει ο Άγγελος. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την κατάσταση του Άγγελου; Τα κίνητρα όλων για να μην πραγματοποιήσει ο Άγγελος το σχέδιό του, τους καθιστούν ύποπτους για τις απρόσμενες εξελίξεις. Φαίνεται πως ήρθε και πάλι η ώρα να συνεργαστούν Άννα, Δημήτρης, Ανδρέας και Σταύρος. Θα ναυαγήσει το σχέδιο του Άγγελου ή θα τους καταστρέψει, τελικά, όλους;

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος έχει σχεδιάσει τον θάνατό του στο δάσος για να παγιδεύσει την Άννα

Παγιδευμένοι: Σταυρός και Ιωάννα το νέο ζευγάρι της σειράς

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Mega spoilers για όλη την σεζόν

Μέσα σε όλα τα γεγονότα των νέων επεισοδίων θα υπάρξει και μια νέα είσοδος στη σειρά Παγιδευμένοι. Πρόκειται για την ηθοποιό Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία θα υποδυθεί την εισαγγελέα που θα συνεργαστεί με τον Σταύρο στις εξελίξεις των υποθέσεων. Μια παρουσία που δεν θα του μείνει αδιάφορη αφού θα υπάρξει έλξη ανάμεσά τους. Η ηθοποιός ξεκινά τα γυρίσματα αυτή την εβδομάδα κι αναμένεται να εμφανιστεί στα επεισόδια του Φεβρουαρίου.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος θα βοηθήσει και την Άννα με την δολοφονία του Άγγελου

Close