Παγιδευμένοι: Ενας Serial Killer βάζει στόχο την Άννα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι δραματικές καθώς ενας Serial Killer βάζει στόχο την Άννα

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ

 

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο βοηθός του Αλέκου καίει την Άννα

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα θυμάται τις τελευταίες στιγμές με τον Άγγελο

Ο αδερφός του Δημήτρη ο Θοδωρής θα βρεθεί και πάλι στη φυλακή. Αυτή τη φορά κατηγορούμενος για το φόνο του Κοσμά. Η Άννα θα είναι αυτή που θα τον βγάλει και πάλι απ’ τη φυλακή αφού θα καταφέρει να αποδείξει ότι ο πατέρας της δεν έπεσε νεκρός από τη δική του σφαίρα αλλά από του κολλητού του φίλου Άκη, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο αμέσως μόλις έφυγε εκείνος και του έδωσε τη χαριστική βολή.

Ο Θοδωρής θα βγει απ’ τη φυλακή. η οικογένεια του Δημήτρη θα προσπαθήσει να ενώσει και πάλι τα κομμάτια της εννοείται ενώ εκείνος αποφασίζει να πάει μόνος του διακοπές με το βανάκι του.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Άλλο ένα μυστικό αποκαλύπτεται

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα θυμάται ποιος πάτησε την σκανδάλη

Η Άννα όμως θα βρεθεί και πάλι στο δρόμο του και αμέσως μετά τις πρώτες κοινές τους διακοπές οι δυο τους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας ως κουμπάρο τον Αντρέα και τον Σταύρο.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η ζωή της Άννας παίρνει απρόσμενη τροπή

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος και ο Δημήτρης έρχονται σε σύγκρουση για την Άννα

Μη φανταστείτε βέβαια ότι το ζήσαν αυτοί καλά θα κρατήσει για πολύ αφού ο δεύτερος κύκλος της σειράς επιφυλάσσει ακόμα μεγαλύτερες ανατροπές τις οποίες εμείς καλώς εχόντων των πραγμάτων θα δούμε στον ΑΝΤ1 την σεζόν 2023 – 2024.

Συμφώνα με αποκλειστικές πληροφορίες του daddy-cool.gr Mέσα σε αυτές είναι και η δολοφονία της Αδερφής του Σταύρου της Κατερίνας.7  δολοφονημένους ανθρώπους βρίσκουν  σε ένα πηγάδι. Η Κατερίνα στο δεύτερο κύκλο βρίσκεται δολοφονημένη ανάμεσα σε αυτούς. Ο Ανδρέας φωνάζει τον Δημήτρη για αναγνώριση και κατόπιν πάνε στον Σταύρο να του το πουν. Οι σκηνές που θα ακολουθήσουν είναι δραματικές.

Ποιος είναι ο δολοφόνος και γιατί σκότωσε τη Κατερίνα; Ο δολοφόνος είναι ένας Sirial Killer που μάλιστα θα βάλει στόχο και την Αννα και θα την απαγάγει. Ομώς η Αννα θα καταφέρει να γλιτώσει.

H Αννα σκοτώνει τον Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Ο Β κύκλος ξεκινα με την σύλληψη της Αννας για το φόνο του Δημήτρη

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος έχει σχεδιάσει τον θάνατό του στο δάσος για να παγιδεύσει την Άννα

Το πιο δυνατό spoiler όμως για το Β κύκλο που έχουμε αποκλειστικά εδώ στο daddy-cool.gr είναι πως θα ξεκινήσει με την σύλληψη της Άννας για τον φόνο του Δημήτρη, μάλιστα είναι ο Αντρέας είναι  αυτός που την συλλαμβάνει και της φωνάζει Πως μπόρεσες να το κάνεις αυτό; H  Άννα υπογράφει τα χαρτιά και απλά αποδέχεται την κατηγορία του φόνου, και μάλιστα έχει κρύψει το μαχαίρι στο γραφείο της σε μία γλάστρα.

Το μαχαίρι που υποτίθεται ότι με αυτό που σκότωσε το Δημήτρη. Ο  β κύκλος είναι ουσιαστικά  flash back του τι έγινε έξι μήνες πριν και πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο . Είναι αλήθεια πως η Αννα σκότωσε τον Δημήτρη ή μήπως είναι απλά ένα αληθοφανή σχέδιο της Άννας και του Δημήτρη και  για κάποιον λόγο πρέπει να θεωρηθεί νεκρός;; Τούρκοι είναι θα δούμε πως θα το εξελίξουν…..

Παγιδευμένοι: Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας Από Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 έως Τετάρτη 18/01/2024

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 24

Παγιδευμένοι: Ενας Serial Killer βάζει στόχο την Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η εισαγγελέας που θα ταράξει τα νερά

Η αποκάλυψη που κάνει ο Δημήτρης στην Άννα μετατρέπει την αγάπη της σε θυμό και ανατρέπει τα δεδομένα της σχέσης τους. Οι εκβιασμοί του Άγγελου έχουν πανικοβάλει όλους όσοι κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν τα μυστικά τους.

Ο Θοδωρής προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό, ενώ ο Άκης που τον βοηθάει κρύβει κι αυτός ένα μυστικό που δεν θέλει να αποκαλυφθεί. Ο Ανδρέας, σοκαρισμένος από την αποκάλυψη ότι η Δανάη είναι κόρη του, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει στην απειλή του Άγγελου. Η Κατερίνα δεν αντέχει στην ιδέα ότι θα τα χάσει όλα και πιέζει τον Σταύρο να κάνει κάτι για να τη σώσει.

Η Κλειώ συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι του Άγγελου, σ’ ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο. Πόσο καλά οργανωμένο είναι, όμως, αυτό το σχέδιο που αν πετύχει θα τους διαλύσει όλους;

 

Τρίτη 17 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 25

Παγιδευμένοι: Ενας Serial Killer βάζει στόχο την Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι : Η Κλειώ ανάβει φωτιά στις έρευνες

Καθώς η τελική προθεσμία που έχει δώσει ο Άγγελος πλησιάζει, όλοι βρίσκονται σε μεγάλη ένταση. Ο Ανδρέας απαιτεί από τη Νατάσσα να αποκαλύψει στη Δανάη την αλήθεια, χωρίς να ξέρει ότι τους παρακολουθεί ο άντρας της, ο Βλάσσης.

Η Λίνα, μετά τη μεγάλη της νίκη στην κολύμβηση, θα λάβει ένα απειλητικό σημείωμα, το οποίο θα την οδηγήσει στα άκρα. Θα προλάβουν η Χρύσα και ο Νίκος να παρέμβουν; Η Άννα και ο Δημήτρης προσπαθούν να προλάβουν τη Θάλεια πριν να είναι αργά για το παιδί της. Ο Αλέκος κινδυνεύει να καταστραφεί και, σε μία ύστατη προσπάθεια να σώσει την καριέρα του, θα επισκεφτεί τον Άγγελο στη φυλακή. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της επίσκεψης;

Ο Σταύρος ψάχνει την Κατερίνα, η οποία έχει εξαφανιστεί. Ο Άγγελος παραλαμβάνει στη φυλακή ένα δέμα, το οποίο περίμενε με αγωνία. Ένα δέμα που θα ανατρέψει τις εξελίξεις για όλους.

 

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 26

Παγιδευμένοι: Ενας Serial Killer βάζει στόχο την Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το μεγάλο ψέμα του Γεράσιμου

Η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται και πάλι κοντά χάρη σε μια σειρά γεγονότων, που θα επηρεάσουν τους ίδιους, αλλά και τους δικούς τους ανθρώπους.

Ο Άγγελος βρίσκεται αναίσθητος στο κελί του. Κι ενώ ο χρόνος που έχει δώσει σε όλους για τις αποκαλύψεις εκπνέει, το σχέδιό του φαίνεται να ναυαγεί. Ή μήπως όχι; Ο Γεράσιμος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να σώσει τον Θοδωρή. Η Λίνα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η Άννα φέρνει την Κλειώ προ των ευθυνών της για τη βοήθεια που έχει προσφέρει ως τώρα στον Άγγελο κι εκείνη βρίσκεται πια αντιμέτωπη με τον εαυτό της. Η Κατερίνα φεύγει από το σπίτι του Σταύρου με τη βοήθεια του Μάρκου. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στον Σταύρο τη λίστα με τα ονόματα των ανθρώπων που εκβιάζει ο Άγγελος. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την κατάσταση του Άγγελου;

Παγιδευμένοι: Ενας Serial Killer βάζει στόχο την Άννα

Τα κίνητρα όλων για να μην πραγματοποιήσει ο Άγγελος το σχέδιό του, τους καθιστούν ύποπτους για τις απρόσμενες εξελίξεις. Φαίνεται πως ήρθε και πάλι η ώρα να συνεργαστούν Άννα, Δημήτρης, Ανδρέας και Σταύρος. Θα ναυαγήσει το σχέδιο του Άγγελου ή θα τους καταστρέψει, τελικά, όλους;

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 27 , 28 , 29

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close