Παγιδευμένοι: Το μεγάλο κυκλωμα ναρκωτικών και ο αρχηγός του

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε το μεγάλο κυκλωμα ναρκωτικών και ο αρχηγός του

ΑΑΑΑΑ Δε μου αρέσει αυτοοοοοοο

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1. Κι αυτό γιατί μετά την αποκάλυψη του πραγματικού δολοφόνου του πατέρα της Άννας, οι ανατροπές θα συγκλονίσουν.

Όπως για παράδειγμα για τη διπλή ζωή του Σταύρου. Είναι ο αδέκαστος εισαγγελέας που θέλει να παρουσιάσει σε όλους ή κρύβει μυστικά; Και μάλιστα ένοχα; Ο Σταύρος αποδεικνύεται ότι δεν είναι αυτό που δείχνει. Στην τουρκική εκδοχή της σειράς που ακολουθεί και η ελληνική, ο εισαγγελέας είναι «βουτηγμένος» έως τον λαιμό στην παρανομία. Άσχετα αν προσπαθεί να καλύψει με έντεχνο τρόπο όλα τα ίχνη του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Είναι Αχώριστο ζευγάρι και στη ζωή πρωταγωνιστές

Παγιδευμένοι: Το μεγάλο κυκλωμα ναρκωτικών και ο αρχηγός του

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Σταυρός και Ιωάννα το νέο ζευγάρι της σειράς

Ο Σταύρος δεν είναι απλώς αναμεμιγμένος σε μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών, αλλά είναι και ο εγκέφαλος ενός ολόκληρου κυκλώματος. Έχοντας μάλιστα ως συνεργάτη του τον πατέρα του Άγγελου, τον μεγαλοδικηγόρο Αλέκο Χατζή. Μπορεί στο γραφείο να φαίνεται ότι η σχέση τους είναι καθαρά τυπική, αλλά τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ενας Serial Killer βάζει στόχο την Άννα

Παγιδευμένοι: Το μεγάλο κυκλωμα ναρκωτικών και ο αρχηγός του

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η εισαγγελέας που θα ταράξει τα νερά

Είναι τα δύο μεγάλα κεφάλια της συμμορίας. Θα βγει στην επιφάνεια το ένοχο μυστικό του εισαγγελέα; Θα αποκαλυφθεί η δράση του ; Ο τελευταίος είδαμε να αποκαλύπτει ότι το βράδυ του φονικού ο Σταύρος ήταν μαζί με τον Χατζή στο νοσοκομείο .

Ο Σταύρος το παραδέχτηκε. Εκείνο το βράδυ του λέει ότι νοσηλεύτηκε γιατί είχε μια μεγάλη κρίση επιληψίας επειδή όμως δεν ήθελε να μάθει κανένας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τηλεφώνησε στον Αλέκο και ζήτησε τη βοήθεια του. Η εξήγηση του έδειξε να καλύπτει τον Δημήτρη ο οποίος υπόσχεθηκε να κρατήσει το μυστικό του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης τους παρατάει όλους και όλα για την Άννα

Παγιδευμένοι: Σταυρός και Ιωάννα το νέο ζευγάρι της σειράς

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 27 , 28 , 29

Δεν γνωριζε όμως ότι το μυστικό το ανακαλύπτει και η Άννα η οποία δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι. Οι δύο τους τσακώνονται για μία ακόμη φορά, αλλά η αλήθεια δεν θα αργήσει να λάμψει. Προσθέτοντας ακόμη ένα κομμάτι παζλ στις δαιδαλώδεις υποθέσεις που καλούνται να λύσουν.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 30 , 31 , 32

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close