Παγιδευμένοι: Αυτός ήταν στο δάσος την ώρα του φόνου

Παγιδευμένοι : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ευχάριστες καθώς ο Δημήτρης και ο Ανδρέας ανακαλύπτουν πως ήταν και άλλο άτομο την ώρα του φόνου

ΕΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΕΑΑΑΑΑΑΑ

Μάταια η  Άννα προσπαθεί να θυμηθεί τι συνέβη τη βραδιά της δολοφονίας του Αγγελου … Ο Αλέκος συγκεντρώνει στοιχεία για να την κλείσει στην φυλακή ενώ Δημήτρης και ο Αντρέας ανακαλύπτουν πως ήταν κι άλλο άτομο στο σημείο του φόνου.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το μεγάλο κυκλωμα ναρκωτικών και ο αρχηγός του

Παγιδευμένοι: Αυτός ήταν στο δάσος την ώρα του φόνου

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Είναι Αχώριστο ζευγάρι και στη ζωή πρωταγωνιστές

Η Άννα διανύει τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή της μέσα στη φυλακή, προσπαθώντας να θυμηθεί τι είχε συμβεί το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του Άγγελου. Ο  Δημήτρης για μια ακόμη φορά, έρχεται αντιμέτωπος με όλους προκειμένου να την βοηθήσει ενώ ο Αλέκος, βάζει σκοπό της ζωής του να καταστρέψει γυναίκα που του στέρησε το γιο του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Σταυρός και Ιωάννα το νέο ζευγάρι της σειράς

Παγιδευμένοι: Αυτός ήταν στο δάσος την ώρα του φόνου

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έρχεται ο Θρησκευτικός γάμος Άννας – Δημήτρη

Με τα στοιχεία που έχει στα χέρια του είναι πια σίγουρος πως θα είναι αυτός που θα υπογράψει την καταδίκη της Άννας. Ο Θοδωρής από την άλλη, ζει το δικό του εφιάλτη. Μπορεί ο Άγγελος να πεθάνε, η Κλειώ όμως γνωρίζει ότι αυτός σκότωσε τον Κοσμά, και ξέρει ότι είναι θέμα χρόνου να μάθουν όλοι την αλήθεια.

Ο παππούς του στέκεται για μια ακόμη φορά στο πλευρό του  και ενω στη συνάντηση που έχει με την Κλειώ την κάνει να συνειδητοποιήσει ότι είναι αυτή που πρέπει να φοβάται. Στο μεταξύ ο Δημήτρης και ο Ανδρέας ανακαλύπτουν ότι υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Αγγελος.

Το γεγονός αυτό αναπτερώνει το ηθικό τους. Ποιο είναι αυτό το τρίτο πρόσωπο που σκότωσε τον Αγγέλο;  Στο τούρκικό Yargi αυτος είναι ο πατέρας του ο Αλέκος. Εδώ, θα δούμε αν θα κρατήσουν αυτή την εξέλιξη.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Mega spoilers για όλη την σεζόν

Παγιδευμένοι: Αυτός ήταν στο δάσος την ώρα του φόνου

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 27 , 28 , 29

Δυστυχώς όμως τα στοιχεία που είχαν καταφέρει να συλλέξουν δεν είναι αρκετά για να αποδείξουν την αθωότητά της Άννας. Ο Σπύρος από την άλλη, που καταλαβαίνει πως ο γιος του είναι αποφασισμένος να θυσιάσει τα πάντα για την αγαπημένη του , βγάζει τον Αντρέα από την υπόθεση καθώς συνεχίζει να τον βοηθά, δίνοντας του κρυφά όλες πληροφορίες που φτάνουν στο τμήμα.

Σύντομα όμως θα συνειδητοποιήσει ότι μπροστά στην αγάπη του για την Άννα ο Δημήτρης δε λογαριάζει τίποτα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 30 , 31 , 32

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close