Σασμός  – Δανάη Παππά: Η καταγωγή και η σκηνή που δεν θα ξεχάσει ποτέ από τα γυρίσματα  της σειράς

Η Δανάη Παππά βρέθηκε  στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ηθοποιός  φέτος συμμετέχει στη σειρά του Alpha, Σασμός .

Η  Δανάη Παππά μίλησε για την καταγωγή της και μας γύρισε λίγα χρόνια πίσω μιλώντας για  τον τρόπο που πήρε τον πρώτο της ρόλο σε σειρά του Αντρέα Γεωργίου.

«Ο παππούς μου είναι από την Εύβοια και η γιαγιά μου είναι από την Κέρκυρα. Εκεί οφείλω και πολλά… Η γιαγιά μου είναι κάπως έτσι, η τρελο-κερκυραία. Από την άλλη, είναι και τα τρελά νερά εκεί στην Εύβοια. Οπότε καταλαβαίνετε τι συνδυασμός έγινε», ξεκαθάρισε η Δανάη Παππά για την καταγωγή της.

Σασμός – Δανάη Παππά: Η καταγωγή και η σκηνή που δεν θα ξεχάσει ποτέ από τα γυρίσματα της σειράς

Δείτε επίσης : Σασμός: Εχθρός του Καραπάνου το ίδιο του το παιδί

«Είχα ξεκινήσει να κάνω κάποια μαθήματα στον σύγχρονο χορό. Στην πρώτη σειρά που ήμουν στο “Τατουάζ” είχε πάει τότε να κάνω κάστινγκ ως χορεύτρια. Όταν είδα το αποτέλεσμα είπα ότι μπορούσα και καλύτερα.

Όλο αυτό ξεκίνησε μέσα από το instagram. Εγώ τότε είχα στο instagram φωτογραφίες από τον χορό, βίντεο και ανέβαζα τα επαγγελματικά μου. Έτσι μου τηλεφώνησαν από το Τατουάζ και αυτό που έγινε ήταν απίστευτο. Άμα μου έρθει μια ευκαιρία την αρπάζω. Δεν αφήνω ευκαιρίες να περνάνε. Το είχα πάντα στη ζωή μου αυτό το πράγμα, είναι κάτι το οποίο βλέπω ότι μου πάει».

Σασμός – Δανάη Παππά: Η καταγωγή και η σκηνή που δεν θα ξεχάσει ποτέ από τα γυρίσματα της σειράς

Δείτε επίσης : Σασμός: Αυτός ο ήρωας αυτοκτονεί

Η Δανάη Παππά μίλησε για τον Σασμό και την σκηνή που την δυσκόλεψε περισσότερα. Αυτή δεν ήταν άλλη από την σκηνή του γάμου της, την στιγμή όπου ενημερώνεται για τον θάνατο του Πετρή.

Σασμός – Δανάη Παππά: Η καταγωγή και η σκηνή που δεν θα ξεχάσει ποτέ από τα γυρίσματα της σειράς

«Όταν διάβασα το σενάριο το οποίο έλεγε ότι η Θεοδώρα μένει και βγάζει μια κραυγή και κλαίει, είπα Χριστέ μου, πώς θα γίνει αυτό το πράγμα; Είναι ένας γάμος, θα έχει πάρα πολύ κόσμο από κάτω, τι θα κάνω; Το σκεφτόμουν από τότε που πήρα το σενάριο. Προσπαθούσα να πάρω έμπνευση από κάπου.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Καλλιόπη θέλει να αποτελειώσει Μαρίνα και Αργυρώ

Εκείνη την μέρα που έπρεπε να γίνει αυτή η σκηνή, είπα όχι, θα κάνεις όντως σαν να το έμαθες εκείνη την στιγμή. Δεν έχεις το σενάριο, δεν ξέρεις τίποτα, ότι μου βγει. Αυτό έγινε», δήλωσε η Δανάη Παππά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close