Σασμός: Η Καλλιόπη χτυπάει ξανά την Αργυρώ με ψυχολογικά

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι τραγικές καθώς η Καλλιόπη θέλει να αποτελειώσει Μαρίνα και Αργυρώ .

Τα έχουμε δει όλα με εσένα Καλλιοπίτσα αλλά αυτό παραπάει. Μα τη πανούργα γυναίκα είναι αυτή τέλος πάντων;;;

Η Καλλιόπη συνεχίζει να βασανίζει την Αργυρώ, αποτελειώνοντάς τη, στη σειρά Σασμός. Οι Σταματάκηδες κινδυνεύουν, καθώς τα ξαδέρφια του Πέτρου Βρουλάκη έχουν κηρύξει πόλεμο. Η Καλλιόπη συνειδητοποιεί πως τα παιδιά της είναι ένα βήμα κοντά στο θάνατο και ο μόνος τρόπος να τα γλιτώσει, είναι να διώξει από το χωριό την εχθρική της οικογένεια.

Δείτε επίσης : Σασμός: Δημήτρης Γεωργάλας Ο πατέρας μου ήταν σαν τον Κώστα

Σασμος-Καλλιοπη

Δείτε ακόμη  Σασμός: Δημήτρης Γεωργάλας  Ο πατέρας μου ήταν σαν τον Κώστα

Γνωρίζοντας πως η Αργυρώ είναι πολύ ευάλωτη ψυχολογικά, αποφασίζει να την “χτυπήσει” κι άλλο. Η Μαρίνα κάνει τα πάντα να συνεφέρει το παιδί της, όμως είναι μάταιο. Η Αργυρώ συνεχίζει να παίρνει την κατηφόρα, με αποτέλεσμα η λύση να βρίσκεται στη φυγή.

Για να διώξει μια και καλή τους Βρουλάκηδες από προσώπου γης, η Καλλιόπη οργανώνει μία επίθεση που θα ταράξει την Μαρίνα και την Αργυρώ, στη σειρά Σασμός. Στέλνει έναν οπλισμένο άντρα στο σπίτι της οικογένειας, ζητώντας του να τις απειλήσει με θάνατο.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Γιαγιά Ειρήνη θα εκδικηθεί την Καλλιόπη

Η Αργυρώ τρέμει. Βλέπει την ιστορία να επαναλαμβάνεται. Τότε, που ο Σταματάκης μπήκε μέσα στο σπίτι και σκότωσε τον πατέρα της, μπροστά στα μάτια της οικογένειας… Η ψυχική της υγεία βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο. Η Καλλιόπη καταφέρνει τον σκοπό της, για ακόμη μια φορά.

Σασμος-Αργυρω

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαρίνα σε ικετεύω μην φεύγεις!

Η Μαρίνα μαζεύει τα πράγματά τους και κλείνει εισιτήριο για τα Γιάννενα. Ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει το παιδί της, είναι να το απομακρύνει από την Κρήτη. Πριν η Καλλιόπη προλάβει να χαρεί με το επίτευγμά της, η γιαγιά Ειρήνη θα δώσει τη δική της απάντηση σύμφωνα με το youfly.com ! Είναι η μόνη που έχει απομείνει από τους Βρουλάκηδες στην Κρήτη…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close