Σασμός: Αυτός ο ήρωας αυτοκτονεί

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι απρόβλεπτες καθώς ένας χαρακτήρας αυτοκτονεί.

Το ότι αυτοκτονεί αυτός ο χαρακτήρας πραγματικά κάνεις δεν το περίμενε… H αλήθεια είναι πως δεν θα θέλαμε τέτοιο τέλος για κανέναν. Εύχομαι να μην είναι ο Μαθιός γιατί έχουνε και μια αδυναμία εδώ στο daddy cool τα κορίτσια.

Μία αυτοκτονία έρχεται για να σκορπίσει τον τρόμο, στη σειρά Σασμός. Ένας κεντρικός χαρακτήρας της σειράς θα αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του, φέρνοντας την απόλυτη ανατροπή. Τα επόμενα επεισόδια θα βαφτούν με αίμα κι απόγνωση…

Σασμός

Δείτε ακόμη Σασμός: Εχθρός του Καραπάνου το ίδιο του το παιδί

Μπορεί μέχρι στιγμής οι Βρουλάκηδες να έχουν θρηνήσει τα περισσότερα θύματα, αυτό δε σημαίνει, όμως, πως οι Σταματάκηδες θα μείνουν ατιμώρητοι. Οι δύο αυτές οικογένειες θα κλάψουν πολύ, αποχαιρετώντας οριστικά αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η ηρωίδα που αυτοκτονεί στα επόμενα επεισόδια, θα είναι η Καλλιόπη. Σύμφωνα με το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, αλλά και με βάση το ρεπορτάζ του TV24 και της Μαρίας Μεταξητινου, τον θάνατο θα βρει και ο Μαθιός, στα τελευταία επεισόδια. Κάποιος, εξοργισμένος και γεμάτος πόνο θα κυνηγήσει να τον σκοτώσει, με τις σφαίρες να ηχούν σε όλη την Κρήτη.

Σασμός-Καλλίοπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη θέλει να αποτελειώσει Μαρίνα και Αργυρώ

Ο Μαθιός θα πέσει στο χώμα νεκρός. Η Καλλιόπη θα αντιληφθεί πως έχασε το παιδί της, από δικό της λάθος και θα τρελαθεί. Θα πάρει τους δρόμους ουρλιάζοντας, έχοντας χάσει το μυαλό της. Θα ανέβει στο βουνό και ουρλιάζοντας από τον πόνο που την βρήκε, θα πέσει από τον γκρεμό.

Η αυτοκτονία της Καλλιόπης θα κόψει την ανάσα, στη σειρά Σασμός. Αναμένεται να δούμε εάν αυτό θα συμβεί σύντομα ή αν θα διαδραματιστεί στον δεύτερο κύκλο της σειράς. Σύμφωνα με το Youfly.com αξίζει να σημειωθεί πως η παραγωγή πήρε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν, με αποτέλεσμα να μην είναι ακόμη γνωστό εάν θα παρακολουθήσουμε φέτος τις δυνατές αυτές σκηνές ή τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close