Τάσος-Νούσιας

Τάσος Νούσιας: Ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Νούσιας που έπαιξε φέτος στον Σασμό παραδέχτηκε πώς ήταν λάθος του να απαντήσει αρνητικά στις Άγριες Μέλισσες.

Ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Νούσιας η αλλιώς Στεφανής όπως τον μάθαμε από την γνωστή σειρά του Σασμού δήλωσε πως ήταν λάθος του που απάντησε αρνητικά στις Άγριες Μέλισσες. Δείτε παρακάτω:

Τάσος-Νούσιας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Αγορίτσα φεύγει και χάνεται

Ο Τάσος Νούσιας βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την συμμετοχή του στη σειρά Σασμός, αλλά και την πρόταση που είχε για τις Άγριες Μέλισσες. Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, ήταν τελικά λάθος του να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση που είχε για τη σειρά του ANT1.

«Οι Άγριες Μέλισσες νομίζω πως έφεραν ένα σοβαρό άνοιγμα ξανά στην τηλεόραση και στην δραματουργία με μια ποιότητα εξαιρετική το οποίο και κρίθηκε από το αποτέλεσμα.

Τάσος-Νούσιας

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης εκμυστηρεύεται ένα ένοχο μυστικό και η Βασιλική τα χάνει

Εγώ φοβόμουν αυτό το τέσσερις μέρες την εβδομάδα γιατί έλεγα πως θα ανταπεξέλθω με ένα κείμενο που θα τρέχει», είπε ο Τάσος Νούσιας.

Και πρόσθεσε: «Φανταζόμουν ένα πλατό το οποίο θα είναι ανελέητο και δεν είχα συνηθίσει σε αυτούς τους ρυθμούς δουλειάς. Βέβαια, πάλι κρίνοντας από το αποτέλεσμα, η ιστορία δικαίωσε στο κοινό τις Άγριες Μέλισσες αλλά εμένα με αδίκησε που δεν είπα το ναι γιατί ήταν εξαιρετικό το αποτέλεσμα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία μεταφέρεται αιμόφυρτη στο νοσοκομείο

Καμία σχέση με αυτό που είχα εγώ στο μυαλό μου ότι μπορεί να είναι μια πολύ γρήγορη και πιεσμένη δουλειά», σύμφωνα με το tlife, είπε ο Τάσος Νούσιας καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Close