Η Γη της Ελιάς-Ευτυχία-Αποστόλης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Ευτυχία μεταφέρεται αιμόφυρτη στο νοσοκομείο.

Πάντως αναμφίβολα οι πρώην της Ευτυχίας σου δίνουν κουράγιο αν μερικές φορές σκέφτεσαι “από μ*** σε μ*** πάω και πέφτω”.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη καταφέρνει να γίνει μισητή σε όλη την Μάνη

Ο Ανέστης δεν δίστασε ούτε λεπτό και προκάλεσε ατύχημα στην Ευτυχία ενώ η δεύτερη οδηγούσε το ποδήλατό της, μη σκεπτόμενος ότι είναι έγκυος. Η Ευτυχία μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί προχωρούν σε μία κρίσιμη επέμβαση.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης γονατίζει οικονομικά τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς-Ευτυχία-

Η ζωή της Ευτυχίας σώζεται, όμως δυστυχώς χάνει το παιδί. Ο Αποστόλης ξέροντας ότι το ατύχημα το προκάλεσε ο Ανέστης ζητάει εκδίκηση. Παρόλα αυτά, προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του και τελικά ζητάει βοήθεια από την αστυνομία και συγκεκριμένα τον Κουράκο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη με αυτά που έχει περάσει θα έπρεπε να είναι ψυχιατρείο

Η Γη της Ελιάς-Ευτυχία-Αποστόλης-

Ο Κουράκος γίνεται έξαλλος και πλησιάζει τον Αποστολή να τον προειδοποιήσει. Στο μεταξύ ο Κουράκος συζητάει με την Ιουλία το θέμα του παιδιού. Οι γιατροί κάνουν ανοιχτά συζήτηση περί εξωσωματικής στην Ιουλία και η ίδια δεν είναι σε θέση να μπει σε αυτήν την διαδικασία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος καταρρέει

Ο Δημοσθένης από την άλλη προσπαθεί να μάθει περισσότερες πληροφορίες από τον Στάθη σχετικά με την δημοτικότητα του Ισίδωρου, διότι θέλει να ξέρει αν είναι ισχυρός αντίπαλος στις εκλογές που πλησιάζουν. Η Μυρτάλη έχει ακόμη ένα παθιασμένο όνειρο με τον Αλέξη και αυτό την βάζει σε σκέψεις.

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το παιδί του Κουράκου

Στο μεταξύ η Ιουλία ξεκινά να παραξενεύεται με την στάση του Ισίδωρου σχετικά με την μικρή και την Φανή. Του λέει πως δεν είναι σωστό να έχουν τόσο συχνές επαφές διότι κάτι τέτοιο δεν κάνει καλό στην ψυχολογία της Αντιγόνης, που όσο περνάει ο καιρός, νιώθει να της λείπει η κ@ρη της ακόμη πιο πολύ.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ξαφνικά όλα μπάχαλο στην ζωή της Αθηνάς

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Η Χάιδω έχοντας άριστες σχέσεις με τον Στάθη πια, του λέει ανοιχτά πως όποτε θέλει μπορεί να δει το παιδί, ακόμη και απρόσκλητος. Στο μεταξύ η Ελένη μαθαίνει πως ο Αλέξης έπιασε δουλειά στην ταβέρνα του Χρήστου και τον προειδοποιεί ότι δεν είναι καλά ψυχικά και πως θα τον εκθέσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος λίγο πριν το φινάλε της σειράς μπαίνει σε νέες περιπέτειες

Η Εύα τηλεφωνείτε με τον Στάθη και παραδέχονται ανοιχτά ο ένας προς τον άλλον ότι είναι ερωτευμένοι ακόμη. Τέλος ο Στέφανος ξεκαθαρίζει στον πατέρα του, πως μέχρι να φύγει για την Ισπανία θέλει να τα έχει βρει με την Βασιλική και πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του γι’ αυτό.

Η Γη της Ελιάς-Εύα-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close