Γρηγόρης-Γκουντάρας-Νάταλι-Κάκκαβα

Χωρίζουν οι δυο γνωστοί παρουσιαστές ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα.

Οριστικός ο ‘χωρισμός’ για Γρηγόρη Γκουντάρα και Νάταλι Κάκκαβα!
Τα σχέδιά τους για τη νέα σεζόν καταστρώνουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Μέσα στην άνοιξη άλλωστε κλείνουν οι περισσότερες εκκρεμότητες για τη χρονιά που έρχεται.

Γρηγόρης-Γκουντάρας-Νάταλι-Κάκκαβα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το φινάλε βάφεται κόκκινο

Στον ΣΚΑΪ, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, αναμένεται μεγάλη αναδιάρθρωση στο πρόγραμμα. Το κανάλι του Φαλήρου στοχεύει και πάλι στις υψηλές τηλεθεάσεις.

Αυτό φέρνει σημαντικές ανακατατάξεις.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού, η Νάταλι Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας θα αποχαιρετήσουν το κανάλι. Η εκπομπή που παρουσίαζε το ζευγάρι το κάθε Σαββατοκύριακο δε θα συνεχιστεί καθώς δε θα ενεργοποιηθεί η οψιόν για +1 χρόνο στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει πέρυσι.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας, το ραντεβού του ζευγαριού με το κανάλι κράτησε μόνο λίγα λεπτά. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας φέρεται να έχει δεχθεί προτάσεις από πρωινές εκπομπές.

Γρηγόρης-Γκουντάρας-Νάταλι-Κάκκαβα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης δίνει ένα σκληρό μάθημα στον Κωνσταντίνο

Όπως φαίνεται η Αφροδίτη Γραμμέλη θα συνεχίσει στο κανάλι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει το ραντεβού της δημοσιογράφου με το κανάλι και επιθυμία του σταθμού είναι την κρατήσει στο δυναμικό του.

Τα κανάλια που τους “διεκδικούν” μετά τον ΣΚΑΙ

Από την αρχή είχε πολλά προβλήματα, μιας και πολλοί υποστήριξαν πως “έκλεψαν” την θέση του Γιώργου Τσαλίκη, μιας και και εκείνος είχε κάνει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει το Big Brother.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια αποκάλυψε με μία ανάρτησή της το τέλος του «Όλα γκουντ» υπογραμμίζοντας ότι τα καλύτερα έρχονται. Έτσι, το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει να συναντιέται με μερικά κανάλι, είτε για να κάνουν κάτι μαζί, είτε χωριστά, μιας και ο Γρηγόρης είχε αναφέρει πρόσφατα πως είναι παντρεμένοι μόνο στην ζωή.

Γρηγόρης-Γκουντάρας-Νάταλι-Κάκκαβα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης διεκδικεί το παιδί του

Πληροφορίες θέλουν τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Ναταλί Κάκκαβα να έχουν κάνει ραντεβού με στελέχη της ΕΡΤ αλλά και του OPEN. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του europost.

Τι είχε αναφέρει ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το τηλεοπτικό τους μέλλον
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η φετινή τηλεοπτική σεζόν και οι περισσότεροι παρουσιαστές έχουν ήδη υπογράφει την μετεγγραφή τους ή την παραμονή τους στα κανάλια.

Γρηγόρης-Γκουντάρας-Νάταλι-Κάκκαβα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης σώζει μια ζωή

Ωστόσο υπάρχουν και ορισμένοι που ακόμα ακροβατούν ανάμεσα σε σταθμούς. Ο ΣΚΑΙ έχει τραβήξει την προσοχή για πολλούς λόγους, καθώς έχει αποφασίσει να κάνει μια σοβαρή αναπροσαρμογή στο πρόγραμμα του. Ενώ έχουν ξεκινήσει τα σενάρια που θέλουν τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα να παίρνουν τον δρόμο προς το Φάληρο.

Το πρωί της Τετάρτης 25/5 ο Ανδρέας Μικρούτσικος έσκασε την μεγάλη βόμβα στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», υποστηρίζοντας ότι γνωρίζει που θα υπογράψει ο Γκουντάρας.

Γρηγόρης-Γκουντάρας-Νάταλι-Κάκκαβα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Βαμβακάς δεν έχει πεί την τελευταία του λέξη

«Εδώ θα έρθει ή στην ΕΡΤ» δήλωσε υπονοώντας την εταιρεία παραγωγής Barking Well Media και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Εδώ; Ξέρεις κάτι;» τον ρώτησε η παρουσιάστρια.

«Εδώ σε μία από τις θέσεις θα έρθει» επέμεινε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο προς το παρόν για το μέλλον του ζευγαριού.

Close