Σασμός: Ο Αστέρης σώζει μια ζωή

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αστέρης σώζει μια ζωή.

Κοιτάχτε παιδιά θα πρέπει σιγά σιγά να τελειώνει αυτή η ιστορία και να μας βάλετε κάτι πιο ενδιαφέρον. Πχ ένα ερωτικό παραλήρημα Αργυρώς-Αστέρη

Μία συνεργασία που σίγουρα δεν περιμένει κανείς έρχεται στον Σασμό. Βέβαια, γίνεται για καλό σκοπό. Για να σωθεί μία ανθρώπινη ζωή που και οι δύο λατρεύουν όσο τίποτα στον κόσμο

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Πεθαίνει πρωταγωνιστής και πάει σε άλλη σειρά

Στον Σασμό όλα έρχονται τα πάνω κάτω μετά την αποκάλυψη του σοβαρού προβλήματος υγείας που αποκαλύπτεται. Η Αργυρώ πάσχει από πολύ σοβαρή μορφή νεφροπάθειας. Η κατάστασή της επιδεινώνεται κάθε μέρα και πλέον η ζωή της κινδυνεύει.

Πρέπει να κάνει μεταμόσχευση για να ξεπεράσει το πρόβλημά της. Διαφορετικά τα πράγματα θα γίνουν πολύ επικίνδυνα. Η Μαρίνα στη σκέψη ότι μπορεί να χάσει κι άλλο παιδί τρελαίνεται. Κάνει εξετάσεις, αλλά δεν είναι συμβατή δότρια.

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Στέλλα προχωρούν σε μία επικίνδυνη συμφωνία

Ο Αστέρης όταν μαθαίνει τα νέα για την υγεία της αγαπημένης του χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Δεν μπορεί να την αφήσει έτσι. Πρέπει να τη βοηθήσει, δεν αντέχει να τη βλέπει να αργοσβήνει. Και όσο κι αν θέλει η Μαρίνα να τον κρατήσει μακριά από την κόρη της, η μοίρα θα παίξει άλλο ένα παιχνίδι για το πονεμένο αυτό ζευγάρι.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανόλης ζητάει από τον Μαθιό αντάλλαγμα για να μη μιλήσει

Τον ενημερώνουν πως η Αργυρώ δεν είναι καλά. Σύντομα, όλοι βρίσκονται σε τεράστιο πανικό. Αναζητούν συμβατό δότη, για να καταφέρει η Αργυρώ να νικήσει την μάχη με τον θάνατο. Οι προσπάθειές τους πέφτουν στο κενό. Κανείς δε είναι σε θέση να της σώσει τη ζωή.

Ο Αστέρης, μόλις μαθαίνει ότι η αγαπημένη του Αργυρώ κινδυνεύει να πεθάνει, σπεύδει στο νοσοκομείο

Εκεί, εκλιπαρεί τους Βρουλάκηδες να του δώσουν μία ευκαιρία να εξεταστεί. Μόλις ο Αστέρης ανακοινώνεται συμβατός δότης, η Μαρίνα διχάζεται, στη σειρά του Alpha. Πώς μπορεί να δεχτεί κάτι τέτοιο από τον φονιά του γιου της; Εάν αυτό το μάθει η Αργυρώ, το ξέσπασμα θα είναι τεράστιο.

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Στην φυλακή Αστέρης και Μαθιός για φόνο

Ο Αστέρης την ικετεύει να τον αφήσει να δώσει το νεφρό του, χωρίς να το μάθει κανείς. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ciao, η Μαρίνα δίνει όρκο σιωπής. Αφήνει τον Αστέρη να χειρουργηθεί και ορκίζεται πως δεν θα αποκαλύψει ποτέ στην κόρη της ποιος ήταν ο δότης.

Σασμός-Μαρίνα-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Καραπάνος το σκάει από την φυλακή και σκορπά τον τρόμο

Επομένως, η Αργυρώ σώζεται, χωρίς να γνωρίζει πως ο μεγάλος της έρωτας ήταν αυτός που της έδωσε ξανά πνοή. Θα μάθει την αλήθεια ή το μυστικό θα μείνει καλά θαμμένο;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close