Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συνταρακτικές αφού ο Δημοσθένης δίνει ένα σκληρό μάθημα στον Κωνσταντίνο. 

Παιδιά ο Κωνσταντίνος νόμιζε ότι θα πάει στον μαφιόζο να του πει “αφεντικό θέλω 10 μέρες άδεια” και αυτός θα του έλεγε “ναι αγόρι μου, πάρε και το δώρο του Πάσχα που δεν σου είχα δώσει τότε”.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική έρχεται κοντά με τον Κουράκο

Ο Δημοσθένης έφτασε στην Αρεόπολη διότι έχει διαπιστώσει πως οι δουλειές του δεν πάνε τόσο καλά όσο πριν οπότε θέλει να παρακολουθήσει από κοντά τι γίνεται και να διορθώσει όσα μπορεί. Είναι ένας άνθρωπος βαθιά χωμένος στην μαφία που σίγουρα θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πετύχει τους στόχους του.

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η στιγμή της κρίσης έφτασε για την Χάιδω

Δεν έχει μάθει να χάνει και σίγουρα δεν συγχωρεί τα λάθη. Ούτε ταξίδεψε μέχρι την Μάνη επειδή δεν του άρεσε πλέον η Αθήνα. Έτσι όταν ο Κωνσταντίνος πλησιάζει τον Δημοσθένη για να του ζητήσει κάτι σαν…άδεια, αυτός γίνεται το λιγότερο έξαλλος.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης ανακαλύπτει πως είναι άρρωστος

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος κάνει αυτό το διάστημα τις προετοιμασίες του γάμου. Η Ισμήνη συχνά του κάνει παράπονα ότι δουλεύει πολύ και ότι δεν ενδιαφέρεται για την σχέση και τον γάμο τους κι έτσι ο Κωνσταντίνος νιώθει πιεσμένος και θέλει να αλλάξει προτεραιότητες.

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης ερωτεύεται την Ευτυχία και τον απορρίπτει

Την ίδια στιγμή που ο Δημοσθένης προσπαθεί να ανασυνταχθεί για να μην χάσει η σπείρα την…αίγλη της, ο Κωνσταντίνος ο οποίος είναι και ο πιο στενός του συνεργάτης τον πλησιάζει και του λέει πως θα ήθελε να τον απαλλάξει από τα καθήκοντά του αυτό το διάστημα διότι έχει τις προετοιμασίες του γάμου του με την Ισμήνη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Καινούργιο κύκλωμα ναρκωτικών στη Μάνη

Ο Δημοσθένης του λέει “και ‘γω κουμπάρος” και του δίνει και 50 ευρώ δώρο γάμου…στον ύπνο του. Γιατί στην πραγματικότητα γυρίζει το μάτι του και του λέει ότι αν ξαναπεί κάτι παρόμοιο θα του δώσει ένα γερό μάθημα. Ο Κωνσταντίνος δείχνει να βάζει την ουρά στα σκέλια και να λήγει την συζήτηση.

Η Γη της Ελιάς-Κωνσταντίνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης χτυπά με μανία την Ευτυχία

Όμως ο Δημοσθένης δεν ξεχνάει τόσο εύκολα. Έτσι, αποφασίζει να δώσει ένα γερό και επώδυνο μάθημα στον Κωνσταντίνο. Θα κινδυνεύσει η ζωή του; Θα δούμε περισσότερα, στις οθόνες μας.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close