16 ιδέες για χτενίσματα την Κυριακή του Πάσχα_

Η Ανάσταση και η Κυριακή του Πάσχα είναι πολύ κοντά και εμείς σας έχουμε τις καλύτερες ιδέες για χτενίσματα την Κυριακή του Πάσχα.   Διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα και όλοι ανυπομονούμε να έρθει η Ανάσταση και η Κυριακή του Πάσχα. Φυσικά μας έχει λείψει το κρέας και οι μεζέδες μετά από 40 μέρες νηστείας, όμως περισσότερο θέλουμε να χαρούμε και πάλι μετά την μελαγχολία της Μεγάλης Εβδομάδας.

Φέτος την Κυριακή του Πάσχα θα την γιορτάσουμε στο σπίτι. Βέβαια οι περισσότεροι Έλληνες την Κυριακή του Πάσχα την γιόρταζαν έτσι και αλλιώς στο σπίτι. Την Κυριακή του Πάσχα λοιπόν θα μαζευτεί η οικογένεια να ψήσει το αρνί και να τσουγκρίσει τα κόκκινα αυγά.

Τώρα με την καραντίνα, οι κοινωνικές μας συναναστροφές δεν είναι πολλές. Έτσι, θέλουμε την Κυριακή του Πάσχα να κάνουμε όσο να πεις εντυπωσιακή είσοδο. Σίγουρα δε θα διαλέξουμε ένα χτένισμα υπερπαραγωγή. Όμως θέλουμε αυτό το χτένισμα να μας κολακεύει, να είναι άνετο και φυσικά μοντέρνο για τα μαλλιά μας.

Δείτε ακόμα Μαλλιά σε βαθύ κόκκινο : Ιδέες για το 2021

Με αυτές τις σκέψεις, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε για εσάς 16 ιδέες για γυναικεία χτενίσματα την Κυριακή του Πάσχα. Τα χτενίσματα που θα δούμε παρακάτω είναι απλά, καθημερινά χτενίσματα, που κάθε γυναίκα μπορεί να κάνει και να επιλέξει. Όμως είναι μοντέρνα και νεανικά επίσης. Κοτσίδες, πλεξούδες, μαντήλια και άλλες casual μοντέρνες ιδέες για να εντυπωσιάσετε την Κυριακή του Πάσχα. Διαβάστε παρακάτω: 

Μπαντάνα στα μαλλιά ένα από τα βολικά χτενίσματα  για την Κυριακή του Πάσχα

Αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό φέτος το Πάσχα ή θέλεις να φτιάξεις ένα casual νεανικό χτένισμα η παρακάτω ιδέα θα σου αρέσει πολύ. Άσε τα μαλλιά σου φυσικά και πρόσθεσε μία μοντέρνα μπαντάνα στα μαλλιά. Χωρίς κανέναν ιδιαίτερο κόπο έχεις ένα υπέροχο casual χτένισμα για την Κυριακή του Πάσχα.

μπαντάνα_στα_μαλλιά_ ιδέες_ για_ χτενίσματα _την_ Κυριακή_ του _Πάσχα_

Κλάμερ στα μαλλιά

Τα κλάμερ ήταν πολύ της μόδας πριν μερικά χρόνια. Βολικά κοκαλάκια που μπορούσες να χρησιμοποιήσεις είτε είχες μακριά μαλλιά είτε καρέ. Από το 2020, η vintage κουλτούρα πήρε δημοτικότητα και μαζί της δημοτικότητα, πήραν και τα κλάμερ. Μπορείς λοιπόν να πιάσεις με ένα κλάμερ τα μισά σου μαλλιά και είσαι έτοιμη.

κλάμερ_στα_μαλλιά_

Λαστιχάκια στα μαλλιά σε μοντέρνα σχέδια

Τα παρακάτω λαστιχάκια έχουν γίνει της μόδας τα τελευταία χρόνια με τις γυναίκες να τα φορούν τόσο στα μαλλιά όσο και στα χέρια, σαν βραχιόλια. Έτσι, μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου έναν απλό χαμηλό κότσο και να βάλεις το λαστιχάκι πάνω στον κότσο, για να φαίνεται πιο μοντέρνος.

Δείτε ακόμα Μαλλιά με μεσαίο μάκρος : Ιδέες για μοντέρνα χτενίσματα

κότσος_με_κορδέλα_

Πλεξούδα στα μαλλιά η top ιδέα για χτενίσματα την Κυριακή του Πάσχα

Είτε έχεις μακριά μαλλιά είτε έχεις καρέ μαλλιά, αν σου αρέσουν οι πλεξούδες μπορείς να επιλέξεις μία πλεξούδα για την Κυριακή του Πάσχα. Ειδικά στα μακριά μαλλιά η πλεξούδα είναι πολύ βολική, αφού συγκρατεί όλα τα μαλλιά σταθερά και φυσικά είναι πολύ μοντέρνα και χαριτωμένη.

πλεξούδα_σε_μακριά_μαλλιά_

Μία απλή αλογοουρά την Κυριακή του Πάσχα

Στην τελική, δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω για να είσαι μοντέρνα, όμορφη και άνετη. Μία απλή αλογοουρά στα μαλλιά θα φωτίσει το πρόσωπό σου και θα δώσεις στιλ στην εμφάνισή σου.

αλογοουρά_σε_μακριά_μαλλιά_

Μισά μαλλιά πάνω μισά μαλλιά κάτω

Ένα παραδοσιακό χτένισμα που οι γυναίκες το αγαπούσαμε από μικρά παιδιά. Αν θέλεις να κάνεις αυτό το απλό χτένισμα ακόμη πιο εντυπωσιακό μπορείς να φέρεις τα μισά σου μαλλιά μπροστά, έτσι ώστε να φαίνεται πως τα μαλλιά σου, έχουν μεγαλύτερο όγκο.

μισά_μαλλιά_πάνω_μισά_μαλλιά_κάτω_

Μισά μαλλιά πάνω μισά μαλλιά κάτω σε καρέ μαλλιά από τις πιο μοντέρνες ιδέες στα χτενίσματα την Κυριακή του Πάσχα

Έχω κι εγώ καρέ μαλλιά και το συγκεκριμένο χτένισμα με έχει σώσει άπειρες φορές. Ένας μικρό κοτσιδάκι και όλα τα υπόλοιπα μαλλιά ελεύθερα. Αν διαλέξεις μία κορδέλα για να αναδείξεις το κοτσιδάκι σου θα είσαι ακόμη πιο όμορφη.

κορδέλα_σε_καρέ_μαλλιά_

Ίσια καρέ μαλλιά

Μπορείς για την Κυριακή του Πάσχα είτε να αφήσεις τα μαλλιά σου στο φυσικό τους ίσιο είτε να τα ισιώσεις με την ισιωτική σου. Τα ίσια μαλλιά ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις και είμαι μέσα στις must ιδέες για χτενίσματα την Κυριακή του Πάσχα

ίσια_μαλλιά_για_την_Κυριακή του Πάσχα_

Κλάμερ σε καρέ μαλλιά

Φυσικά μπορείς να αφήσεις τα μαλλιά σου φυσικά και να βάλεις ένα κλάμερ για την τσαχπινιά. Εμείς τα κλάμερ θα τα προτιμήσουμε σίγουρα. Σε συμβουλεύουμε να κάνεις το ίδιο.

κλάμερ_στα_μαλλιά_ καρέ_μαλλιά_

Δύο κότσοι στα μαλλιά σου

Τίποτα πιο εύκολο και πιο μοδάτο από δύο κότσους στα μαλλιά σου. Είναι ένα χτένισμα που γίνεται σε χρόνο μηδέν και δεν έχουμε γνωρίσει γυναίκα που να μην της πηγαίνει και να μην το υποστηρίζει.

κότσοι_στα_μαλλιά_ σπαστά_μακριά_μαλλιά_

Ένας ψηλός κότσος στα μαλλιά σου

Μπορείς να αφήσεις τα μαλλιά σου φυσικά και να πιάσεις έναν ψηλό κότσο στην κορυφή του κεφαλιού. Άλλο ένα νεανικό και εύκολο χτένισμα για την Κυριακή του Πάσχα, που θα σου πηγαίνει πολύ.

κότσος_σε_καρέ_μαλλιά_

Πλεξούδα σε μακριά μαλλιά με κορδέλα

Μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου μία ψηλή πλεξούδα κι αν θέλεις να βάλεις μία κορδέλα στο τέλος της πλεξούδας. Η κορδέλα δεν είναι υποχρεωτική όμως σίγουρα θα κάνει την πλεξούδα σου να μην μοιάζει τόσο συνηθισμένη.

πλεξούδα_με_κορδέλα_ ιδέες _για_ χτενίσματα_ την_ Κυριακή _του_ Πάσχα_

Μικρό κοτσιδάκι σε σπαστά μαλλιά

Οι περισσότερες Ελληνίδες έχουμε σπαστά μαλλιά. Για ποιον λόγο να φάμε ώρες μπροστά από τον καθρέφτη με μία ισιωτική στα χέρια, όταν μπορούμε να τα αφήσουμε φυσικά και να πιάσουμε ένα μικρό κοτσιδάκι για το μοντέρνο της υπόθεσης την Κυριακή του Πάσχα.

μισά_μαλλιά_πάνω_μισά_μαλλιά_κάτω_ κότσος_σε_καστανά_μαλλιά_

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close