Μαλλιά με μεσαίο μάκρος : Ιδέες για μοντέρνα χτενίσματα_

Τα Μαλλιά με μεσαίο μάκρος είναι πάντα στη μόδα και μεις σας δίνουμε ιδέες για μοντέρνα χτενίσματα σε ίσια ή σπαστά μαλλιά.

Στο παρακάτω άρθρο αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τις γυναίκες που έχουν μαλλιά με μεσαίο μάκρος. Υπάρχουν οι γυναίκες που δεν τους αρέσει το καρέ κούρεμα όμως δεν τους αρέσουν και τα μακριά μαλλιά. Κι αποφάσισαν έτσι, να διατηρήσουν ένα μεσαίο μάκρος.

Το μαλλιά με μεσαίο μάκρος είναι τα μαλλιά που φτάνουν μέχρι τον ώμο ή και λίγο πιο πάνω. Δεν είναι καρέ, δεν είναι μακριά είναι μεσαίου μάκρους και είναι το ίδιο μοντέρνα και κολακευτικά για μία γυναίκα. Τα μαλλιά με μεσαίο μάκρος, κάνουν την γυναίκα να δείχνει πιο χαριτωμένη και προσδίδουν μία girly νότα στην εμφάνισή της.

Δείτε ακόμα Οι 7 τάσεις για τα μαλλιά την Άνοιξη του 2021

Αν έχεις Μαλλιά με μεσαίο μάκρος έχεις πολλές επιλογές σχετικά με το χτένισμα που θα αποφασίσεις να κάνεις, για να τα αναδείξεις. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς τις πιο μοντέρνες επιλογές για χτενίσματα σε μαλλιά μεσαίου μάκρους. Και το πιο σημαντικό; Αυτά τα χτενίσματα μπορούμε να τα κάνουμε κι από το σπίτι. Διαβάστε παρακάτω: 

girly χτένισμα για μαλλιά με μεσαίο μάκρος

Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε ένα εύκολο αλλά και girly χτένισμα για μαλλιά μεσαίου μάκρους. Στην πραγματικότητα, κάνεις μικρά γαλλικά κοτσιδάκια στην κορυφή του κεφαλιού και τα τελειώματα στα κοτσιδάκια τα αφήνεις άπλεχτα και ίσια. Όλα τα υπόλοιπα μαλλιά, τα ισιώνεις με την ισιοτική σου.

μαλλιά_με_μεσαίο μάκρος_με_γαλλικά_κοτσιδάκια_

Μισά πάνω μισά κάτω

Αν θέλεις ένα σικ χτένισμα για τα μαλλιά σου με μεσαίο μάκρος, τότε σίγουρα μπορείς να επιλέξεις την παρακάτω εικόνα. Ισιώνεις τα μαλλιά σου και με μερικά τσιμπιδάκια πιάνεις τα μισά σου μαλλιά πίσω. Αφήνεις δύο τουφάκια μπροστά για την…τσαχπινιά και γίνεσαι αυτομάτως κούκλα! Υπέροχη ιδέα για μαλλιά σε μεσαίο μάκρος.

ίσια_μαλλιά_μεσαίου μεγέθους_

Κοτσιδάκια

Και η παρακάτω εικόνα είναι αρκετά μοντέρνα και extreme. Φτιάχνεις γαλλικά κοτσιδάκια στα πλαϊνά του κεφαλιού. Έτσι τα μαλλιά σου, δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι έχεις ξυρίσει την άκρη του κεφαλιού σου. Τα υπόλοιπα μαλλιά τα αφήνεις ίσια. Σικ και μοντέρνα.

μαλλιά_με_μεσαίο μάκρος_με_γαλλικά_κοτσιδάκια_

Χαμηλή κοτσίδα

Φυσικά αν έχεις  μαλλιά με μεσαίο μάκρος, μπορείς να επιλέξεις μία ωραιότατη κοτσίδα. Μπορείς να διατηρήσεις τα σπαστά σου μαλλιά για να αναδείξεις αυτήν την κοτσίδα. Είναι ένα σικ και πολύ απλό χτένισμα για μαλλιά σε μεσαίο μάκρος που σίγουρα μπορείς να το στηρίξεις σε όλες τις περιστάσεις.

μαλλιά_με_μεσαίο μάκρος_με_κοτσίδα_

Πλεξουδάκι

Αν θέλεις ένα απλό χτένισμα για την τηλεδιάσκεψη ή για μερικές υποχρεώσεις σου στο κέντρο της πόλης, τότε η παρακάτω εικόνα θα σου ταιριάξει απόλυτα. Ίσια μαλλιά, με ένα μικρό κοτσιδάκι πιασμένο πίσω και είσαι έτοιμη να σαγηνεύσεις!

μαλλιά_με_μεσαίο μάκρος_πιασμένα_τα_μισά_πίσω_

Γαλλικές πλεξούδες

Μπορείς να ισιώσεις ελάχιστα τα μαλλιά σου και να κάνεις δύο γαλλικές πλεξούδες στην κορυφή του κεφαλιού που τελειώνουν σε έναν όμορφο κότσο. Στην πραγματικότητα ξεκινάς να πλέκεις τις γαλλικές κοτσίδες και τις άκρες τους, τις πιάνεις σε κότσο χρησιμοποιώντας λαστιχάκι ή τσιμπιδάκια. Ένα εύκολο χτένισμα και αρκετά μοντέρνο.

μαλλιά_με_μεσαίο μάκρος_με_δύο_πιασμένους_κότσους_πάνω_

Ίσια μαλλιά

Η παρακάτω ιδέα μπορεί να είναι απλή και κλασική, όμως δε θα μπορούσαμε να μην την συμπεριλάβουμε στο σημερινό μας άρθρο. Ίσια μαλλιά σε μεσαίο μάκρος που θα σε κάνουν να δείξεις σικ και όμορφη όπου κι αν βρίσκεσαι.

μαλλιά_με_μεσαίο μάκρος_ίσια_

Κεφτεδάκια σε μαλλιά με μεσαίο μάκρος

Το Καλοκαίρι πλησιάζει και η παρακάτω ιδέα είναι μία ανοιξιάτικη ή καλοκαιρινή ανάλαφρη ιδέα, για χτένισμα σε  μαλλιά με μεσαίο μάκρος. Δύο χαμηλοί κότσοι πιασμένοι πίσω και μία τούφα αφημένη στο πρόσωπό σου. Μοντέρνα και πανέμορφη.

μαλλιά_με_μεσαίο μάκρος_πιασμένα_σε_χαμηλούς_κότσους_

Σπαστά μαλλιά

Αν έχεις ίσια μαλλιά, μπορείς να δοκιμάσεις να τα αναδείξεις, κάνοντάς τα λίγο σπαστά. Ο τρόπος; Πανεύκολος. Είτε μπορείς να βάλεις λίγο αφρό ενώ τα μαλλιά σου είναι ακόμη βρεγμένα από το ντουζ και να τα στεγνώσεις, είτε μπορείς με την ισιοτική σου να σπάσεις λίγο τις άκρες τους.

Συγκεκριμένα, πιάνεις κάθε τούφα από τα μαλλιά σου με την ισιοτική και την περιστρέφεις γύρω από την ισιοτική σου. Κρατάς την ισιοτική πατημένη για ένα λεπτό σε αυτήν την στάση και στην συνέχεια αφήνεις την τούφα. Μπορεί να χρειαστεί να επαναλάβεις την διαδικασία στην τούφα, ανάλογα με το πόσο λεπτή τρίχα έχεις. Τέλεια ιδέα για μαλλιά με μεσαίο μάκρος.

μαλλιά_με_μεσαίο μάκρος_σπαστά_

Κότσος σε σπαστά μαλλιά

Μπορείς με την παραπάνω διαδικασία να κάνεις τα μαλλιά σου σπαστά ή και μπούκλες – ανάλογα με το πόση ώρα θα αφήσεις την ισιοτική πατημένη πάνω στα μαλλιά σου – και στην συνέχεια να πιάσεις έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο. Ένα μοντέρνο χτένισμα που θα σου ταιριάξει πολύ.

μαλλιά_με_μεσαίο μάκρος_πιασμένα_σε_κότσο_

Χαμηλός κότσος

Κι αν δεν έχεις χρόνο για πολλά πολλά, μπορείς να χτενίσεις ελαφρώς τα μαλλιά σου και στην συνέχεια να πιάσεις έναν χαλαρό, χαμηλό κότσο πίσω. Τα επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα είναι της μόδας και το 2021 και σίγουρα είναι ό,τι πρέπει για το σπίτι ή για τις υποχρεώσεις σου στο κέντρο.

μαλλιά_με_μεσαίο μάκρος_πιασμένα_σε_κότσο_

Ίσια μαλλιά με ένα πιάσιμο

Επίσης, μπορείς να ισιώσεις τα μαλλιά σου και με μερικά τσιμπιδάκια να πιάσεις μερικές τούφες τους στο πλάι του κεφαλιού σου. Ένα πολύ απλό χτένισμα που θα κολακέψει και θα αναδείξει το πρόσωπό σου. Φυσικά ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και σε όλες τις περιστάσεις.

μαλλιά_με_μεσαίο μάκρος_ίσια_με_ένα_κοτσιδάκι_στο_πλάι_

Πλαϊνή κοτσίδα σε ίσια μαλλιά με μεσαίο μάκρος

Μία γαλλική κοτσίδα στο πλάι του κεφαλιού σου, μπορεί να κάνει τα ίσια σου μαλλιά να δείξουν πιο όμορφα και πιο περίτεχνα από ποτέ. Είναι ένα υπέροχο χτένισμα για μαλλιά σε μεσαίο μάκρος που πιστεύουμε ότι θα σου ταιριάζει πολύ.

μαλλιά_με_μεσαίο μάκρος_ίσια_με_ένα_κοτσιδάκι_στο_πλάι_

Σπαστά με όγκο

Στην Ελλάδα οι γυναίκες έχουν συνήθως σπαστά μαλλιά με όγκο. Το 2021 οι οίκοι μόδας, τόσο στα μαλλιά όσο και στο μακιγιάζ μας δίνουν την επιλογή και την ώθηση να αγαπήσουμε την φυσική μας ομορφιά. Διατήρησε λοιπόν τον όγκο των μαλλιών σου ως έχει και πιάσ’ τα μία χαμηλή κοτσίδα πίσω.

μαλλιά_με_μεσαίο μάκρος_σπαστά_μισά_πάνω_μισά_κάτω_

Ψηλά κεφτεδάκια

Για το τέλος αφήσαμε ένα girly χτένισμα για μαλλιά με μεσαίο μάκρος. Δύο μικροί κότσοι στην κορυφή του κεφαλιού πιασμένοι με χαριτωμένα λαστιχάκια που είναι πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια. Υπέροχο χτένισμα που θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

μαλλιά_με_μεσαίο μάκρος_πιασμένα_σε_δύο_κότσους_πάνω_

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close