4 -συμβουλές- που- θα- σας- βοηθήσουν- να -ανανεώσετε- την- εμφάνισή- σας-

4 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την εμφάνισή σας. Αυτές οι συμβουλές  θα σας βοηθήσουν πολύ να ανανεώσετε την εμφάνισή σας με τον πιο εύκολο τρόπο.

Πολλές φορές έχουμε ανάγκη να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας. Έτσι προσπαθούμε να δούμε τι θα μπορούσαμε να αλλάξουμε αλλά δεν λίγες οι στιγμές που δεν ξέρουμε από που να ξεκινήσουμε και από που να τελειώσουμε.

Αποφασίσαμε λοιπόν να μοιραστούμε μαζί σας μερικές συμβουλές ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την εμφάνισή σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Είστε έτοιμες για την αλλαγή που πάντα θέλατε; Διαβάστε παρακάτω: 

1. Συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την εμφάνισή σας : Αλλάζοντας το χρώμα των μαλλιών σας.

συμβουλές -που -θα- σας- βοηθήσουν- να- ανανεώσετε- την- εμφάνισή- σας-

Εάν το δέρμα σας έχει ζεστό τόνο, συνιστάται να επιλέξετε ψυχρές ξανθές αποχρώσεις εάν έχετε ανοιχτόχρωμο δέρμα (θα εξουδετερώσει την ερυθρότητα), οι πιο ψυχροί καφέ τόνοι (μαύρη σοκολάτα, καστανιά κ.λπ.) θα σας ταιριάξουν.

συμβουλές -που -θα- σας- βοηθήσουν- να- ανανεώσετε- την- εμφάνισή- σας-

Και αν ο τόνος σας είναι βαθύς, αναζητήστε ζεστά καφέ χρώματα (καραμέλα κ.λπ.) που συμπληρώνουν το βάθος της επιδερμίδας σας. Εάν το δέρμα σας έχει ψυχρούς τόνους, δοκιμάστε κάτι ζεστό. Όσες έχουν ανοιχτόχρωμο δέρμα θα έδειχναν υπέροχες με χρυσά και καραμελόχρωμα μαλλιά.

συμβουλές -που -θα- σας- βοηθήσουν- να- ανανεώσετε- την- εμφάνισή- σας-

Για να αποφύγετε να φαίνονται τα μαλλιά σας ξεθωριασμένα, βάψτε τα  χρυσαφί ή τζίντζερ, στην περίπτωση που έχετε μεσαίο τόνο δέρματος. Τα άτομα με βαθύτερους τόνους δέρματος φαίνονται υπέροχα με τα φυσικά σκούρα μαλλιά τους ή μπορούν να προσθέσουν σοκολατί χρώμα για να εξουδετερώσουν τους ψυχρούς τόνους του δέρματός τους.

Δείτε ακόμα 8 τρόποι για να φύγει το πρήξιμο από το πρόσωπο

Ένας ουδέτερος τόνος σημαίνει ότι γενικά, έχετε μια ευρύτερη επιλογή. Το ανοιχτόχρωμο δέρμα φαίνεται υπέροχο με χάλκινα και κεχριμπαρένια χρώματα στα μαλλιά.

Όσοι έχουν μεσαίο τόνο στο δέρμα μπορούν να δοκιμάσουν διαφορετικές αποχρώσεις του μαύρου: κλασικό μαύρο, μαύρο του εσπρέσο κ.λπ. Τα άτομα με βαθύ τόνο δέρματος μπορούν να υιοθετήσουν  ζωντανά χρώματα στα μαλλιά τους όπως το καστανόξανθο κόκκινο.

2. Συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την εμφάνισή σας : Επιλέγοντας το τέλειο κούρεμα.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβουμε υπόψη πριν κόψουμε τα μαλλιά μας, για παράδειγμα, το σχήμα του προσώπου μας. Ένα άλλο πράγμα που είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη είναι η υφή των μαλλιών σας.

συμβουλές -που -θα- σας- βοηθήσουν- να- ανανεώσετε- την- εμφάνισή- σας-

Τα λεπτά μαλλιά θα επωφεληθούν από το κούρεμα με λίγο φυλλάρισμα, για παράδειγμα, κούρεμα bob και κούρεμα pixie. Για να κάνετε τα μαλλιά να φαίνονται πιο ογκώδη, μπορείτε να προσθέσετε προϊόντα που προσθέτουν όγκο στα μαλλιά όπως περμανάντ.

συμβουλές -που -θα- σας- βοηθήσουν- να- ανανεώσετε- την- εμφάνισή- σας-

Αν τα μαλλιά σας είναι μεσαίας υφής, δηλαδή ούτε πολύ λεπτή τρίχα ούτε πολύ σκληρή τρίχα μπορείτε να επιλέξετε ό,τι σας αρέσει. Σκεφτείτε αν θέλετε ή όχι όγκο και κάντε αμέσως την επιλογή σας.

Δείτε ακόμα 6 φυσικοί τρόποι για να απαλλαγείτε από τα σπυράκια

Αν πάλι έχετε χοντρή τρίχα στα μαλλιά τότε θα πρέπει να αποφύγετε τον όγκο με τις γυναίκες που έχουν χοντρή τρίχα να επιλέγουν πολύ συχνά το κοντό κούρεμα και το ανδρόγυνο look.

συμβουλές -που -θα- σας- βοηθήσουν- να- ανανεώσετε- την- εμφάνισή- σας-

3. Συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την εμφάνισή σας : Αλλαγή του σχήματος των φρυδιών.

συμβουλές -που -θα- σας- βοηθήσουν- να- ανανεώσετε- την- εμφάνισή- σας-

Θα σας εξηγήσουμε αναλυτικά πως μπορούμε να φτιάξουμε το τέλειο σχήμα φρυδιών για το πρόσωπό μας. Ξεκινήστε τοποθετώντας το μολύβι φρυδιών σας κάθετα στο πλάι της μύτης σας. Το σημείο όπου το μολύβι συναντά το επίπεδο των φρυδιών σας θα πρέπει να είναι το σημείο εκκίνησης σας.

Στη συνέχεια, τοποθετήστε το μολύβι δίπλα στη μύτη σας, αλλά αυτή τη φορά, γυρίστε το διαγώνια έτσι ώστε να βρίσκεται πάνω από το μάτι σας. Το σημείο όπου το μολύβι συναντά το κόκκαλο του φρυδιού είναι εκεί που πρέπει να βρίσκεται το τόξο του φρυδιού σας.

Τέλος, ας προσδιορίσουμε πού πρέπει να τελειώνει το φρύδι. Τοποθετήστε το μολύβι δίπλα στο πλάι της μύτης σας και ευθυγραμμίστε το με την εξωτερική γωνία του ματιού σας. Το τέλος πρέπει να είναι παράλληλο με το σημείο εκκίνησης του φρυδιού.

4. Συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την εμφάνισή σας : Πώς η εφαρμογή ρουζ μπορεί να αλλάξει το πρόσωπό σας

Οι make-up artists πιστεύουν ότι η τοποθέτηση του ρουζ δεν είναι καθολική: η εφαρμογή του στα μήλα των μάγουλων μπορεί να μην είναι η σωστή επιλογή για όλους.

Όπως συμβαίνει με πολλά πράγματα που σχετίζονται με το μακιγιάζ, υπάρχουν μεμονωμένες αποχρώσεις. Σε αυτή την περίπτωση, όλα εξαρτώνται από το σχήμα του προσώπου σας. Ακολουθούν ορισμένες συστάσεις:

Οβάλ πρόσωπο: τοποθετήστε ρουζ σε όλα τα ζυγωματικά σας. Θέλετε να αποφύγετε την κοιλότητα κάτω από το ίδιο το οστό για να κάνετε το ζυγωματικό να φαίνεται ψηλότερο. Τετράγωνο πρόσωπο: απλώστε ρουζ κάτω από το ζυγωματικό. Αυτό θα βοηθήσει το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο απαλό.

Δείτε ακόμα 5 μάσκες προσώπου με ασπιρίνη

Επιμήκη πρόσωπο: τοποθετήστε ρουζ στα ζυγωματικά σας κάτω από τις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας. Ανακατέψτε καλά το προϊόν για να βεβαιωθείτε ότι εκτείνεται κάτω από την άκρη της μύτης σας. Αυτή η τεχνική θα κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο κοντό.

συμβουλές -που -θα- σας- βοηθήσουν- να- ανανεώσετε- την- εμφάνισή- σας-

Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς: τοποθετήστε το ρουζ στην εξωτερική γωνία του ζυγωματικού, ξεκινώντας από το αυτί σας και ανακατέψτε προς το κέντρο του προσώπου σας. Θα μαλακώσει τις άκρες και θα κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο οβάλ.

Στρογγυλό πρόσωπο: απλώστε το ρουζ σας ξεκινώντας από το αυτί μέχρι το ζυγωματικό. Μπορείτε επίσης να περάσετε λίγο ρουζ στο πηγούνι για να κάνετε το πρόσωπό σας να φαίνεται λίγο μακρύτερο.

συμβουλές -που -θα- σας- βοηθήσουν- να- ανανεώσετε- την- εμφάνισή- σας-

Δείτε ακόμα 12 σπιτικές μάσκες προσώπου με γιαούρτι

Τριγωνικό πρόσωπο: μπορείτε να τοποθετήσετε ρουζ σε σχήμα πλάγιου V στην περιοχή των ζυγωματικών σας. Ανακατέψτε το προϊόν προς τους κροτάφους σας — αυτό θα σας βοηθήσει να εξισορροπήσετε τα χαρακτηριστικά σας.

συμβουλές -που -θα- σας- βοηθήσουν- να- ανανεώσετε- την- εμφάνισή- σας-

All photos via: brightside.me

Διαβάστε όλα τα άρθρα για το πρόσωπο και το σώμα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close