Οι 7 τάσεις για τα μαλλιά την Άνοιξη του 2021_

Οι 7 τάσεις για τα μαλλιά που θα πρωταγωνιστήσουν την Άνοιξη του 2021. Κυκλοφόρησαν οι νέες τάσεις της Άνοιξης για τα γυναικεία χτενίσματα αλλά και για τα γυναικεία κουρέματα. Είναι υπέροχες ιδέες για όλες τις γυναίκες. Hairstyles και κουρέματα που σίγουρα θα ταιριάξουν σε κάθε γυναίκα.

Οι νέες τάσεις στα γυναικεία χτενίσματα για την Άνοιξη του 2021, αντιπροσωπεύουν κάθε γυναικεία προσωπικότητα και μπορούν να σε συνοδεύσουν σε κάθε περίσταση. Υπέροχα σικ μαλλιά για τις επίσημες εμφανίσεις σου, αλλά και girly χτενίσματα για τις casual.

Δείτε ακόμα Μπερδεμένα μαλλιά και κόμποι : 8 συμβουλές για να απαλλαγείτε

Καρέ μαλλιά για τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν μία αλλαγή στην εξωτερική τους εμφάνιση αλλά και κουρέματα άμεσα επηρεασμένα από σειρές του Netflix που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε για εσάς μερικές ιδέες που αφορούν αυτές τις τάσεις. Διαβάστε παρακάτω: 

Waves

Το waves hairstyle είναι η πιο σικ πρόταση της φετινής Άνοιξης. Πρόκειται για χαλαρές μπούκλες, που δίνουν στο γυναικείο χτένισμα την αίσθηση του κύματος. Εξού και το όνομά της συγκεκριμένης τάσης. Αν θέλεις να τονίσεις λίγο περισσότερο τα μακριά σου μαλλιά, μπορείς να επιλέξεις το waves hairstyling και δεν θα το μετανιώσεις.

waves_μαλλιά_τάσεις_

Τα waves μαλλιά μπορούν να ανανεώσουν την εικόνα σου και να σε κάνουν να δείξεις πιο σικ από ποτέ. Είναι μαλλιά που φαίνονται βγαλμένα από μία άλλη εποχή και γι’ αυτόν τον λόγο τα αγαπάμε λίγο παραπάνω. Μπορείς να φτιάξεις μόνη σου wave μαλλιά, χρησιμοποιώντας απλά την ισιοτική σου.

Συγκεκριμένα παίρνεις μία μία τις τούφες των μαλλιών σου και τις πιάνεις με την ισιοτική. Στην συνέχεια, γυρίζεις ελαφρώς την ισιοτική και κρατάς την τούφα γυρισμένη μέσα στην ισιοτική για λίγα δευτερόλεπτα. Τα waves μαλλιά σου, είναι έτοιμα.

waves_μαλλιά_τάσεις_

Φυσικά τα waves μαλλιά ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Οι χαλαρές μπούκλες άλλωστε είναι η αδυναμία μας τα τελευταία χρόνια και ταιριάζουν απόλυτα και στις γυναίκες με καρέ μαλλιά. Είναι μία σικ πρόταση που μπορούμε να την πετύχουμε και από το σπίτι.

waves_μαλλιά_τάσεις_

Ποιος θα το περίμενε ότι τα waves μαλλιά μπορούν να ταιριάξουν ακόμη και στις γυναίκες με το ανδρόγυνο look. Χρησιμοποιώντας και πάλι την ισιοτική σου αλλά και αρκετή λακ, μπορείς να πετύχεις αυτό το τέλειο wave hairystyle. Ακολουθείς την ίδια διαδικασία που θα ακολουθούσες και με τα μακριά μαλλιά.

Μόνο που σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να εφαρμόσεις πολύ λακ, έτσι ώστε να πετύχεις τα μαλλιά της φωτογραφίας. Υπέροχη ιδέα και άκρως μοντέρνα!

waves_κοντά_μαλλιά_τάσεις_

Μαλλιά με όγκο

Τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες, προσπαθούν με διάφορους τρόπους να κρύψουν τον όγκο των μαλλιών τους. Εφαρμόζουν κερατίνη, τα ισιώνουν διαρκώς και πηγαίνουν συχνά στα κομμωτήρια για να κουρέψουν τον περιττό όγκο.

Αν είσαι γυναίκα που μένεις στην Ελλάδα ή έχεις καταγωγή από την Μεσόγειο, καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι να κρύψεις τον όγκο των μαλλιών σου. Οι μεσογειακές γυναίκες έχουν ως επί το πλείστον μαλλιά με πλούσιο όγκο.

Η νέα τάση της Άνοιξης λοιπόν φαίνεται πως μας λύνει τα χέρια. Τα μαλλιά με όγκο έρχονται στο προσκήνιο, αφήνοντας εμάς ελεύθερες να αγαπήσουμε τα φυσικά μας μαλλιά. Όσος περισσότερος όγκος, τόσο το καλύτερο.

μακριά μαλλιά_με_όγκο_

Μπορείς να πετύχεις αυτόν τον όγκο, κάνοντας τα μαλλιά σου μπούκλες όπως η κοπέλα της φωτογραφίας. Επίσης τα φυλλαριστά μαλλιά σε συνδυασμό με τις μπούκλες, αυξάνουν ακόμη περισσότερο τον όγκο.

μακριά μαλλιά_με_όγκο_

Όπως βλέπεις και στην παρακάτω φωτογραφία, τα φυλλαριστά μαλλιά έχουν παραπάνω όγκο, ακόμη κι αν αποφασίσουμε μία μέρα να τα ισιώσουμε. Επίσης αν επιλέξεις να ισιώσεις τα μαλλιά σου με πιστολάκι, δε θα χαθεί τελείως ο όγκος και θα φαίνονται πιο λαμπερά.

μακριά μαλλιά_με_όγκο_

Καρέ μαλλιά

Τα καρέ μαλλιά είναι μόδα τα τελευταία χρόνια όμως φαίνεται πως την Άνοιξη του 2021, τα καρέ μαλλιά βρίσκονται στις τάσεις εξαιτίας μίας πολύ πετυχημένης σειράς στο Netflix που θα δούμε περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτήν, παρακάτω.

Σίγουρα η συγκεκριμένη τάση δεν είναι αντιγραφή της συγκεκριμένης σειράς. Άλλωστε η συγκεκριμένη σειρά απέκτησε δική της τάση στα γυναικεία κουρέματα και χτενίσματα, όμως κάντε λίγη υπομονή και θα αναφερθούμε και σε αυτό.

Τα καρέ μαλλιά, είναι στις τάσεις επειδή οι γυναίκες που αγαπούν την συγκεκριμένη σειρά, θέλουν μία αλλαγή, αλλά το άκρως vintage κούρεμα της αγαπημένης σειράς, τους φαίνεται υπερβολικό, αποφάσισαν να κάνουν τα μαλλιά τους καρέ.

καρέ_ξανθά_μαλλιά_

Φυσικά αυτό το αντιλήφθηκαν οι οίκοι ομορφιάς οπότε τα καρέ μαλλιά βρίσκονται και πάλι στις κορυφαίες τάσεις. Εκτός από το Netflix όμως, μην ξεχνάτε ότι το καρέ κούρεμα στα μαλλιά έχει πολλά προτερήματα. Αδυνατίζει τα γυναίκεια πρόσωπο τονίζοντας τις γωνίες του προσώπου.

καρέ_καστανόξανθα_μαλλιά_

Οι γυναίκες με καρέ μαλλιά, φαίνονται πιο φρέσκες και γενικότερα το καρέ κούρεμα έχει την τάση να αφαιρεί χρόνια από τις γυναίκες που θα το επιλέξουν. Τέλος είναι ένα πολύ ανάλαφρο κούρεμα που δεν χρειάζονται πολλές ώρες για να το περιποιηθείς και σου δίνει έναν ξεχωριστό τύπο.

καρέ_καστανά_μαλλιά_

Girly χτενίσματα

Οι οίκοι ομορφιάς αποφάσισαν να αναδείξουν την νεανική πλευρά κάθε γυναίκας και έφεραν στο προσκήνιο τα girly και παιχνιδιάρικα χτενίσματα. Τα girly και παιχνιδιάρικα χτενίσματα δεν έχουν κανόνες. Ο μόνος κανόνας είναι να αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη και να μη φοβηθείς να πειραματιστείς. Όπως τα μικρά κòριτσάκια.

girly_χτενίσματα_με_αλογοουρά_

Παιχνιδιάρικα και girly γαλλικά κοτσιδάκια, πειραματισμοί στις κοτσίδες, κάνοντας τες να φαίνονται πολύ ξεχωριστές, χρωματιστά λαστιχάκια και παιχνιδιάρικα κοκαλάκια. Ό,τι σου αρέσει και ό,τι σε κάνει να δείχνεις πιο girly υπάρχει σε αυτή την πολύ αγαπημένη τάση.

girly_χτενίσματα_με_γαλλικά_πλεξουδάκια_

Κι επειδή girly είναι πολλά πράγματα και η παρακάτω εικόνα μπορεί να είναι girly. Το συγκεκριμένο χτένισμα γαλλικής πλεξούδας σαν στεφάνι, κάνει τις γυναίκες να φαίνονται πιο αθώες και άμαθες, σαν μικρά κòριτσάκια. Αν σου αρέσει αυτό το στιλ, μπορείς να το υιοθετήσεις άφοβα την Άνοιξη.

girly_χτενίσματα_με_γαλλικό_πλεξουδάκι_σε_καρέ_μαλλιά_

Crimped hairstyles

Θυμάστε που μερικά χρόνια πριν είχαν γίνει τάση τα “τοστάκια”; Όχι δεν μιλάμε για τα τοστάκια με την γαλοπούλα και το τυρί. Μιλάμε για τα τοστάκια στα μαλλιά. Αυτή η τάση αγαπήθηκε πολύ τότε και πολλές pop star την είχαν υιοθετήσει στα lives και στα video clip τους.

Crimped hairstyles_σε_μακριά_ξανθά_μαλλιά_

Πλέον όμως η τάση θεωρείται ξεπερασμένη. Μία παραλλαγή της, έφτασε την Άνοιξη του 2021 κι εμάς μας άρεσε πολύ. Ουσιαστικά χρησιμοποιώντας και πάλι την παλιά σου και αγαπημένη σου “τοστιέρα” δημιουργείς τοστάκια στα μαλλιά. Όμως δεν τα αφήνεις έτσι. Με μία τσατσάρα ξεκινάς να τα χαλαρώνεις.

Έτσι η εικόνα που θα αφήσεις στο τέλος θα μοιάζει με την παρακάτω. Χαλαρές μπούκλες, πιο παιχνιδιάρικες όμως που μπορούν να σε συνοδεύσουν σε κάθε περίσταση. Αρκετά street look που σίγουρα θα σου αρέσει πολύ.

Crimped hairstyles_σε_μακριά_ξανθά_μαλλιά_

Τα λεγόμενα crimped hairstyles είναι η απόλυτη ανοιξιάτικη τάση και δίνει στην γυναίκα ένα διαφορετικό στιλ. Οι μόδες άλλωστε ανακυκλώνονται και επαναλαμβάνονται κι εμείς προσωπικά θα δώσουμε μία ευκαιρία σε ένα χτένισμα που μας θυμίζει την παιδική και εφηβική μας ηλικία.

Crimped hairstyles_σε_μακριά_ξανθά_μαλλιά_τάσεις για τα μαλλιά _

Bob haircut αλά The Queen’s Gambit

Και φτάσαμε σε αυτό που περιμένατε τόση ώρα. Η αγαπημένη σειρά του Netflix The Queen’s Gambit φαίνεται πως δεν κατάφερε να κερδίσει τους θεατές μόνο μέσα από τα επεισόδιά της αλλά κατάφερε να δημιουργήσει και μία νέα τάση στα γυναικεία χτενίσματα/

Το bob haircut που στην ουσία είναι ένα απλό καρέ, πρόκειται να ανανεωθεί αντιγράφοντας την αγαπημένη πρωταγωνίστρια. Στην ουσία, φτιάχνεις χαλαρές μπούκλες στις άκρες των μαλλιών σου και χωρίζεις τα μαλλιά σου σε χωρίστρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι γυναίκες επηρεάζονται από χτενίσματα αγαπημένων πρωταγωνιστών. Όταν τα γνωστά σε όλους μας Φιλαράκια ξεκίνησαν να προβάλλονται, όλες οι γυναίκες ήθελαν και αντέγραψαν το κούρεμα της Ρέιτσελ.

Δείτε ακόμη Γαλλικό καρέ: Ιδέες για το must κούρεμα όλων των εποχών

The Queen's Gambit_χτένισμα_τάσεις για τα μαλλιά _

Ανδρόγυνο look

Το ανδρόγυνο look είναι ένα κούρεμα που αρέσει σε πολλές γυναίκες. Κοντά μαλλιά σε αντρικό κούρεμα για γυναίκες που δεν τους αρέσει να πηγαίνουν με την μάζα και έχουν μία δική τους θηλυκότητα. Το ανδρόγυνο look είναι υπέροχο και πολύ extreme και φαίνεται πως θα το δούμε αρκετά την Άνοιξη του 2021.

ανδρόγυνο_look_σε_γυναίκα_ τάσεις για τα μαλλιά _

Κι αν νομίζεις ότι όταν υιοθετήσεις το ανδρόγυνο look θα χάσεις την θηλυκότητά σου, τότε η παρακάτω εικόνα θα σου αποδείξει το ακριβώς αντίθετο. Άλλωστε η θηλυκότητα πλέον δεν έχει συγκεκριμένα κριτήρια. Ο καθένας θα μπορούσε να είναι ή να μην είναι θηλυκός με τον δικό του τρόπο.

 

ανδρόγυνο_look_σε_γυναίκα_

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close