κυρίαρχες-τάσεις-στα-νύχια-την-Άνοιξη 2022-ιδέες-

Άνοιξη 2022: Οι 5 κυρίαρχες τάσεις στα νύχια .Αυτές είναι οι 5 κυρίαρχες τάσεις στα σχέδια και στα χρώματα των νυχιών για την Άνοιξη 2022.

Οι τάσεις για την Άνοιξη του 2022 κυκλοφόρησαν και αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με τις 5 πιο κυρίαρχες τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη του 2022 στα σχέδια και στα χρώματα. Οι 5 επικρατέστερες τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη 2022 περιλαμβάνουν έντονα χρώματα και μοντέρνα σχέδια.

Μπλε νύχια, λευκά νύχια, νύχια με μοντέρνα σχέδια και γενικότερα μανικιούρ που ταιριάζουν στην ανοιξιάτικη διάθεσή μας και στο στιλ κάθε γυναίκας. Οι τάσεις στα νύχια την Άνοιξη 2022 είναι απλά πανέμορφες και σίγουρα θα θέλεις να τις υιοθετήσεις όλες. Διαβάστε παρακάτω:

 Κυρίαρχες τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη 2022: Φλοράλ νύχια

Ξεκινάμε το σημερινό μας άρθρο με φλοράλ νύχια. Το φλοράλ είναι ένα σχέδιο που είναι άκρως ανοιξιάτικο αν και τα τελευταία χρόνια το υιοθετούμε όλο τον χρόνο. Την Άνοιξη του 2022 παραμένει στην κορυφή των ανοιξιάτικων τάσεων στα νύχια.

Οι 5 κυρίαρχες τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη 2022

Έτσι μπορείς να διαλέξεις λευκά, ροζ και γενικότερα σε ό,τι χρώμα σου αρέσει νύχια και να τα αναδείξεις με μερικά μοντέρνα ή και vintage λουλούδια όπως βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα για να πετύχεις το τέλειο φλοράλ.

φλοράλ νύχια-στις-κυρίαρχες τάσεις-την-Άνοιξη 2022-

Το φλοράλ σχέδιο στα νύχια είναι πανέμορφο και μοντέρνο και δεν έχει ηλικία. Μπορείς να το υιοθετήσεις σε κάθε περίσταση ανεξάρτητα από το στιλ και την ηλικία σου αφού υπάρχουν πιο μοντέρνα και νεανικά λουλούδια αλλά και πιο vintage εκδοχές τους.

φλοράλ νύχια-στις-κυρίαρχες τάσεις-την-Άνοιξη 2022-

Δείτε ακόμα Άνοιξη 2022: 20 μοντέρνα ανοιξιάτικα σχέδια στα νύχια

φλοράλ νύχια-στις-κυρίαρχες τάσεις-την-Άνοιξη 2022- φλοράλ νύχια-στις-κυρίαρχες τάσεις-την-Άνοιξη 2022-

 Κυρίαρχες τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη 2022: Γαλλικό μανικιούρ σε διάφορα χρώματα

Όπως έχουμε πει πολλές φορές το γαλλικό μανικιούρ είναι μία κλασική και αγαπημένη επιλογή για κάθε γυναίκα. Φέτος την Άνοιξη στην κορυφή των τάσεων ανέβηκε το γαλλικό μανικιούρ σε διάφορα χρώματα. Οι παραλλαγές γαλλικού μανικιούρ εδώ και αρκετές σεζόν έχουν κλέψει τις καρδιές μας έτσι και αλλιώς.

γαλλικό μανικιούρ-στις-κυρίαρχες τάσεις-την-Άνοιξη 2022-

Για άλλη μία σεζόν λοιπόν οι παραλλαγές γαλλικού μανικιούρ θα πρωταγωνιστήσουν. Παρακάτω βλέπουμε μία υπέροχη παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ σε φυσική βάση με κεραμιδί τελειώματα σε τριγωνικό σχήμα. Η απόλυτη τάση που μπορεί να απογειώσει τα χέρια σου.

γαλλικό μανικιούρ-στις-κυρίαρχες τάσεις-την-Άνοιξη 2022-

Μπορείς επίσης να επιλέξεις ένα υπέροχο νίον κίτρινο για τα νύχια σου σε φυσική βάση και πάλι. Είναι ένας υπέροχος συνδυασμός που θα σε βάλει σε ανοιξιάτικη διάθεση και δε θα το μετανιώσεις. Μοντέρνο και φωτεινό μανικιούρ για κάθε περίσταση.

Δείτε ακόμα Νύχια Μαρτίου 2022: 15 ανοιξιάτικες ιδέες

γαλλικό μανικιούρ-στις-κυρίαρχες τάσεις-την-Άνοιξη 2022-

Μπορείς επίσης να επιλέξεις ένα απόλυτο σικ μανικιούρ όπως το παρακάτω. Ένα γαλλικό μανικιούρ σε ροζ χρώμα με ροζ βάση και λίγο πιο ανοιχτόχρωμο ροζ τελείωμα. Είναι ένα σικ και ρομαντικό γαλλικό μανικιούρ που θα σαγηνεύσει τα βλέμματα.

γαλλικό μανικιούρ-στις-κυρίαρχες τάσεις-την-Άνοιξη 2022- γαλλικό μανικιούρ-στις-κυρίαρχες τάσεις-την-Άνοιξη 2022-

Κυρίαρχες τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη 2022: Λευκά νύχια

Η συγκεκριμένη τάση επιστρατεύει το λευκό χρώμα. Όχι όμως οποιοδήποτε λευκό χρώμα, αλλά μία πολύ αγαπημένη απόχρωση του λευκού. Μιλάμε φυσικά για το γαλακτερό λευκό που οι γυναίκες το αγαπούν κυρίως το Καλοκαίρι.

λευκά-νύχια-στις-κυρίαρχες τάσεις-την-Άνοιξη 2022-

Φέτος της Άνοιξη όμως το γαλακτερό λευκό θα κλέψει τις καρδιές μας από τις πρώτες μέρες της Άνοιξης του 2022. Το γαλακτερό είναι διαφορετικό από τα άλλα λευκά διότι μπορεί να ταιριάξει και σε σταρένιες και σε μαυρισμένες επιδερμίδες σε αντίθεση με το λευκό του ασβέστη που ταιριάζει μόνο στις μαυρισμένες επιδερμίδες.

λευκά-νύχια-στις-κυρίαρχες τάσεις-την-Άνοιξη 2022-

Το λευκό δεν το επιλέγουμε συνήθως την Άνοιξη επειδή οι σταρένιες επιδερμίδες ή οι λευκές επιδερμίδες δείχνουν πιο χλωμές με το λευκό του ασβέστη. Το λευκό του γαλακτερού όμως, όχι μόνο δεν χλομιάζει αυτές τις επιδερμίδες αλλά απογειώνουν τα άκρα σου. Είναι λοιπόν μία σικ επιλογή!

λευκά-νύχια-στις-κυρίαρχες τάσεις-την-Άνοιξη 2022- λευκά-νύχια-στις-κυρίαρχες τάσεις-την-Άνοιξη 2022- λευκά-νύχια-στις-κυρίαρχες τάσεις-την-Άνοιξη 2022-

Κυρίαρχες τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη 2022: Μπλε νύχια

Το μπλε την Άνοιξη 2022 θα γίνει το αγαπημένο μας χρώμα. Μπλε σχέδια αλλά και μπλε νύχια γενικότερα θα απογειώσουν το στιλ μας και θα μας κάνουν να δείχνουμε πιο όμορφες από ποτέ. Παρακάτω βλέπεις ένα από τα πιο κυρίαρχα σχέδια για το 2022 σε μπλε χρώμα.

μπλε-νύχια-στις-κυρίαρχες τάσεις-την-Άνοιξη 2022-

Μπορείς να συνδυάσεις επίσης δύο τάσεις της Άνοιξης και να κάνεις μία παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ με μπλε και γαλάζιες λεπτομέρειες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μπλε είναι τάση ακόμη κι αν είναι νωρίς για να ξεκινήσουμε τις βουτιές μας στις παραλίες.

μπλε-νύχια-στις-κυρίαρχες τάσεις-την-Άνοιξη 2022- μπλε-νύχια-στις-κυρίαρχες τάσεις-την-Άνοιξη 2022-

Μπορείς να επιλέξεις ακόμη κι ένα σκούρο μπλε και να το αναδείξεις με σχέδιο μαρμάρου με τις ίδιες μπλε αποχρώσεις. Το μπλε σίγουρα είναι ένα από τα αγαπημένα μας χρώματα και ανυπομονούμε να το υιοθετήσουμε στο επόμενο μανικιούρ μας.

μπλε-νύχια-στις-κυρίαρχες τάσεις-την-Άνοιξη 2022- μπλε-νύχια-στις-κυρίαρχες τάσεις-την-Άνοιξη 2022-

Κυρίαρχες τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη 2022: Παστέλ νύχια

Τα παστέλ νύχια είναι μία σικ επιλογή για την Άνοιξη του 2022 και βρίσκονται για άλλη μία χρονιά στην κορυφή των τάσεων. Παστέλ χρώματα λέμε τα ξεθωριασμένα χρώματα όλου του χρωματικού καμβά. Για παράδειγμα το φιστικί είναι το παστέλ του πράσινου.

παστέλ-νύχια-στις-κυρίαρχες τάσεις-την-Άνοιξη 2022- παστέλ-νύχια-στις-κυρίαρχες τάσεις-την-Άνοιξη 2022-

Μπορείς να παίξεις με όλα τα παστέλ χρώματα της παλέτας και να βάψεις τα νύχια σου χρωματιστά σε όλα τα αγαπημένα σου παστέλ χρώματα όπως η κοπέλα της παρακάτω φωτογραφίας.

παστέλ-νύχια-στις-κυρίαρχες τάσεις-την-Άνοιξη 2022-

Επίσης μπορείς να διαλέξεις ένα παστέλ κίτρινο όπως η παρακάτω κοπέλα και να το κάνεις να δείχνει ακόμη πιο παιχνιδιάρικο ζωγραφίζοντας μία φατσούλα από κάποιο αγαπημένο σου ζώο ή κάποιον αγαπημένο σου χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων.

παστέλ-νύχια-στις-κυρίαρχες τάσεις-την-Άνοιξη 2022- παστέλ-νύχια-στις-κυρίαρχες τάσεις-την-Άνοιξη 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close