Backpacks-: 20 -ιδέες -και- σχέδια- που -θα- πρωταγωνιστήσουν- το- 2022-

Backpacks: 20 ιδέες και σχέδια που θα πρωταγωνιστήσουν το 2024. Τα 20 σχέδια και ιδέες  που θα πρωταγωνιστήσουν στα γυναικεία backpacks την Άνοιξη, το Καλοκαίρι αλλά και τον Χειμώνα του 2024.

Οι γυναικείες τσάντες εκτός από πολύ χρηστικές είναι και πολύ χρήσιμες στο να αναδείξουμε το στιλ μας. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν έστω μία τσάντα στη γκαρνταρόμπα τους όπου εκεί αποθηκεύουν όλα τα απαραίτητα αντικείμενα αλλά και ολοκληρώνουν το ντύσιμό τους.

Τα τελευταία χρόνια όσων αφορά τις γυναικείες τσάντες οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν τα backpacks. Αυτό συμβαίνει διότι τα backpacks μπορούν να φορεθούν στην πλάτη όπως οι σχολικές τσάντες και να τα έχουμε πάντα μαζί μας έχοντας παράλληλα τα χέρια μας ελεύθερα.

Δείτε ακόμα Oversized τσάντες: Τα 15 πιο μοντέρνα σχέδια για το καλοκαίρι 

Επίσης δίνουν στην γυναίκα ένα πιο σικ αλλά και κ@ριτσίστικο στιλ και εμείς τα αγαπάμε πολύ. Τα γυναικεία backpacks λοιπόν θα πρωταγωνιστήσουν και το 2024 κι εμείς θα σας δείξουμε τα σχέδια στα backpacks που το 2024 θα αγαπηθούν πολύ. Διαβάστε παρακάτω: 

Backpacks: Μαύρο δερμάτινο backpack

Φυσικά και η πρώτη μας επιλογή αγγίζει το κλασικό και μιλάμε φυσικά για το μαύρο δερμάτινο backpack σε μεσαίο μέγεθος. Αυτό το μαύρο γυναικείο backpack θα πρωταγωνιστήσει και το 2022 και είναι ένα σχέδιο που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα, αφού ταιριάζει σε κάθε περίσταση και στα περισσότερα γυναικεία ντυσίματα.

Backpacks: Τα 20 σχέδια που θα πρωταγωνιστήσουν το 2022

Backpacks: Καφέ δερμάτινο backpack

Και το καφέ είναι ένα κλασικό χρώμα που το συστήνουμε ανεπιφύλακτα στις γυναικείες τσάντες που προορίζονται για τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Αυτό διότι το καφέ είναι ένα ουδέτερο χρώμα και ταιριάζει σε κάθε εποχή και σε κάθε ντύσιμο. Φυσικά στην αγορά θα βρείτε πολλά δερμάτινα backpacks.

καφέ-δερμάτινο backpack-για-το-2022-τάσεις-

Backpacks: Μπλε δερμάτινο backpack

Μπορείτε να βρείτε στην αγορά γυναικεία backpacks σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Μην φοβηθείτε λοιπόν να παίξετε με τα χρώματα και να επιλέξετε για το 2022 backpacks σε φωτεινά χρώματα όπως το μπλε της παρακάτω εικόνας. Μπορούν πραγματικά να απογειώσουν το στιλ σας ακόμη και σε πιο επίσημες περιστάσεις.

μπλε-δερμάτινο backpack-για-το-2022-τάσεις-

Backpacks: Backpacks που θυμίζουν σχολικές τσάντες του ’90.

Όπως είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν το στιλ του ’90 στο γυναικείο ντύσιμο έκανε την εμφάνισή του από τα τέλη του 2021. Οι γυναίκες ξεκίνησαν να θυμούνται ή να μαθαίνουν ρούχα και στιλ που προτιμούσαν οι νέες γυναίκες τη δεκαετία του ’90.

Έτσι και στα backpacks η επιστροφή στα 90’s, θα κάνει την εμφάνισή της. Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε μεγάλα γυναικεία backpacks με σφραγίδες και στάμπες που παραπέμπουν στη δεκαετία του ’90. Μεγάλη χωρητικότητα, άνεση και στιλ.

backpacks-που-μοιάζει-με-σχολική τσάντα-του-1990-τάσεις-

Backpacks: Τα mini backpacks συνεχίζουν να αγαπιούνται

Από το 2020 τα mini bags ή αλλιώς τα μικρά τσαντάκια είναι τάση! Και το 2022 αυτή η τάση παραμένει και οι γυναίκες έχουν την επιλογή να επιλέξουν μοντέρνα μικρά backpacks σε διάφορα χρώματα και σχέδια για τις καθημερινές τους εμφανίσεις και όχι μόνο.

mini backpack-για-το-2022-τάσεις-

Backpacks: Γούνινα backpacks

Τα γούνινα πανωφόρια κάνουν τις εμφανίσεις μας πιο ζεστές τον Χειμώνα και παράλληλα μας δίνουν την ζεστασιά τους. Μπορείτε λοιπόν να μπείτε ακόμη περισσότερο στο κλίμα επιλέγοντας μία απαλή γούνινη γυναικεία τσάντα. Αυτά τα backpacks θα τα βρείτε στην αγορά σε όλα τα χρώματα!

γούνινο-ροζ backpack-για-το-2022-ιδέες-

Backpacks: Καπιτονέ backpacks

Το καπιτονέ σχέδιο δίνει το παρόν στο γυναικείο στιλ το 2022. Και όταν μιλάμε για καπιτονέ, δεν εννοούμε μόνο τα καπιτονέ πανωφόρια αλλά και τα καπιτονέ backpacks. Υπέροχες και ιδιαίτερες γυναικείες τσάντες, για τις καθημερινές σου εμφανίσεις.

καπιτονέ-μαύρο backpack-τάσεις 2022- ιδέες-για-γυναικεία-backpacks-στις-τάσεις 2022-

Δείτε ακόμα Οι crocket τσάντες είναι  must  & εσύ πρέπει να αποκτήσεις τη δική σου!

ιδέες-για-γυναικεία-backpacks-στις-τάσεις 2022-

Backpacks: Λευκά δερμάτινα backpacks

Και το λευκό είναι ένα χρώμα που μπορείτε να επιλέξετε στο δικό σας backpack όλο τον χρόνο. Ένα χρώμα όμορφο που ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα σας και μπορεί να αναδείξει το στιλ σας σε κάθε περίσταση.

λευκό-δερμάτινο-backpack-για-τις-τάσεις 2022-

Backpacks: Πουά backpacks με φλοράλ σχέδια

Το πουά αλλά και το φλοράλ είναι δύο σχέδια που έχουν αγαπηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια από τις γυναίκες. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε γυναικεία backpacks πουά αλλά και με φλοράλ σχέδια και να αναδείξετε το στιλ σας. Φυσικά μπορείτε να συνδυάσετε αυτά τα δύο σχέδια ή να τα επιλέξετε μεμονωμένα.

μαύρο-πουά-δερμάτινο-backpack-με-φλοράλ σχέδια-για-το-2022- ιδέες-για-γυναικεία-backpacks-στις-τάσεις 2022-

Backpacks: Χρυσό backpack

Μπορεί να έχουμε γίνει και γραφικοί όμως θα σας ενημερώσουμε για ακόμη μία φορά ότι το χρυσό είναι τάση. Μία τάση που ξεκίνησε από τα Χριστούγεννα 2021-2022, που όμως αγαπήθηκε τόσο πολύ που θα συνεχιστεί και για όλο το υπόλοιπο 2022. Σας αρέσει κι εσάς το χρυσό; Πάρτε ιδέες από την παρακάτω εικόνα.

χρυσό-backpack-για-τις-τάσεις 2022- ιδέες-για-γυναικεία-backpacks-στις-τάσεις 2022-

Backpacks: Βελουτέ backpacks

Το βελουτέ σχέδιο είναι τάση τα τελευταία χρόνια σε μπλούζες, παντελόνια, πανωφόρια, αλλά και γυναικείες τσάντες. Δε θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από τις τάσεις του 2022 για τα backpacks, μία ιδέα για βελουτέ backpacks που εμείς θα προτιμήσουμε σίγουρα. Εσείς;

γούνινο-backpack-για-τις-τάσεις 2022-

Backpacks: Πομ πομ στα backpacks

Επίσης τα πομ πομ στις γυναικείες τσάντες και ειδικότερα στα backpacks θα πρωταγωνιστήσουν και το 2022. Μπορεί να είναι μία τάση που ξεκίνησε από το 2017 όμως μέχρι και σήμερα αγαπιέται πολύ.

Ακόμη κι αν δεν βρείτε γυναικεία backpacks με πομ πομ, μπορείτε να αγοράσετε ξεχωριστά το αγαπημένο σας πομ πομ και να το βάλετε μόνοι σας στη τσάντα.

πομ πομ-στα-backpacks-ιδέες- ιδέες-για-γυναικεία-backpacks-στις-τάσεις 2022- ιδέες-για-γυναικεία-backpacks-στις-τάσεις 2022-

Backpacks: Backpacks που μοιάζουν με χαρτοφύλακες

Θέλετε να διαλέξετε μία γυναικεία τσάντα για την δουλειά σας που να σας δίνει κύρος, να αναδεικνύει το στιλ σας, να είναι χρηστικό, να έχει χωρητικότητα αλλά να είναι και μοντέρνο; Τότε σίγουρα μπορείτε να επιλέξετε ένα backpack που μοιάζει με χαρτοφύλακα πλάτης.

backpacks-με-σχέδιο-χαρτοφύλακα-ιδέες- ιδέες-για-γυναικεία-backpacks-στις-τάσεις 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close