Ένα φυσικό ρόφημα για επίπεδη κοιλιά σε μία εβδομάδα!

Υπάρχει ένα σχεδόν θαυματουργό βότανο, που χτυπάει το πρόβλημα στη ρίζα του.

Η κοιλίτσα δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα στις γυναίκες: Μπορεί να χτυπήσει ακόμα και λεπτές σιλουέτες, καθώς η εμφάνισή της δεν συνδέεται μόνο με το λίπος και τα περιττά κιλά, αλλά με ένα πλήθος παραγόντων. Μάλιστα το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν είναι μόνο αισθητικό, αφού αυξάνει τον κίνδυνο για προβλήματα υγείας όπως οι καρδιαγγειακές παθήσεις και ο διαβήτης τύπου 2.

Πώς μπορούμε όμως να αφαιρέσουμε πόντους από αυτή τη δύσκολη περιοχή; Η εύλογη απάντηση είναι, με ισορροπημένη διατροφή και συστηματική άσκηση όπως οι κοιλιακοί. Υπάρχει όμως και ένα σχεδόν θαυματουργό και απόλυτα φυσικό ρόφημα που μπορεί να μπει στο οπλοστάσιό μας. Καταναλώνοντας δύο φλιτζάνια τσάι από τζίντζερ, θα δούμε αποτέλεσμα ακόμα και μέσα σε μία εβδομάδα.

Ιδού πώς δρα το τζίντζερ, η πιπερόριζα όπως ονομάζεται στα ελληνικά; Μεταξύ άλλων, ελέγχει την όρεξη ρυθμίζοντας τα επίπεδα σακχάρου και χοληστερόλης. Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό. Δίνει ενέργεια, πολύτιμη για σωματικές δραστηριότητες που ενεργοποιούν την καύση λίπους – περίπου όπως και η καφεΐνη. Οι ειδικοί συστήνουν ένα φλιτζάνι το πρωί και ένα με δύο ακόμα μέσα στη μέρα.

Δείτε περισσότερα για τη δράση του τζίντζερ στην καύση του κοιλιακού λίπους στο παρακάτω βίντεο.

Πηγή: www.womantoc.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close