Ποιά από αυτές είναι η τέλεια μπανάνα- Ειδικός δίνει την απάντηση

Αυτή η φωτογραφία- κουίζ με τίτλο «ποιος αριθμός είναι η τέλεια μπανάνα» έχει πάρει τα μυαλά των χρηστών του διαδικτύου, καθώς όλοι ψάχνουν να βρουν ποια είναι η σωστή και καλύτερη επιλογή στις μπανάνες.

Δεδομένου πως οι μπανάνες δεν είναι σαν τα αγγούρια, καθώς τις βρίσκεις σε διάφορες αποχρώσεις, ενώ η γεύση τους αλλοιώνεται ανάλογα με το πόσο ώριμες είναι, χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να πουν την γνώμη τους.

Ποιά από αυτές είναι η τέλεια μπανάνα- Ειδικός δίνει την απάντηση
Ποιά από αυτές είναι η τέλεια μπανάνα- Ειδικός δίνει την απάντηση

Με τις απόψεις να διίστανται, οι περισσότεροι δήλωσαν πως οι καλύτερες μπανάνες είναι αυτές από το 8 μέχρι το 10.

Δείτε ακομα Πως να χάσετε βάρος σε μία βδομάδα με τη σούπα λαχάνου!

Βέβαια άλλοι είπαν πως οι μπανάνες με τον αριθμό 6 και 7 είναι ιδανικές καθώς δεν έχουν καθόλου σκούρα στίγματα πάνω τους και είναι πιο άγουρες.

Ωστόσο την απάντηση στην ερώτηση έσπευσε να δώσει ένα διατροφολόγος απαντώντας στο συγκεκριμένο ερώτημα κάπως πιο γενικά.

Ο Ριάνπν Λάμπερτ ανέφερε πως δεν έχει καμία σημασία για το πως είναι εξωτερικά η μπανάνα καθώς όσο σκούρες ή όχι κι αν είναι συνεχίζουν να είναι εξαιρετική πηγή καλίου και άλλων θρεπτικών συστατικών, ανεξάρτητα δηλαδή του αν είναι άγουρες ή ώριμες.

Δείτε ακομα Μήπως μαύρισαν οι μπανάνες; 3+1 νόστιμες ιδέες για να μην τις πετάξετε

Ωστόσο η φωτογραφία αυτή έχει μεγάλη σημασία για όσους έχουν διαβήτη τύπου 2, καθώς σε αυτούς δεν συνίσταται να τρώνε γενικά πολύ ώριμα φρούτα.

«Οι άνθρωποι που πάσχουν από διαβήτη συνιστάται να τρώνε μπανάνες που δεν είναι υπερβολικά ώριμες ώστε να μην έχουν πρόβλημα με το σάκχαρο του αίματος τους », ανέφερε ο ειδικός.

Ο Ρίαν ανέφερε επίσης πως οι πιο ώριμες μπανάνες χωνεύονται πιο γρήγορα, γι΄αυτό και τις προτιμούν οι τενίστες, αλλά σε βάση θρεπτικών ουσιών δεν διαφέρουν από τις άγουρες.

Πηγή: iefimerida.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close