Παχάκια στην μασχάλη: 7 ασκήσεις για να φύγουνε

7 ασκήσεις  για να διώξετε τα παχάκια στην μασχάλη. Στο παρακάτω άρθρο θα δούμε 7 αποτελεσματικούς τρόπους για να διώξουμε τα παχάκια από την μασχάλη. Οι άνθρωποι ενδιαφέρονται να διώξουν τα παχάκια από την κοιλιά, τους γλουτούς ή την περιφέρεια και παραμελούν τις μασχάλες τους.

Όμως η μασχάλη είναι το πιο δύσκολο σημείο στο σώμα, όσων αφορά την απώλεια λίπους. Το παρακάτω άρθρο όμως θα σας δώσει μία και καλή λύση για να αντιμετωπίσετε τα παχάκια στην μασχάλη. Θα σας παρουσιάσουμε 7 τρόπους που σίγουρα θα σας λύσουν τα χέρια.

Δείτε ακόμα Γιατί ενώ γυμνάζομαι δεν φαίνονται οι κοιλιακοί μου ;

Το Καλοκαίρι άλλωστε πλησιάζει και θέλουμε να διώξουμε μία και καλή τις παρασπονδίες της καραντίνας και όχι μόνο. Αν θέλετε λοιπόν να αποκτήσετε την σιλουέτα των ονείρων σας, πρέπει να δώσετε σημασία και στις μασχάλες. Στο τέλος του άρθρου υπάρχει και αναλυτικό βίντεο. Δείτε παρακάτω: 

Για αρχή πρέπει να κάνετε δύο βασικά πράγματα για να καταπολεμήσετε τα παχάκια στην μασχάλη. Θα πρέπει αρχικά να προσθέσετε ασκήσεις που ανεβάζουν τους παλμούς της καρδιάς.

7 τρόποι να διώξετε τα παχάκια από την μασχάλη

Με λίγα λόγια κάρδιο αερόβια άσκηση, μέσα στην καθημερινότητά σας. Τέλος, θα πρέπει να δώσετε επιπλέον σημασία στην πλάτη και στο στήθος σας, αν θέλετε να καταπολεμήσετε το λίπος στην μασχάλη.

Άσκηση “ξαπλωμένη μύγα” για τα παχάκια στην μασχάλη

Η συγκεκριμένη άσκηση θα σας βοηθήσει να τονώσετε τους μυς της μασχάλης. Για να την κάνετε σωστά, θα πρέπει να ξαπλώσετε με την πλάτη σας τελείως ίσια και σηκώστε τα γόνατα πάνω από τους γοφούς σας, σε γωνία 90 μοιρών.

Προσπαθήστε να κρατήσετε τα γόνατά σας ψηλά και την πλάτη στο πάτωμα. Κρατώντας τα μικρά βαράκια, ανοίξτε στην συνέχεια τα χέρια σας προς το πλάι με την παλάμη προς τα πάνω.

Κάντε μονόζυγο

Το μονόζυγο είναι μία δύσκολη άσκηση όμως είναι και άκρως αποτελεσματική. Είναι λοιπόν ιδανική άσκηση για την περιοχή της μασχάλης. Είναι άσκηση ενδυνάμωσης και βοηθά στην καύση του λίπους αλλά και στην ενδυνάμωση του μυ της μασχάλης. Είναι επίσης ιδανική άσκηση για τα χέρια, την πλάτη και το στήθος.

Ασκήσεις πιέσεις στήθους

Χρησιμοποιώντας αλτήρες χαμηλού βάρους, ξαπλώστε ανάσκελα και λυγίστε τα γόνατά σας. Στην συνέχεια φέρτε του αγκώνες σας στο πλάι σε γωνία 90 μοιρών και στην μετά σπρώξτε τα χέρια σας προς την οροφή.

Λίγο πριν τα χέρια σας βρεθούν σε πλήρη ευθεία, χαμηλώστε τα προς το πάτωμα. Αυτή η γυμναστική άσκηση θα γυμνάσει το στήθος και τα χέρια.

Ανάποδη «μύγα»

Για να κάνετε την συγκεκριμένη άσκηση θα πρέπει να κρατήσετε από ένα βαράκι σε κάθε χέρι. Λυγίστε ελαφρώς τα γόνατά σας και κρατήστε την πλάτη ίσια. Σηκώστε και τα δύο χέρια, πιέζοντας τους ώμους σας. Στην συνέχεια χαμηλώστε αργά τα χέρια σας και επαναλάβετε την διαδικασία.

Κάντε βάρη για τα παχάκια στην μασχάλη

Για να κάνετε αυτή την άσκηση, ξαπλώστε μπρούμυτα, κρατώντας βαράκια στα χέρια σας, τα οποία τα έχετε βάλει στο πλάι. Ενώ δουλεύετε τον κορμό σας, τραβήξτε τα χέρια σας προς τα πόδια και στην συνέχεια σηκώστε το στήθος και το κεφάλι σας. Στην συνέχεια επεκτείνετε τα χέρια σας πάλι προς το πλάι και χαμηλώστε προς το έδαφος.

Κύκνος

Ξαπλώστε μπρούμυτα με τα χέρια σας ακριβώς κάτω από τις μασχάλες. Κρατήστε τους αγκώνες ανοιχτούς, σηκώστε το σώμα σας μερικά εκατοστά από το έδαφος και στη συνέχεια χαμηλώστε.

Κολύμπι

Ξαπλώστε μπρούμυτα και τεντώστε τα χέρια και τα πόδια σας. Σηκώστε τα χέρια και τα πόδια σας από το έδαφος και αρχίστε να τα κουνάτε σαν να κολυμπάτε. Αν κάνετε τακτικά αυτές τις ασκήσεις, θα εξαφανίσετε τα παχάκια από τις μασχάλες σας.

Μπορεί η γυμναστική να μην είναι πάντα διασκεδαστική, αλλά αξίζει τον κόπο. Η Τζίλιαν Μάικλς εξηγεί ότι διατηρώντας τη δύναμη του πάνω μέρους του σώματος, θα βελτιωθεί η στάση του σώματος και η συνολικότερη υγεία.

τρόποι_να_διώξετε_τα_παχάκια_από_την_μασχάλη_

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Διαβάστε όλα τα άρθρα για fitness στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Photo via: idiva.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close